MAC & Sephora - 8 тема

• 35 563
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
  • София
В МАК са заредили Коледната колекция. Четките са направо смешни.  Crossing Arms
Сенките са в сладки кутийки , но толкова миниатюрни. Отделих им само 5 мин. Нищо не ме докосна. (имаше и други сетове, но не обърнах внимание какво съдържат).

Благодаря, за темата!  Hug

# 16
Алиена, може ли снимка на глосовете? Изобщо не мога да си ги представя в момента. Peace

# 17
Юленце, ето така изглеждат , 19 лв струват.

# 18

Четката на Пучи Герлен нанася страхотно Метеоритите, но е твърда за моята кожа, както и другата с розовите косми и ме дразни. Иначе влиза в кутията и взема хубаво количество от пудрата. Но мен ме дере и ми е неприятно да си докосвам лицето с нея. Може би не съм свикнала, но това е усещането от две слагания.
И мойте впечатления са такива, мразя твърди и бодящи четки, но пък са толкова красиви...
Усещането сутринно време е направо събуждащо. Така ме надра четката, че ми направи и пилинг освен да ме напудри. Няма да ми стане любима четка със сигурност, но наистина е много красива и е много удобна за държане в ръката.

# 19
аз преди около 2 седмици също имах идея да я купувам, но се отказах точно, защото е много твърда - в момента най-удобните ми четки са двете много мекички на есенс /за пудра и за руж/ - не мога да си представя нещо по-твърдо по лицето ми - имам чувството, че сваля и крем /заедно със спф-а/, и фдт-а, отделно ми драска  Rolling Eyes
всички останали четки за лице са ми забутани някъде и не ги ползвам точно защото докосването им не е копринено  Laughing

гланцовете на Сефора наистина са много приятни; другият им продукт, от който съм ползвала няколко броя, са лаковете им - от тях не съм доволна изобщо
имам тониран крем, който е добър за лятото, защото ми тъмнее сега, но спф-ът му е нисък; от кремовете 'да на морковите'  Mr. Green имах един - сложих го само 2-3 пъти и за цената си е изобщо не го харесах

# 20
  • София
Благодаря за новата тема   bouquet

# 21
Денси  Hug

От лаковете на Сефора и аз не съм доволна, ама никак.Червило имам, което за качеството си отговаря на цената си. Глосовете не съм пробвала, именно защото не понасям лепкащ ефект. Но щом казвате, че няма такъв - ще тествам.

# 22
  • София
Аз май така и не харесах нищо на Сефора, пробвах и бяла и декоративна козметика.... единствено душ гелчетата си ги използвам, че имам 4-5, нали ги подаряват от време на време  Laughing

Последния път ми подариха този гланц, мисля да го подаря на малката, мнооооого е сладък.

# 23
последно някакъв шоколадов душ-гел в тубичка купих - не ми харесва нито аромат, нито като усещане върху кожата

едит: и аз не харесвам базата - ползвала съм един куп тестери, но не

# 24
И аз не съм особен фен на продуктите отмарката на Сефора - имам една база, която е изключително обикновена и неикономична. Единственият продукт на Сефора, който МНОГО харесвам са единични сенки в цвят Aspen white, но не знам дали се предлагат в България.

Благодаря за темата и аз!   bouquet

# 25
  • София
Здравейте,

Аз искам много да си купя фон дьо тен на make up for ever. Ходих тази седмица в Мола на цариградско, но не намерих марката там  newsm78.
Нямам идея само един магазин ли има на Сефора или са няколко и дали продават тази марка тук ?
Случайно някой да я е вижда и някъде ?

# 26
  • София
Make up for ever не се предлага никъде в България  Peace

Ако ти се поръчва от интернет, можеш да разгледаш този сайт - http://www.gurumakeupemporium.com/

Сефора има само в The Mall.

# 27
  • Велико Търново
Денси,благодаря за темата   bouquet
Аз скоро ще си купувам /най-после Wink/ Метеоритите-перли,и сега ме хвърлихте в размисъл с каква четка да ги разнасям Thinking Ще пробвам и с тяхното тампонче,макар да имам усещането,че няма да ми допадне Confused bubanka,аз имам четката за руж на Есенс и ми е много удобна и мека Peace,а тази за пудра става ли за Метеоритите?

# 28
не, за метеоритите трябва по-твърда четка /за това и тяхната оригинална герленска е твърда/, иначе не се сваля прашец от топчето
метеоритите ги слагам с тампончето

# 29
Biskvitka, с тяхното тампонче май няма да можеш да ги нанасяш, новите Метеорити са с различно тампонче от старите или поне така коментираха скоро момичетата, които ги имат от по-дълго време.
Аз също имам четката за пудра на Есенс, ползвала съм я за тях, а сега чакам едно пухче да видя какъв ще бъде ефектът с него.

Общи условия

Активация на акаунт