Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 104-тa тема

• 191 760
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, отдавна не съм идвала. Честита Нова Година на всички с пожелание за здраве, много любов и вдъхновение!!!
Ще ме приемете ли отново сред вас с тези Кокосови мъфини с лайм и глазура?

http://michaelatabakova.blogspot.com/

# 601
  • София
врат в зелев лист, печен в гювеча на бавен огън, сирене във фолио

картофени кюфтета на фурна, пълнени пилешки гърди /от половинката/ и чушки с боб

и линцери

# 602
Аз да се отчета - не бях ви чела от 19 страница.
Първо да благодаря на ditsan за споделената рецепта за соленки - все още не съм я тествала, но скоро се надявам и това да стане. Много лесна ми изглежда, но да питам може ли вместо такива кифлички да изрежа с формички?
Много апетитно изглеждат кокосовите лунички с ананас на елексир, въпреки че не си падам по кокоса.
Разреза на шоколадовата торта на Marieta е умопомрачителен.
Чийзкейка на KaRoLa и той не лъже.  Wink
val80, пилето е мммм...
А-а ето че lux предлага нещо здравословно, супер е сокчето.
alpha_beta пък има вкусни забравени сладки с тен  Heart Eyes
Гисчо, не можа ли да ги издокараш малко по не апетитни тези чушки с боб? От сутринта така да ми потичат лигите-много готино изглеждат...
А пък ghost13 освен вкусните сладки и какви готини снимки правиии, направо да и завиди човек.
А сега alpha_beta ме изненадва с моите сладки. Радвам се че си останала доволна от рецептата и че са ви били вкусни  Hug
Ох, megansg, с какъв тутманик изкочи  Laughing
Доядоха ми се от камбичките на matze.
На vanillla сладоледа как примамва само, нищо че навън е студено...
BiankaD, много хубаво рисуваш.
Tari Tasartir, чудни коледни сладки си направила.
Гисчо, Гисчо, как ще се разберем с теб не знам-обожавам шоколад, а ти си направила неустоим шоколадов кекс.
luba_rizova, много хубава солена торта по Йоли си направила.
alpha_beta, вземам си парченце от твоя чийзкейк.
Също и от тортата на елексир.
ghost13 е направила много хубави какаови бисквитки.
Меичка, много апетитно ти изглеждат питките.
Мога ли да помоля Карола за рецептата на ореховия пастет?
mari_eta, много хубаво си украсила сладките си.  Peace
Varabel ме примамва сега с една баничка с див чесън, ммм.
Katerina R., честити ти подаръци. Поздравления за избора на сестра ти.
mimi0585, вземам си не едно парче от шоколадовата ти торта, а направо цялата. И питката ти е страхотна!
mari_eta, как направи пърленката? Много вкусно изглежда...
megansg, пожелавам ти весело изкарване в Тетевен.
ghost13, божествен ти изглежда тиквения брауниз. Би ли ми казала колко мл. ти е една чаена чаша?
labrex, таз змия като истинска. Много хубава Simple Smile
matze, много примамливи си ги направила тия млечни хлебчета...
Аз докато изчета пропуснатото и публикувам и verabel изкочи с едни вкусни сиренца  Laughing
За всички които не съм отразила в така дългия си пост   bouquet

# 603
Разбира се че може.Аз поради втръсване от изрязване на меденки,реших да сменя.

# 604
Един сладкиш който правя за първи път но стана доста вкусенРазреза хич не можах да го снимам за което се извинявам.

# 605
  • На небето
Estell, може ли рецептата за домашни бонбони с банани?

И аз се нареждам тук  Mr. Green

Момичета, ето рецептата за бонбоните, на пина са и са много вкусна комбинация. Heart Eyes Мисля, че и на Естел са същите, ако пък са различни, надявам се да напише! Peace  bouquet

Не помня от къде издирих рецептата, може и да е от Пина.  newsm78 Но схемата е същата: банани, които се нарязват на филийки и шоколад, разтворен на водна баня с чисто масло. За 2 банана отива 1 шоколад. Потапям парчетата банани и наредих на домакинска хартия и после в хладилника. Не съм слагала допълнително олио, като в рецептата на Пина. Купих най-обикновен шоколад, другия път мисля да опитам с по Марков шоколад може и с дребни ядки в него. Много са вкусни, ефектни и стават бързо.

# 606
  • Някъде на път....
Благодаря на Естел и Лабрекс за споделената рецепта!  Peace

# 607
Честита Нова Година на всички! Мноооооого здраве и всичко ще бъде наред! Simple Smile

Сладък салам за сладко начало на годината

# 608
Дами,ухае прекрасно както винаги.
Верабел,може ли да споделиш рецептата за картофените кюфтета на фурна,много ме впечатлиха.
От мен едно шкембенце за тоя дъждовен ден,праз със ориз,и един позабравен от мен любим карамелен сладкиш със ябълки.

# 609
Тази вечер сме на гости и ще занеса Кекс "Прима виста" На Йоли , който аз нарекох Портокалов. Просто е уникален в комбинация с шоколад!!

# 610

KaRoLa. изглежда прекрасно  Peace И аз съм го намислила тоя кекс  Wink Какъв размер е формата, в която го изпече?

# 611
От мен едни Лангидки за закуска(рецептата научих тук днес от midkoo )....Много вкусни!

# 612
Този го изпекох в 20 см форма. Предният беше в 25 см и беше по-безуспешен.

# 613
Този го изпекох в 20 см форма. Предният беше в 25 см и беше по-безуспешен.
Колко ти е дълбока формата и добре ли се изпича отвътре, че имам много неприятни спомени от една такава по-дълбока форма...

TheNMaster, ммммм много изкушаващи тез Лангидки, направо ми се приядоха  Crazy Може ли линк към рецептата?

# 614
Дълбока е 7.5 см (ако съм измерила правилно). Ако ти излиза мокра клечка го покрий с алуминиево фолио и го доопечи. Намажи формата с масло и брашно. Излиза перфектно след това, без да се чупи.

Общи условия

Активация на акаунт