Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 104-тa тема

• 191 758
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
TheNMaster, ммммм много изкушаващи тез Лангидки, направо ми се приядоха  Crazy Може ли линк към рецептата?
аз съм , за съжаление  Joy
напиши в Гугъла и ще ти излезне линк - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=352202.555
не забравяй , че трябва да почерпиш  Laughing

# 616
Бонгич,кат' светкавица си начи..... hahaha

# 617
TheNMaster, ммммм много изкушаващи тез Лангидки, направо ми се приядоха  Crazy Може ли линк към рецептата?
аз съм , за съжаление  Joy
напиши в Гугъла и ще ти излезне линк - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=352202.555
не забравяй , че трябва да почерпиш  Laughing

Мерси, Бонго   bouquet и почерпка ще има....едно тирамису отлежава в хладилника ми...почерпката след около два часа  Mr. Green

# 618
Бонгич,кат' светкавица си начи..... hahaha
щом става въпрос за почерпка .... hahaha

# 619
Мерси, Бонго   bouquet и почерпка ще има....едно тирамису отлежава в хладилника ми...
... жал ти е да го изхвърлиш в контейнера и ще почерпиш Бонго ли ?  hahaha

# 620
Мерси, Бонго   bouquet и почерпка ще има....едно тирамису отлежава в хладилника ми...
... жал ти е да го изхвърлиш в контейнера и ще почерпиш Бонго ли ?  hahaha

Имах предвид, че го правих преди два часа, не че е застояло и няма кой да го яде  Laughing така че след около още поне два часа ще разберем става ли за ядене  Mr. Green пък и у дома сладичкото рядко има шанс да стигне до контейнера  Mr. Green

# 621
Имах предвид, че го правих преди два часа, не че е застояло и няма кой да го яде  Laughing така че след около още поне два часа ще разберем става ли за ядене  Mr. Green пък и у дома сладичкото рядко има шанс да стигне до контейнера  Mr. Green
разбрано. остава да се телепортирам  Laughing

# 622
Здравейте,
Честита Нова Година на всички, пожелавам ви здраве и все вкусни рецепти. От мен един сборен пост с почти всичките ми рецепти от 2012 - тук. Сега след празниците съм се мотивирала за диета!:)

# 623
Мога ли да помоля Карола за рецептата на ореховия пастет?

Можеш и я получаваш : Заповядай !

# 624
Тортата на Селма с вишните....

И разрез....

# 625
Привет Дами!
От мен едни мекички за закуска

от снощи печените картофи на Джейми Оливър.Страхотна вкусотия се получи,отвътре мекички като памук а от вън със страхотна хрупкава коричка и невероятен пикантен и ароматен вкус.

и една пица Почисти хладилник

# 626

от снощи печените картофи на Джейми Оливър.Страхотна вкусотия се получи,отвътре мекички като памук а от вън със страхотна хрупкава коричка и невероятен пикантен и ароматен вкус.

как точно се приготвят?

# 627
ditsan Може ли рецептата за тези страхотно изглеждащи картофки?  Simple Smile

# 628
Разбира се Hug
Обелват се средни по големина картофи и се режат на две.Измиват се хубаво от нишестето и се варят във подсолена вода 10 мин.Изцеждат се хубаво.Във тавичка/аз използвах тефлонова/се слага мазнина във моя случай масло+ олио/масло 60гр+50мл олио/отгоре се нареждат картофите,посоляват се,ръси се и чер пипер.Слагат се във фурна на 200гр за половин час,до леко зачервяване.Вадите и натискате всеки картоф със уреда за мачкане на картофи за да увеличите площа на картофа за допир със тавата.Отгоре ги намазвате със олио или зехтин със подправки по вкус/чер пипер,червен пипер,розмарин,мащерка,шарена сол,1 скилидка намачкан чесън/връщате пак във фурната за около половин час или до хубаво зачевяване.Вадите и хапвате със удоволствие.Ммммммммм

# 629
Разбира се Hug
Обелват се средни по големина картофи и се режат на две.Измиват се хубаво от нишестето и се варят във подсолена вода 10 мин.Изцеждат се хубаво.Във тавичка/аз използвах тефлонова/се слага мазнина във моя случай масло+ олио/масло 60гр+50мл олио/отгоре се нареждат картофите,посоляват се,ръси се и чер пипер.Слагат се във фурна на 200гр за половин час,до леко зачервяване.Вадите и натискате всеки картоф със уреда за мачкане на картофи за да увеличите площа на картофа за допир със тавата.Отгоре ги намазвате със олио или зехтин със подправки по вкус/чер пипер,червен пипер,розмарин,мащерка,шарена сол,1 скилидка намачкан чесън/връщате пак във фурната за около половин час или до хубаво зачевяване.Вадите и хапвате със удоволствие.Ммммммммм

Общи условия

Активация на акаунт