Парфюмни размисли и страсти - 166

• 42 766
  • 721
  •   1
Отговори
# 165
  • Там, където ме обичат

Ок. Peace

ПП Отмъкнаха ми Виза-та под носа и сега съм много тъжна. Sad
А така се бях настроила, за Коледа да е при мен. ooooh!

Не е било писано. Tired

Bella, не знам какво точно търсиш, но ако очакваш мощен шлейф и трайност, поне аз не ги намирам в ароматите на Пиге, пробвах Виза, Фракас и третия.... не помня.
Може неслучайно да си изпуснала Визата, понеже те очаква нещо още по-интересно.  Peace

# 166
  • Чукарландия
Може неслучайно да си изпуснала Визата, понеже те очаква нещо още по-интересно.  Peace

Не се бях сетила за това. Звучи много хубаво. Благодаря.  bouquet

# 167
  • Варна
Виза има изключителна трайност при мен и много осезаем, плътен шлейф. Почти същото мога да кажа и за всички останали Пиге, които съм носила.
Белла, определено си изтървала нещо много интересно, според мен  Simple Smile

Un bois vanille обаче, никакъв го няма. Не знам дали не му е времето сега (ама то пък кога да е времето на една ванилия, освен като е студено  Rolling Eyes), но буквално час след като се напръскам (много обилно!, което не правя с ванилови парфюми), го няма, изчезва безследно.

Последна редакция: пт, 07 дек 2012, 08:01 от Mims*

# 168
Всички парфюми на Пиге имат много голям шлейф и отлична трайност. Повече всъщност от отлична. За мен те са един от най-любимите и интересни брандове. Издънка нямат. Калипсо не е точно мой, но не мога да отрека безспорните му качества.
Белла, гони този парфюм с триста км/час, защото наистина е един от супер интересните парфюми.

# 169
  • Там, където ме обичат
Mims, направихме Бела разногледа с тези разнопосочни мнения.  Laughing

Покрай десетките аромати, които тествах на летището, ето тази
антика

ми хареса, но беше много бързо и някак между другото запознанство. Някакви мнения?

# 170
  • Чукарландия
Аз съм си го навила на пръста (говоря за Visa) и рано или късно ще го имам. По-скоро рано, защото иначе си губя съня и душевното спокойствие. Метнала съм мерак и на Baghari. Peace

Атти каза: "Няма какво да се чудиш. По реда на попадане на изгодна оферта..." Hug
И довърши дълбокомислено: "Дай ни, Боже, всички Пигета от всички земни кълбета! Praynig"

Joy

# 171
Ахооо да се запиша преди да съм изтървала темата! Атти,  Hug!
И по темата за равносметка: аз тази година открих прекрасните ексклузиви на Шанел и се влюбих във много от тях. Bois des Iles е стара баба, но го броя за откритие на годината.  Laughing Ботага Венета е другото откритие. Това от мен за сега, отивам да чета за какво си хортувате.  Laughing

# 172
  • Чукарландия
Infusion d'Iris Eau de Parfum Absolue Prada, по-хубав ли е от Infusion d'Iris Prada EDP или се различават само по трайност? Hug

# 173
Ванилията на Серж при мен също беше нетраен , като се има предвид че не го харесах би трябвало да го усещам по-дълго.Пръсках от оригинален виал.
За сметка на това май ще трябва да си посипя главата с пепел по отношение на Шерги.Разви се страхотно при мен няма нищо общо с това което пробвах преди месеци ooooh!има един много хубав тютюн не съм помирисвала такъв, траен е.Ще се опознаваме с него пък каквото сабя покаже GrinningММ също доста го хареса.

# 174
  • Чукарландия
Дали има реплики на Ексклузивите на Шанел? Или тях все още не са ги докопали? Thinking

# 175
Дали има реплики на Ексклузивите на Шанел? Или тях все още не са ги докопали? Thinking
Има. Peace

# 176
  • Чукарландия
Има. Peace
Лошо. ooooh!

# 177
  • GYM
Здравейте, момичета,простете за нахлуването Hug Имам питанка, а знам, че вие сте експерти Heart Eyes Иска ми се да си взема един парфюм, но няма как да го пробвам. Става въпрос за този. Познавам и много харесвам оригинала, питам се дали този е много по-различен newsm78 Проблемът е, че имам адски капризен нос и малко неща ми харесват, затова се колебая Embarassed Благодаря предварително  bouquet
За мен е доста различен и то не в полза на Еликсира. За мен той има една дразнеща нотка като на загнило и е доста по-сладникав. Не го вземай насляпо, особено щом имаш чувствителен нос.
Благодаря ти Hug

# 178
  • Там, където ме обичат
Ванилията на Серж при мен също беше нетраен , като се има предвид че не го харесах би трябвало да го усещам по-дълго.Пръсках от оригинален виал.
При мен СЛ никак не е траен, за съжаление. Бях харесала 2-3 неща, но като сметнах на колко часа трябва да подновявам и се отказах.

# 179
  • Там, където ме обичат
.... Метнала съм мерак и на Baghari. Peace

Дано не ме линчуваш после:
Заповядай със значително намаление
http://www.parfumneroli.com/parfum/introduction/_robert_piguet_paris/baghari/

Общи условия

Активация на акаунт