Отговори
# 555
Тези от вас, които са на Булсатком, имате ли Бейби Тв?Остава и него да ни спрат и май скоро ще се разделяме с тях Mr. Green

# 556
Флучия- колко килограма тежи Джоджи ooooh! и кокло е висок ooooh! Питам те, защото казваш, че му вземаш порции от по 190 грама.Като го гледам на снимки едричък ми изгелжда. Аз на Кали от началото на януари и вземам порции от по 300 грама ( на кухня Беборани) и тя си ги изяжда, като добавям и сухарчета ( до 6 на ден). Пък е висока 81 см. и няма 8500грама, някъде около 8300 грама е.

# 557
Момичета, моля ви дайте по един (може и повече  Mr. Green) глас за Яна  Hug Hug Hug
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=396625033756557&set= … ype=1&theater

# 558
Настана и моя час всички спят  Mr. Green

Аааа Наденце Бейби тв има как да няма по цял ден него гледам  Mr. Green ама то и ние май ще се разделяме с Блусат  newsm78

Тони много яде Кали пък каква е мъничка , браво на нея Дарина и тя яде големи порции не съм ги мерила понеже и готвя ама сипвам в голямата паница и всичко омита  hahaha

Дарина вчера е мерихме на консултацията тежи 11 кг. и 84 см. направо ми скъсва ръцете и с това приспиване ...усещам , че да първи клас ще се носим на ръце и ще си ядеме бибата  hahaha

Флучия щом не те се плащат осигуровките няма майчинство пробвай варианта сама да си ги платиш  ooooh! Нямам думи проста дано бързо си намериш работа  Praynig Hug
Зелда хайде време беше да се появиш липсваше на всички  Grinning

Цеца
аз усетих земетресението вчера даже доста неща изпопадаха от секцията  Shocked Катя пак изпадна в шок  ooooh!

# 559
айде сега ще спират и детските надбавки и пак ще се класират само РОМИТЕ #Cussing out в каква държава живеем #Cussing out

# 560
  • Куциндрел
Добро утро.
Флучия, шефът ти е длъжен да ти внася осигуровки докато си в майчинство. Не знам какъв е маханизма за оплакване и къде, но провери. Отделно, не могат да те съкратят докато детето ти не навърши 3 години. Така, че направи си консултация със съответните юристи и се върни на старата ти работа, поне докато си намериш нова. Аман вече с тез работодатели. #Cussing out
Криси, таз лелка от яслата да си яде ушите. Детето скоро ще се научи, че при нея няма сукане. Не им се връзвй на другарките от яслата.
За грамажа на яденето, педиатърката каза да даваме на Йоан колкото му се яде, ако си изяде порцията и иска още да му дадем.
За сега Йоан яде по порция от 220 грама на обяд и вечеря като вътре му слагаме по 1-2 сухара. Между храненията, понякога, получава и нещо да си гризе или суче, ако съм вкъщи.
Зелда, радвам се, че се появи.
Ради липсва, дано всичко е наред при нея.

Лек ден ви желая. Hug

# 561
  • София
Здравейте!
Направо сте като балсам за душата! След като вчера ви се натъжих, явно ми поолекна и съм по - добре. Пък и тя Елка се адаптира, майка и е по- трудна Laughing
Много искам да разгледам албумчето със снимките, ама нямам нет. Вече 3-ти месец почна и не можем да си пуснем. Принципно искахме да е пакет интернет и телевизия, и при все че в София има 1000 доставчици и на всички пише че имат покритие, все се оказва, че точно в нашия блок няма окабеляване. Какъв е този наш блок незнам?! Сега от спиди нет ни се обадиха, че могат поне интернет да ни доставят но без тв. И в крайна сметка се навихме и без това не гледаме много телевизия, ще си караме известно време на стайна антенка с 2-3 програми, и без това изтупах дистанционното и ни мързи да ставаме да превключваме забиваме на нова или бтв с дни  Mr. Green  Сега съм с флашка на глобул от 30 мин чакам да ми зареди 2-ра страница.
cvm, воланчето го взехме от кауфланд май беше около 12лв на АБС.
Сийн, за постоянно сме в Софето, по идея на мм, той си е наумил да прави кариера тук, а аз защото майка вече е само на 80км и мога всеки месец да ходя да се виждаме. От Варна пътувах 2-пъти в годината до Благоевград. Пък и за работа - за 2 дни си намерих и то точно това, което искам да работя.
Тони 77, дано успеете да се класирате за ясла и да не се тормозиш. Понякога нещата се нареждат точно както искаш.
Анбибиян, от самото начало давам 3,6%.
Пенка, явно има и други любопитковци като моето  Grinning
Наденце и на нас от последната ваксина ни се поду кррачето, разтривах с риванол или спирт, за 3-4 дни мина. Представям си го сами как танцува. Аз така се забавлявам с моите ученици, всички са луднали по гагнам.
Флучия, дано успееш да си намериш работа, която харесваш! Твоя Джоджи е голяма фурия!
Мира, имаш право добре, че не изпада в някакви ревове, че ей тогава щях съвсем да се психясам. Значи Дани и от татко му търси?  Mr. Green Елица един път сериозно дръпна с пръстчета зърното на баща и, от тогава не си вдига блузата пред нея  Laughing

# 562
Здравейте и за много години!
Аз докато сваря да се запиша, то темата ще свърши.
При нас няма нищо интересно- кой на ясла, кой на училище, останалите сме на работа и така. Въртележка.
Дано не боледуват само малчовците пожелавам!  Hug

Митачето си изяжда цялата кухня и май вече му е малка порцията, защото после дояжда и от нашето ядене Simple Smile Вече е 11 600гр. и 86 см. Последните 2 ваксини още не сме сложили, че у нас все някой подсмърча.
В нашето ОДЗ има варицела във всички групи, но в яслените няма, ослушваме се.

Хубав ден и хубави емоции с малките калпазанчовци!

# 563
  • Sofia
Здравейте, момичета!
Вчера бяхме на консултация, Елиза е вече 80см и 10кг. Ваксината й се размина и този път заради прекараната варицела. Доки каза на 1,6г., като я заведа за консултация, тогава ще я правим, че сега е с паднал имунитет и не се прави.

Петкова, супер идейско е направено това гащеризонче. Така ще ми изчисти целия под.  hahaha hahaha

Крисанка, не им обръщай внимание, никой не може да ти каже до кога да си кърмиш детето. Важното е, че Еличка, както се вижда, добре се адаптира и няма страдание.  Hug И ти ще свикнеш с времето. Ти на какви деца преподаваш и какво, ако не съм много нахална?  Grinning

Пенка Узунова, Сийн, че какви са тези ремонти, какви са тези платки, те струват колкото един нов аспиратор. Ужас!

Леле, Цвм, добре че Дарето е изкарала гумените уплътнения. Ах, тези дечица..., малки беладжийки такива, постоянно трябва да ги следиш какво правят. И аз все се чудя кога ли Елиза ще погълне нещо, дето не трябва...  Rolling Eyes

Анбибян, аз давах до преди няколко месеца на децата само Верея 2,9%. Обаче сега, откакто опитах Боженци, купувам само него. Е няма по-хубаво мляко! Адски много ми харесва и на вкус, и на гъстота, а със сигурност е по-гъсто от Вереята, само дето аз никъде не му виждам процентите. Цяло яйце давам на Елиза от време на време. Ето сега съм й направила копривена чорба и в нея сложих цяло яйце.

Зелдичка Hug, чакаме те!  Hug

Флучия, успех с намирането на нова работа и с яслата на Джоджи! Дано всичко ви е по вода...

Цеца, и аз усетих земетресението, но си помислих, че по някакъв начин аз си клатя д...то, защото бях на леглото. Вечерта обаче, като ме попита ММ дали съм го усетила и ми каза в колко часа е било, ми стана ясно че точно съм си усетила земетресението и то няколко разлюлявания бяха.

Ради, какво става с теб?

Наденце, аз съм слагала на Софи компрес с риванол и за няколко дни се оправя. На Елиза не съм й слагала, защото не е имало нужда до сега.

Това моето дете вече каквото и да й сложа на косата, всичко сваля. Все си ходи бучава, а й пречи косата, бърка й в очите, но нищо не търпи. Сложа й ластик или шнолки и стоят там точно 10 мин. Ама иначе ми носи, това което е свалила от косата си и ми го показва, сякаш голяма работа е свършила. И Елиза е търсила да суче от баща й.  Joy  Joy
Да ви кажа, че са направили много хубави 5-минутни филмчета за София във връзка с кандидатстването на столицата ни за европейска столица на културата. Продуцент е Камен Во. Филмчетата са качени в You Tube и се казват 5 минути София. Много хубаво са направени и определено има какво да се научи и види, аз например доста неща не знаех за София, а в нея живея.

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 10:40 от Hariela

# 564
Здравейте, момичета!

Ето ни и нас с Кали. Тя си бръмчи на пода нещо на играчките, пък аз се ровя из нета безцелно.
Хариела- и Кали не търпи нищо на главата си.
За подстригването- на дали има такъв случай като нашия Sad Една вечер преди Коледа, когато беше мног озает ММ се върна в 23 часа от работа, Кали още не беше заспала, хвана ножицата и и подстрига бритона Shocked #2gunfire Доста го изкриви #2gunfire Не можел да я гледа да и влиза в очите. Аз бях в стаята и все си мислех, че няма да го направи това Shocked Сега съм му забранила категорично да се доближава до детето с ножица Shocked #Cussing out
Ради - как си ooooh!

# 565
Привет, аз само да се обадя набързо Simple Smile
Последно време ми е супертрудно да използвам компютър - неизбежно Альошек се лепва за мен и иска и той. В резултат - хвърчат клавиши наляво надясно Sad Та поради тази причина съм на сух безкомпютърен режим последните седмици...

Иначе, ние сме добре, Альошек е много забавен и много любвеобвилен напоследък. На мен ми се гади като за световно, но това пък е знак, че малкото ново сърчице расте у мен и така се успокоявам. Ама иначе съм като пребито куче Sad Важното е, че засега според прегледите всичко върви по план. На мъжа ми му идва малко по-нагорно, защото ме заменя в домакинството за много неща, да ми е жив и здрав!

Поздрави на всички, дано при вас всичко да е на шест. Пък аз ще се включвам пак, когато на малкия му мине влечението към компютъра, дано да е скоро  Praynig

# 566
Хайде и аз да се добера до компютъра, защото в последно време е мираж.  Crazy Дари изобщо не ме оставя на мира, иска внимание и това е, а пък на мен ми се е запалила главата с този ремонт. Много се проточи във времето, но стискайте палци до края на месеца да приключи.  Praynig А като си помисля, че после следва и пренасяне на цялата ни покъщнина и направо...  #Crazy
hedgehog, пожелавам ти по-бързо преминаване на неразположенията и дано малкия Альоша да слушка повече. Hug
Hariela, и Дари не търпи нищо на главата си, а косата й доста е пораснала и вече се замислям дали да не й пострижа малко бретона, но все не се решавам нещо. Rolling Eyes
Флучия , много неприятно, този твой работодател е за пребиване направо. #Cussing out Как може така, просто се чудя как може да има такива некоректни хора.
Петкова, точно такъв гащиризон ми трябва, тъкмо като стане готово новото ни жилище, и Дари да помогне малко в почистването. hahaha
Ох, трябва да ставам, че ме чака една пералня. Хубав ден на всички!

# 567
Здравейте  и от мен Дарина спи аз замесих на бързо едно тесто направих сиренки за следобедна закуска и седнах да си почина малко , а чакам и ученичката да си дойде  Crazy
Ия Стискам палци по скоро да се преместите  Peace на мен чистенето след  ремонта и пренасянето ми беше най приятното нещо за един ден свърших всичко голям мерак голямо нещо  Mr. Green ама така е като живеехме 9 години на квартира и в един момент собствено жилище чек не ми се вярваше  Laughing
Таралежче дано скоро ти спре това гадене и браво на мъжа ти , че така ти помага -винаги да е така съчувствам ти и не само на теб на всички бременни с толкова малки дечица  Hug
Хариела и Дарина не трае нищо на главата с голям зор е лъжа ама ММ не дава и дума да се обели за подстригване  ooooh! и Дарина като вземе нещо което не трябва или мучи за да е видя или ми го носи и с фибите е така  Mr. Green
Айде каката си прибра да видим какво ще обядва , че е направила дупе по голямо  от моето  Mr. Green и съм е сложила да диета дано и в училище е спазва . Гардероба ми е тотално изпразнен вече  #Crazy Онзи ден трябваше да изляза за малко отварям да си взема дънки гледам нищо няма тя всичко преватизирала  Grinning взех едни нейни дънки и познайте трябваше да слагам колан  #Crazy

# 568
Айде днес аз съм на всяка манджа мерудия Wink
CVM-  на каква диета си сложила Катето, ако не съм мног наханла да питам ooooh! Аз днес почнах 90 дневната, да видим колко ше сваля, искам около 5-6 кг да сваля, че сега съм около 53 кг. Не мисля да я карам 3 месеца де, ама идеята е някъде около месец и половина. Ще видм накрая какъв ще е резултатът ooooh!
А ти как замесваш сиренките, направо ми скриваш шапката колко си оправна Shocked
Моето диваненце на обед си изяде манджичката пуешко тас-кебап от 300 грама порция с половин филия хляб. Стана преди малко и чакам да си поиграе половин час, че се е заиграла на пода мирно и кротко и да ходя да и дам да хапне следобедна закуска.

# 569
Най-накрая да си седна на д...то и да драсна 2-3 реда.прибрахме се преди няколко дни ,но толкова много пране имах,по РД и ИД ходихме,баткото беше с Т. и телефона естествено е в него ,но днес е на у-ще и успях да се вредя hahahaММ ми освободи и компа и съм хепи

Пламена си върна стария режим-спи по 2 пъти на ден за по 2,30 ч,което идеално ме устройва и пак прояде-190 гр.ядене и към 80 гр десерт.Но пък се е източила на височина,дънките са й окъсели.Вода вече пие доста и то от сламка и сокове и айрян.
Ани,давам й 3,6 % на Бор чвор или боженци

Марси,успех в диетата ,но и аз съм на мнение че не ти трябва PeaceА Аичка е толкова сладка  Hug,майка й тоже,а Пламена си е зверче,негостоприемна,пищяща и мрънкаща-как я изтърпяхте Rolling Eyes от ресторанта я кръстиха дяволчето Фют Twisted Evil
Успях да кача една снимка Mr. Greenдругите после....И аз съм на диета ама мръвкена,да видя до кога Embarassed

Съни,чудесни новини носиш.Снимай си и коремчето да му се порадваме.

Хариелка,много сте хубави и трите дами HugЕлиза вече приличана голямо детенце.Но тя  моята фурия нищо не търпи на главата,имам една диадема мнго е сладка с нея,но е мисия невъзможна да я снимам.

Олеее,Дари ще ме умори Joy Joy Joyкак се е навряла в шкафа hahaha сладурана хитра.
Свм,дръж изкъсо Катето да не съжалява после.Аз съм имала такъв период на ошишкване и понеже никога не съм се хранила добре и на мама и ставаше много драго да ме гледа как си хапвам,но от тогава съм все на диети #Cussing out

на Пламена веднъж съм постригвала цялата коса и веднъж бретона ,но пусто като не търпи нищо по цял ден се разхождам с разни ластички в ръката и я дебна.

И не на последно място да си кажа,че съм ЗА национална среща/ММ и той Mr. Green/

Ани,в Лидъл има пилинг за дрехи Peace

Общи условия

Активация на акаунт