и кокло е висок
Питам те, защото казваш, че му вземаш порции от по 190 грама.Като го гледам на снимки едричък ми изгелжда. Аз на Кали от началото на януари и вземам порции от по 300 грама ( на кухня Беборани) и тя си ги изяжда, като добавям и сухарчета ( до 6 на ден). Пък е висока 81 см. и няма 8500грама, някъде около 8300 грама е.

Нямам думи проста дано бързо си намериш работа

Вече е 11 600гр. и 86 см. Последните 2 ваксини още не сме сложили, че у нас все някой подсмърча.

И ти ще свикнеш с времето. Ти на какви деца преподаваш и какво, ако не съм много нахална? 
, чакаме те! 
Една вечер преди Коледа, когато беше мног озает ММ се върна в 23 часа от работа, Кали още не беше заспала, хвана ножицата и и подстрига бритона
Доста го изкриви
Не можел да я гледа да и влиза в очите. Аз бях в стаята и все си мислех, че няма да го направи това 

Та поради тази причина съм на сух безкомпютърен режим последните седмици...
Важното е, че засега според прегледите всичко върви по план. На мъжа ми му идва малко по-нагорно, защото ме заменя в домакинството за много неща, да ми е жив и здрав!
Дари изобщо не ме оставя на мира, иска внимание и това е, а пък на мен ми се е запалила главата с този ремонт. Много се проточи във времето, но стискайте палци до края на месеца да приключи.
А като си помисля, че после следва и пренасяне на цялата ни покъщнина и направо... 

Как може така, просто се чудя как може да има такива некоректни хора.
на мен чистенето след ремонта и пренасянето ми беше най приятното нещо за един ден свърших всичко голям мерак голямо нещо 
и Дарина като вземе нещо което не трябва или мучи за да е видя или ми го носи и с фибите е така
Онзи ден трябваше да изляза за малко отварям да си взема дънки гледам нищо няма тя всичко преватизирала
взех едни нейни дънки и познайте трябваше да слагам колан

Аз днес почнах 90 дневната, да видим колко ше сваля, искам около 5-6 кг да сваля, че сега съм около 53 кг. Не мисля да я карам 3 месеца де, ама идеята е някъде около месец и половина. Ще видм накрая какъв ще е резултатът 
ММ ми освободи и компа и съм хепи
А Аичка е толкова сладка
,майка й тоже,а Пламена си е зверче,негостоприемна,пищяща и мрънкаща-как я изтърпяхте
Елиза вече приличана голямо детенце.Но тя моята фурия нищо не търпи на главата,имам една диадема мнго е сладка с нея,но е мисия невъзможна да я снимам.
как се е навряла в шкафа
сладурана хитра.

Препоръчани теми