Отговори
# 570
iveta76 видях го пилинга (на картинка де  Laughing), но нали някой каза, че с батерии едва е изчистил едни бебешки ръкав, и затова мисля да си потърся на ток, че ако реша примерно дивана да чистя, въпреки че имам доста презареждащи и две зарядни, бая зор ще видя ако се хабят така бързо. Някой има ли го този лидълския пилинг, може пък да е по пестелив на батерии  newsm78

# 571
  • Пловдив
Здравейте,момиета  Hug
За подстригване си говорихме и влизам да ви се похваля,че днес подстригахме Благовест  Crazy Отидох аз да се фризирам,ама викам чакай и него да взема...Мина безпроблемно,с машинката  Grinning Сега не мога да му се нагледам какво ми е момченце  Heart Eyes
Тони,Тм добре се е погрижил за Кали  Mr. Green
Таралежче,радвам се,че си добре  Hug Дано скоро ти мине гаденото  Hug
Ради,и аз те мисля,пиши,че всичко е наред  Hug
Наде,ние сме на Булсатком и имаме бейби тв  Peace Добавяха нови канали и сигурно се е изместила  Rolling Eyes

# 572
Здравейте,момичета Hug Ние сме добре,но нещо тия дни не ми остава много време за писане,но пък иначе се опитвам да ви чета Simple Smile Алина вчера беше у сестра ми цял ден,че да играят двете с племенницата,а аз успях да свърша тооолкова много неща,че даже и да си почина и съм много,много доволна Grinning
Бебоците много шават,не се спират и на моменти имам чувството,че ще изскочат Crazy А още е рано,не знам какво ще става към 8-мия месец просто Laughing

Петкова,пък ние слушаме Гъми стайл hahaha http://www.youtube.com/watch?v=PHIaeHAcE_A по 50 пъти на ден.На мен направо ми става лошо от тази песен вече,а Алинка толкова й се кефи и така сладко си танцува Laughing

Блекче,питката изглежда ужасно вкусна,направо лиги ми потекоха,много,много вкусно изглежда,наистина eat Давай рецептата Laughing

Фифи,голям палавник си имаш Hug Не се ядосвай,опитвай се да приемаш нещата спокойно,ще порасне и този период ще ти липсва,колкото и да се чувстваш на ръба на силите си Wink

За ММ и форума-знае,че пиша,но не му пречи.Даже като не зная нещо,все ме кара да питам във форума,там всичко знаели Mr. Green Споменах му и за подобна среща,той лично каза,че няма нищо против,стига мъжете да са с вас и да има много бира hahaha

Наде,моят компютър също правеше така и като го занесох да го преинсталират ми съобщиха,че много прегрява и трябва да му сложи трети,допълнителен вентилатор.Втория път пак започна да угасва така и като го занесох за преинсталиране,казаха,че захранването било изгоряло,та и него сменяха.

Анбибиан,аз на Алина отдавна й давам кисело мляко с 3,6 % масленост,даже се е случвало с 4,6 % да й дам от това на Бор-Чвор,не сме имали проблеми.Цяло яйце от скоро започнах да й давам,също без проблеми.

Оф,Хариелка  hahaha 10 минути се пулих,четейки това "Направиха 5-минутни филмчета за София",мислейки си,че говориш за Софи Mr. Green и се чудех какво не ми се връзва в цялото ти изречение,докато не схванах,че става въпрос за София Mr. Green Mr. Green Баси,много съм затъпяла Stop Mr. Green

Сийн,честита прическа на Благовест Heart Eyes

# 573
Привет, момичета! Hug

Мен празничната инерция така ме грабна, че се отдадох на почивка и една седмица след празниците. Почти забравих и за Facebook, и за форума. Но днес вече реших, че е крайно време да се взема в ръце - заех се с домакинските задължения, прочетох отгоре-отгоре темичката и сега сядам да ви пиша след като доволно похапнах от първата си home made пица. Много хубаво тесто меси машинката за хляб, изключително съм доволна. Като цяло, нямам провали до момента и утре мисля да правя Болярската питка от форума. Машинката ще я замеси, аз ще я разточа и ще я опека. Досега съм тествала рецептата, като съм месила тестото собственоръчно, но сега има кой да ме отмени, така че не мисля да се презорвам... Mr. Green

На моето сладуранче-смехоранче празнично му заизникваха едни зъбиии... Цели 5 на веднъж, в т.ч. 4-те кучешки + един предкътник. Имахме около месец затишие преди това и подозирах, че точно така ще се случи, но тайничко се надявах да греша. Е, не сгреших! Изненада ме с тези кучешки зъбчета, тъй като още не са му изникнали всички предкътници. Но се държи геройски, милито! Поплака една-две вечери, суче повече нощем, но през деня е бодър и добричък.  Heart Eyes

cvm, аз пък много им се радвам на Булсатком. Най-после някой събра смелост да се изправи срещу манипулативните хиени от БТВ. Приветствам решението им с две ръце. Надявам се най-после да лъсне истината за фалшиво завишените рейтинги на тази боклучава медия и рекламодателите им да им бият шута, което и заслужават. Нито турски сериали гледам, нито пък филми от преди 30 години. Новините им са черна хроника и ги мразя. Единствен Емо Чолаков ми липсва, но ще го преживея, пък и мисля, че ако е достатъчно интелигентен, какъвто ми изглежда, скоро ще се ориентира към друга телевизия. Naughty

Hariela, Боженци с тъмнозеленото по края на капачката е 3.6%, другото е 1.5% масленост. И аз него предпочитам и го купувам за Макси. Той напоследък го хапва с все по-голямо желание и апетит. feeding

hedgehog in the fog, дано гаденето ти скоро премине! И моето момченце е много любвеобилно и миличко от месец насам. Толкова е сладък, че не мога да спра да го целувам. Не мога да му се нарадвам и приемам всяка ласка с охота, особено давайки си сметка какъв бесен и сърдит тийнейджър ще стане след някоя и друга година... ooooh!

Относно срещата, за която прочетох, че сте си говорили, много ми се иска да се запозная на живо с тези от вас, които не познавам все още. Така че съм "за" с двете ръце. Peace

Сега ви оставям и ще попрочета темата малко по-назад, защото прочетох само последната страница. Лека вечер от мен! Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 20:01 от Windy

# 574
Здравейте Simple Smile

Много мило ми стана, че сте се сетили за мен. Ние имахме малко здравословни, психически и технически затруднения и затова не съм писала. Като цяло сме добре. Направих грешката да отида пак в МД и за съжаление за пореден път разбрах, че тия там са ........ Искаха да ме вкарват в болница и да ме оперират, че кистата била голяма 8 см, но аз като си знам за какво става въпрас не се съгласих и отидох на още две места и съответно не влезнах за операция. Ники е болен и е на лекарстава. Кашля много лошо. Вече почти се оправя, но си трябва време. Вече не ми дава да гледам телевизия, да седя на компютъра и като цяло ме е превзел абсолютно. Иска непрекъснато да го гушкам и да го нося, а аз вече нямам сила. Бебето иначе е добре, рита много и не мога да спя през нощта. Отново ни казаха, че е момиче и се надявам да са познали Simple Smile На 12.02 сме на ФМ и дано всичко да ни е наред.

Не съм ви чела, но правя вечеря и едно подивяло дете не ме оставя Simple Smile Утре обещавам, че ще се включа Simple Smile

Лека вечер Simple Smile

# 575
mai nikoi ne go interesuva

# 576
Ани,аз писах,че с батерия не върши работа,но и тогава май ти споменах че с  подобен адаптор си реших проблема http://www.tpetrov.com/search.php?prod=%D0%90%D0%B4%D0%B0%D0%BF% … %D1%80+1-12V%2F1A
С различни накрайници е и даже
с епилатора го ползвам ,че кабела му се прецака

и4ето,не че не ме интересува,но и преди доста сме го коментирали и нямам намерение да се ядосвам.Моите деца не взимат детски,те не са ромчета Peace

Уинди,честити ви зъбчета.напълно те подкрепям за Булсатком и  Турската Бтв/заради тях не помня от кога не съм гледала тв/

# 577
  • Пловдив
Съни,не си само ти  Mr. Green И аз така реших за София,ама после се усетих  Heart Eyes Тази песен и ние я слушаме до безкрай  ooooh!Почивай си по-честичко  Hug
Уинди,ще чакаме утре да почерпиш с питка  Grinning Браво на Макси,че така геройски се държи  Hug А за БиТиВи и аз съм на същото мнение,откакто почнаха с турските сериали изобщо не я гледам  Naughty От Булсат съм доволна и наистина евала,че някой се опълчи  Peace
Ради,радвам се ,че си добре  Hug Бързо оправяне на Ники  Hug

# 578
  • Куциндрел
Добро утро.
Ради, радвам се, че всичко при вас е наред. За тези от МД нямам думи.... Стискам палци за ФМ.
Ники бързо да оздравява. Praynig Hug

Гледам всички бебоци вече са гушливи и забавни. Сноши Йоан преди лягане голяма игра му хвърли из цялата къща, накрая гледа Бейби ТВ седнал на фотьойла. Ние го учим, че ТВ се гледа от там, а не лепнат пред екрана на телевизора. Ако не иска да стои на фотьойла гасим ТВ-то. Малко се сърди, но смятам, че ще се научи.

Лек ден ви желая. Hug

# 579
Добро утро от мен Hug

Тази седмица нямах време много да се включвам, но ви чета редовно.

Windy, това с питката много ме изкуши да се замисля и аз за хлебопекарна. Единствено ме спира идеята, че нон стоп ще ядем хляб. Аз също споделям твоето мнение за Булсатком и грам не ми пречи, че няма БТВ. Единственото, което си мисля е, че трябва по някакъв начин да компенсират клиентите си - намаление на таксата или други канали.

Радост, не знам на кои лекари си попаднала в МД, но не може да се обобщава, че всички там са еди какви си. Има много майки, които родихме там и сме доволни. Важно е да намериш твоя лекар и да му вярваш. Дано всичко е наред при вас.

За срещата и аз съм за Grinning

# 580
  • Нейде из лудите гори...
Здравейте, милички. В сесия съм и ви изпуснах дирите... До снощи писах една курсова работа , от днес ще почвам подготовка за други два изпита... чета ви , но никъде нищо не записвам и не мога много да се включа по темите.
Ради, радвам се, че се е разминала операцията... май повече в МД няма да ходиш. Дано Ники бързо се раздели с кашлицата  Hug
БТВ никак не ми липсва  Mr. Green На скоро си пуснахме ТВ и то защото ми го предложиха към нета за същата цена. Гледам само "Сделка или не", защото сестра ми участва, но след 2 седмици , като й дадат играта и това спирам да гледам  Joy
Мъжо знае, че си форумствам. Няма нищо против, от време на време ми пуска някоя шегичка и това е  Mr. Green Аз кисна в бг-мама и ФБ, той във cars.bg и мобиле  Mr. Green Mr. Green
За срещата и ММ няма против, ама как да има, според мен ще е голяма забава  Laughing
Съни, не мога да си представя, какво е усещането с близнаци... да сте здравички и да си ритат, мама е силна  Hug
От две седмици търся пилинг за дрехи на ток  Rolling Eyes Чак и ММ като мине до някой магазин с техника пита и няма... вече почвам да се замислям за такъв на батерии  Rolling Eyes

Ая 2 дни яде боб и започна да казва "боп"  Mr. Green Научи се и като я попитам "как мирише акото на Ая" да си запушва носа с 2 пръстчета и казва "пфууу"  Heart Eyes Ще я изям  Mr. Green Тук има ужасен вятър и като цяло се заминаваме у дома, днес правя план да излезем, че го дават по-спокойно време, ама да видим. Те тия половин часовите разходки на никой не стигат  Crossing Arms

Пожелавам всички болнички да оздравяяваът

# 581
  • София
Добро утро!
Днес заведох малчо на ясла и не плаках.  Heart Eyes
Предварително ще  се извиня за правописа, мм ми взе лаптопа и сега пиша на една допотопна машина...
Хариелка, на първи клас преподавам.Сега водя занималня следобед. Начален учител съм-на работа деца, вкъщи също, няма отърване  Grinning За фибите  изгаря от желание да и слагам на буболечката ама и тя всичко сваля, само ластиците още не успява. А с кариолки и ленти за коса така я харесвам ама не търпи нищо.
hedgehog, дано скоро отмине неразположението!
cvm, Катето расте прогресивно а? Аз като ги гледам как децата ядат нон стоп в училище не знам как ще се сдържи Катето, ама дано успее.
Тони, аз си меечтая за 53 кг.
Нямам време за повече писане, трябва дасе залавям с курсова работа че 3 изпита ме чакат...
Хубав ден на всички

# 582
Здравейте, момичета!

Марси- успех на сесията Hug
Крисанка- хубаво е да се занимаваш с първокласници. Нашият племенник е първокласник в училището в Дървеница и той ходи на занимлня. Казва, че в училище повече му харесва от детската градина. Родителите му са доволни.
Hedgehog- дано скоро отмине гаденето Hug
Ради- дано всичко при теб се нормализира и Ники да оздравее бързо Hug

# 583
Ради вярвам, че всичко ще е наред при теб. Най-вероятно ще ти отстранят кистата по време на секциото  Hug Hug Hug

# 584
  • Варна
Морген!
Ние спим, аз отметнах няколко задачи и сядам тихичко при вас, че да не го събудя. Откакто ММ тръгна на работа малчо си влезе в ритъм. Става в 7, заспива към 10ч и после към 13.30-14ч. пак. Вечер лягаме към 22.30-23ч.  Whistling Снощи си направих експеримент. Той се размрънка за ц*ца, аз се направих на дълбоко заспала и глуха, той усили децибелите- аз сложих тапи и така след 3-4, максимум 5 минути утихна и продължихме да спим. Смятам довечера пак да пробвам. Ами тъй де, искам и аз да се наспя. То хубаво да се буди по 1-2 пъти, ама какво е това на всеки час или нон стоп и ай си мръднал, ай съм заплакал.  ooooh! Често не суче, ами да му е в устата, като биба.  Crazy
krisanka_81 страхотно си се справила.  Laughing И е чудесно това, с което си се захванала. Хубаво би било повечето начални учители да са като теб(сигурна съм, че си страхотна в работата си, съдейки от личните ни контакти  Hug ), ама не би...
Ради имала си грижи на главата си хич да не. Стискам палци всичко да се развие по най-благоприятния за теб начин.  fingerscrossed И дано Ники бързо бързо да оздравява.  Hug

Научи се и като я попитам "как мирише акото на Ая" да си запушва носа с 2 пръстчета и казва "пфууу"  Heart Eyes Ще я изям  Mr. Green
 hahaha hahaha hahaha
Windy малее какъв зъборастеж сте имали...  #Crazy 5 зъба и е бодър и добричък, супер! И аз се надявам на подобно развитие. Ние сме в затишие от 4 месеца.  Mr. Green Всъщност единия му резец все ще избива и все не е избил. Седим си със седем зъба и туй то.  newsm47
За БТВ и аз не жаля. То телевизора у дома е по-скоро за фон. Пускам го, ама нито го гледам, нито го слушам. Ей така да си върви и ми е все тая на кой канал. И аз обикновено гледам "Сделка или не" и "Черешката на тортата" и в неделя "Под прикритие" .  Peace
Фифи видях снимки от фотосесията ви! Страхотни сте!  Heart Eyes Убедена съм, че при вида на този сладкиш вкъщи бързо си прежалила пътеката.  Laughing Успя ли да я спасиш?

Общи условия

Активация на акаунт