Отговори
# 585
  • Sofia
Здравейте, мамчета!
Аз днес съм на фризьор от 15ч. и още не съм решила как ще се подстригвам, май ще го решавам на място, както винаги.

Ради, дано всичко върви спокойно и да отстранят кистата ти на секциото. Да не се налага предварителна намеса. Скорошно оздравяване на Ники. Като са болни дечицата, искат много да ги гушкаме.

Крисанка, браво, виж как започваш да свикваш и ти.  Hug

Марси, хаха  hahaha hahaha и ние с ММ сме същите - аз в БГ мама и ФБ от време на време, той в карс.бг и мобиле.  hahaha hahaha hahaha Успешно взимане на изпитите!

Петкова, и аз започнах да се правя на ударена и действа отказа ми от време на време. Елиза не иска да суче досадно, но си търси нощем и аз затова започнах да се правя на заспала или че не разбирам. Вечер й давам, ок, но нощем вече ми идва нанагорно. Тази нощ обаче пак се буди и искаше да суче, будувахме един час, но гледам че пак зъби са тръгнали, та е извинена.

УиндиHug. Да, точно това Боженци със зеленото на капачката си хапваме. И мама доста често.  Laughing Laughing

СъниииHug и аз се посмях с теб.  Joy Joy Joy

Явно им е такъв периода на дечицата - гушкалив. Елиза много ме гушка, ама много. Като обвие ръчички около врата ми и стиска силнооооо, чак не мога да я откопчая, а и не ми се иска де.  Grinning И на баща си като направи така и той се разтапя. Усещам как ще му вадят душичката с памук и двете със София.  Laughing Heart Eyes

# 586
Здравейте момичета, гледам да се разпиша днес, че за почивните дни сме на рожден ден на една приятелка на Зори. Резервирали са къщичка в Белчин баня и се надявам да се поразтоварим, а пък децата да се надивеят. Ще има и тематично парти....."принцеси и принцове".
Крисанка, хич да не ти пука за мнението на околните по отношение на кърменето. Това си е ваша работа в семейството. А, я гледай кого ще тормозя за съвети като специалист за начални ученици, нали Зори догодина ми е ученичка.  Mr. Green Hug
Флучия, успех с яслата. Дано да си намериш бързо хубава работа, но не им се давай. Как така няма да те искат. Тея за какви се мислят?  Twisted Evil
Тони, темата с градините е просто ужас. Но с училището ужасът е двойно по-голям. Вече съм  #Crazy от четене, премисляне и тюхкане.
анбибан, за яйцата, ако няма фамилна обремененост след годинката може да се предложи и белтък и да се види как реагира. За киселото мляко.....винаги съм се чудела как пък точно са го измислили тоя 3.6 % ....докато някъде миналата година не мернах, че такава била маслеността на човешката кърма, усреднено де, защото има известни вариации в денонощието. Та давай смело и безотговорно както се казва. Grinning
Петкова, ама те и да не ви освободят официално ти пак си имаш документ защо са отложени и от яслата "копче" не могат да ти кажат. Ако комисията в някакъв момент реши, че ще трябва да ги слагаш тогава вече ще има проблем, ако не ги сложите. Сигурна съм, че ще вземете с ТМ най-правилното решение за Дидко.  Hug Ха дано да поразредите малко тез среднощни посуквания.
Хариелка, браво за чудесните мерки.  Grinning А София е много интересен град, ако си турист с интерес към историята. Аз лично съм развеждала приятели от Дания и Финландия и с изненада установих, че всъщност София не е град за два дни, ако искаш да разлгедаш повечето неща.  Grinning
Таралежче, дано бързичко да отмине гаденето и пак да влезеш във форма.
Ия, дано бързо да приключите с ремонта и пренасянето да е в рамките на поносимото.  Grinning
cvm, това с диетите и рационалното хранене е много трудна тема. Хем да не го оставиш детето да е слон, хем да не му вмениш идеята да е анорексичка. Дано да намерите баланса. Но пък в пубертета май повечето момичета опухкавяват и после си стабилизират теглото. То зависи и какво се яде де. Катето има ли афинитет към спорта? Успех в това ви начинание.
Уинди, добре си оползотворила празниците, браво. Човек и от почивка има нужда.  Grinning Малеее, голямо озъбване е било при вас.
Ааа, Ради, мислиме те, много се радвам, че за сега се е разминала операцията. Ти си знаеш, че трябва да почиваш максимално, до колкото е възможно. Дано Ники да ти оставя поне малко време за отмора.  Hug
Марси, успех със сесията.

# 587
Ани,аз писах,че с батерия не върши работа,но и тогава май ти споменах че с  подобен адаптор си реших проблема http://www.tpetrov.com/search.php?prod=%D0%90%D0%B4%D0%B0%D0%BF% … %D1%80+1-12V%2F1A
С различни накрайници е и даже
с епилатора го ползвам ,че кабела му се прецака

това ще рече ли, че мога да го ползвам с кабела на моя епилатор newsm78 аз имам два, един много стар на Браун и един нов на Филипс, аз докато се начудя - наканя те ще свършат  Mr. Green

# 588
Здравейте, много благодаря за милите думи и за подкрепата  Hug Hug

Смуси- Много, много се извинявам ако съм засегнала с думите си теб или някой друг. Не ми е било това целта. Не съм против специалистите,а против това в какво ги е превърнала системата. Но това си е мое мнение и в никаквъв случай не омаловажавам това, че са дали живот и продължават да дава на страшно много бебета.

Хариелка- успех на фризьора днес Simple Smile

Крисанка- много хубава професия си имаш. Браво на теб!

Сийн- честита прическа и на двамата Simple Smile и аз много искам да подстрижа Ники, но ММ не ми дава така си бил добре Simple Smile

Съни- много е хубаво, че имаш на кой да повериш Али и да си починеш и оправиш в къщи. Аз в последно време гледам много да се скатавам и се опитвам цялото си свободно време да отделям на нИки, а къщата има нужда освен от основно почистване вече и от основен ремонт. Аз също много усещам бебето, много е шавлива. Онзи ден нещо цяла сутрин не я усещах и леднах на леглото да чакам да мръдне при което Ники идва удря един шамар на корема и си заминава за някъде. И това бебе като се събуди- ритане, ритане страшна работа. Само си викам те от сега се бият какво ли ше е като се роди Simple Smile

Уинди- леле какво зъбоникнене е било при вас Simple Smile Браво на Макси, че се е държал толкова геройски. И ние Новогодишно си имаме 2 зъба- долните кучешки Simple Smile На 1-ви се появи единия, на втори другия Simple Smile Вече сме със 16 зъба и сега чакаме другата серия Simple Smile

За ММ и форума- знае, не му пречи и доста често ме бъзика на тази тема Simple Smile

Бтв- Никога не съм гледала и не ми липсва

Марси- успех на изпитите Simple Smile Представих си я Ая Simple Smile Много сладко вярно да я изядеш Simple Smile

За грамажа на яденето- Ники почти не яде. Не иска нищо готвено. Иска си мляко и сухоежбини. Аз съм голям ентосиаст и му готвя всеки ден, но уви той не иска и не иска. Дано да е някакъв период, че неможе на неговата възраст и с неговите колограми да ми яде само мляко.

Айде засега е това Simple Smile Целувки и лек ден от нас Simple Smile

# 589
Здравейтееее!

Звездичке- много е готина идеята за виличката и рожденния ден, представям си как ще се забавляват децата. Аз от сега съм решила за рожденния ден на Кали на първ исептември да и направя детско парти у нас,ние живеем в къща и място има достатъчно, или вътре, или ако е хубаво времето на двора и да поканя всички мами и дечица тук от форума, които живеят в София, или в момента са в Сфия, тъкмо ние ще се видим и ще се наприказваме, тъкмо децата да се забавляват, то има много време до тогава де-ама всички се чувставайте поканени от сега Hug Hug Hug
Хариелка - чакаме снимка след фризьора, аз днес си записах час за понеделник за мойта козметичка, отдавна се каня да ходя, та най-после се наканих да отида да ми почисти лицето и да ми оправи веждите, че аз сама не мога Embarassed
Сийн- качи снимка на Благовест с новата прическа, представям си какъв е сладур. На Кали ММ като и офъка бритона и и се промени физиономията, бузките щръкнаха Laughing
Уинди- браво на Макси, че така геройски понася зъбоникненето, много зъб4ета наведнъж.. милият Hug Shocked
Ради- как така Ники не яде, виж какво е голямо момче Shocked Дано прояде скоро готвени манджички, че те са най-ползени Hug
За форума- аз казах, че ММ подкрепя факта, че пиша тук. И той си има негови форуми-влиза в аудифорума ( имаме ауди и е фен на марката), познава я от- до, щом газовата ни уредба сложи сам и после ходи на преглед да и и звади паспорт, също влиза и в авиофорума, че радиоуправялемите самолети и хеликоптери са му хоби- има самолети  у нас.
Айде, това е за сега Hug

# 590
Привет от мен! Hug

Домът ми най-после е чист и приключих с питкоправенето, но всичко това е защото Макси днес гостува на баба си и дядо си. Сега остана да досготвя заешкото със спанак и ориз, което правя за вечеря. Стискайте палчета моят малчуган да го хареса (питката определено му допадна)! Praynig
Скрит текст:
Ето и виртуална почерпка за вас (пък за срещата мога да се напъна да направя няколко питки да си хапнем и наистина):

Marsy Rose , успешна сесия ти желая! Като имаш изпити, напомняй ни да стискаме палци! Специално заради теб ще се напъна да стискам и на краката! thumbsup

krisanka_81 , разбирам те напълно как се чувстваш, когато детето ти е далече от теб. Макси днес беше у баба си и въпреки че съм убедена в качеството на полаганите за него грижи, пак ми беше мъчно. Обадих се два пъти да питам какво прави... Crazy

нон стоп и ай си мръднал, ай съм заплакал.  ooooh! Често не суче, ами да му е в устата, като биба.  Crazy

Petkova, това е частта от кърменето, която сигурно най-малко ще ми липсва, когато приключим с този процес. Чудя се колко ли бодра ще се почувствам на сутринта, когато най-сетне за първи път спя непробудно от вечерта до сутринта....  Nature Sunny
Седем зъбчета никак не са много и си мисля, че и при твоя малчуган се очертава някаква серия от няколко зъба, никнещи наведнъж. Обикновено така става след голямо затишие. Чудя се какво ли отключва процеса?!  Thinking

Hariela, имаш ли вече нова прическа? Похвали се! По повод разтапянето на вашия татко от ласките на малките ти сладурани се сетих за нещо, което прочетох наскоро: когато на един мъж му се роди син, той става баща; когато му се роди дъщеря, става татенце. Много сладко! Heart Eyes

Zvezdichkova, идеята за детско парти на вила и на мен ми звучи супер! Благородно ти завидях - така ми се е приходило някъде... Убедена съм, че ще изкарате страхотно! Party

radost 87, радвам се, че ти се е разминала операцията и престоят в болница. И Макси имаше период, в който отказваше много често приготвени от мен храни. Но ти не се отказвай - предлагай пак и пак. С някои вкусове по-трудно се свиква, но в крайна сметка, се приемат след време. Като се върна назад във времето, се сещам, че като малка и аз доста неща не ядях, а по-късно ги харесах и дори ги заобичах. Сред тях са банани, мед, лук, зелен фасул и какво ли още не. Успех! Peace

Toni77, идеята ти за детско парти в двора звучи просто разкошно! Мисля, че ще се получи чудно!  Tada

Хайде, отивам да готвя заека, мили мои! Лека вечер от мен! Simple Smile

# 591
  • Куциндрел
Здравейте.
Днес ме домърза да пиша сутринта.
Чакаме малкият да се събуди и ще го водим в един детски център. Дано му хареса.
Лек ден ви желая.

# 592
  • Sofia
Привет, момичета  Hug

Докато сваря да отговоря по темите, ще вземе да свърши темата.  hahaha Напоследък не ми остава много време да се разписвам, все гледам да изведа Елица в някой мол или на гости при приятели, че ако останем вкъщи първия ден е горе-долу ок, но на следващия вече и двете сме луди...  #Crazy

От една седмица трябва да ходим на консултация, ама все се ослушвам, защото ни е време за приорикса, а зъбките така я тормозят... Ето днес носът на Ели пак тече, цяла нощ похърква - с хрема е.... И отлагам ли отлагам...

Крисанка и аз съм родом от Благоевград и разбирам защо ти се иска да се прибираш по-честичко там, прекрасно е! Hug А на леличките в яслите най-добре, ако можеш не се връзвай. Всеки си има някакви граници, някои хора се опитват да наложат своите върху другите - въпрос на възпитание. Кърменето е много интимно нещо и това до кога ще го правиш решавате само ти и детето. Дори и таткото няма глас в това, не ли някакви лели... Радвам се, че Еличка се адаптира добре, надявам се и ти бързо да свикнеш с вашето ново сега...

И аз съм любопитна какаво и къде преподаваш...   Blush

Анбибян, аз давам на Еличка само кисело мляко на Боженци 2%, хариелка наистина е страхотно това мляко! Процентите са му изписани с много дребен шрифт на капачката в надписа, който е по ръба, около картинката.

Зелда  Hug  Радвам се, че се обади.

Цеца Аз никакво земетресение не усетих. Приспивала съм Ели, когато се е случило и то в стая, в която има само легла... То няма и какво да се размести.   Thinking

Ради Пиши как сте, когато можеш.  Hug

Наденце На Ели всеки път слагам компрес с риванол. Сякаш и без него пак за толкова време ще мине, ама така поне чувствам, че някак си й помагам...

Ще дочитам и дописвам после, че карам наред. Ако съм питала нещо, на което някой вече е отговорил, се извинявам...

# 593
Толкова го хвалите това Боженци, че купих да го пробваме  Crazy
Я кажете къде в София можем при подходящо време да заведем Яна на разходка с шейната. Мислехме днес да пробваме в Южния парк, ама такъв вятър задуха, че излязохме само на пазар и се прибрахме  Sad

# 594
Здравейте, момичета!

Днес активността клони към нула Shocked Явно всички са по разходки.
Анбибиан- ние мислим да водим Кали с шейната на Бистрица. Има едно готино местенце съвсем на края на селото към гората, децата се пързалят там и се стига и с кола. Веднъж я водихме с количката с ММ и свекърва ми ,че тя е планинарка и да ни го показе и много го харесахме. Може там да пробвате.Иначе за сега я разходихме веднъж с шейната около нас , толкова и хареса, че на слизане се разрева Cryю
Смехоранка- и ние трябва да ходим на ваксината, която се слага на 16 месеца, ама и аз се ослушвам да се позатопли малко и мисля другата седмица да звънна на педи да я питам кога да отидем. Пък и Кали нали беше болничка в края на декември искам да мине малко време, че след боледуване имунитетът спада доста.
Цеца- хареса ли мун а Йоан в детския клуб, в кой го водихте. Аз ведънж водих Кали в Пухената къща в Младост 2 и съм много доволна и Кали също.
Лека вечер на всички Hug

# 595
Здравейте,момичета Hug Ние с Алина двете сме болни Sad Тя е със зачервено гърло и лека хрема,аз също съм със зачервено гърло,имах и малко Т днес,Алина също Sad И всичко ме боли,главата от 24 часа не е спирала изобщо да ме боли,а за мусколите да не говорим.Всичко ме боли,ръце,крака,кръст,врат,очи....Пълен ужас Sad С Алина пием варена вода с дафинов лист Laughing,да видим дали ще помогне,уж е за простуда и кашлица.А и Нурофен й давах на нея за температурата.
Иначе,постоянно вися в интернет магазините и поръчвам дрехи като луда.За бебетата вече доста неща поръчах,някои дори пристигнаха и съм много доволна Heart EyesБях забравила колко са мънички и нежни тяхните дрехи Simple Smile

За БТВ-на мен лично не ми липсва и не мисля да се отказваме от Булсатком Peace Единственото нещо,което ще ме е яд,че няма да мога да гледам,ще е България търси талант Confused,както и Революция Z,ама ще измисля нещо Simple Smile

Ради,радвам се,че си добре.И най-вече се радвам,че ще си имате момиченце Simple SmileМислили ли сте за име? Rolling Eyes

Марси,успех на изпитите Hug А Ая колко е сладка само Heart Eyes Умничко детенце е тя Heart Eyes

Хариелка,чакаме да ни се похвалиш с новата прическа Wink

Уинди,питката е разкошна Heart Eyes Каква е рецептата?

# 596
  • Куциндрел
Малкият заспа, аз се готвя да вечерям. Водихме днес Йоан в детския клуб в Скай Сити. Много му хареса там, даже си тръгна с рев. Мислим за напред да го водим там.

# 597
Сънибързо оздравяване на теб и Али  Hug Революцията, а и другото може да ги гледаш от Замунда  Wink

# 598
  • Sofia
Здравейте отново Simple Smile

Исках да дописвам, но само успях да изчета.

Елица е с ужасна хрема, едва спи и като се обърне по гръб се буди, защото не може да диша... Възможно ли е от зъби толкова брутална хрема? Все през почивни дни ни се случват тези неща, пфууу... Няма и на кого да се обадиш, май ще се ходи пак до Вела...

Иначе и при нас затишие от 4 месеца и все още сме си само с 8 зъбчета. Вероятно идва голяма серия наведнъж, защото суче много, особено нощем е нещо страшно... Дори едното ми зърно е толкова разранено, че не ми се дава, когато поиска... Ужас!

Поне едно хубаво нещо има - отказахме се от бибата, което си мислех, че ще е голяма драма. Всъщност просто един ден прибрах бибероните и тя не ги е търсила повече... Но все пак имаме ц*ца, де. Това ще е по-голямо предизвикателство. Тя е наследствен цицоман. И мм едва са го отбили...  ooooh!

Какво да ви кажа, всичко НАЙ-хубаво е взела от мен, останалото (ПО-хубавото) е взела от мм - бурния растеж и пристрастеността към сукането.  Mr. Green

Хайде да скачам в леглото, че вече взех да пиша и аз пълни глупости. Стискайте палчета Ели да е добре и да са само зъбки. Как ми се иска утре да се събудим, да диша спокойно и да е избил някой кътник, може и повече, примерно!  Rolling Eyes

# 599
  • Sofia
Добро утро!

Отварям темата и гледам - аз последен пост снощи, днес първи - хахахахах!   Joy Joy Joy Joy

Но да кажа, че Ели сякаш е малко по-добре. Слагам й от правените капки на д-р Бобев и май с второто слагане има ефект  Praynig Дано да се разминем бързо, само за това се моля  Praynig Praynig Praynig

Ние днес ще ходим до Икеа да й купим детско столче за хола. Може и направо с масичка да вземем. Някой да даде някакви препоръки и съображения, че до сега не сме купували и нямам идея какво да гледам освен да й става на габаритите, де  hahaha

Надявам се всички да са добре.

Ради   Hug Радвам се, че се е разминала операция. Стискам ти палци. Аз също имам лош опит в МД, докато бях бременна, но ми се струва, че отношението е такова само в спешния център и то, ако следиш бременността си другаде. Иначе аз там преди години съм опериране и отношението беше супер. Също имах киста и бях при д-р Алан Начев. Невероятен е, наистина нямам думи! Имах голям късмет с него.   bouquet

Таралежче Дано гаденето бързо да мине. И браво на тм, че ти помага толкова.

Хайде да се изстрелвам и аз да правя на Ели закуска, че стана никое време!

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт