Аз днес съм на фризьор от 15ч. и още не съм решила как ще се подстригвам, май ще го решавам на място, както винаги.
Ради, дано всичко върви спокойно и да отстранят кистата ти на секциото. Да не се налага предварителна намеса. Скорошно оздравяване на Ники. Като са болни дечицата, искат много да ги гушкаме.
Крисанка, браво, виж как започваш да свикваш и ти.

Марси, хаха
и ние с ММ сме същите - аз в БГ мама и ФБ от време на време, той в карс.бг и мобиле.
Успешно взимане на изпитите!Петкова, и аз започнах да се правя на ударена и действа отказа ми от време на време. Елиза не иска да суче досадно, но си търси нощем и аз затова започнах да се правя на заспала или че не разбирам. Вечер й давам, ок, но нощем вече ми идва нанагорно. Тази нощ обаче пак се буди и искаше да суче, будувахме един час, но гледам че пак зъби са тръгнали, та е извинена.
Уинди,
. Да, точно това Боженци със зеленото на капачката си хапваме. И мама доста често. Съниии,
и аз се посмях с теб.

Явно им е такъв периода на дечицата - гушкалив. Елиза много ме гушка, ама много. Като обвие ръчички около врата ми и стиска силнооооо, чак не мога да я откопчая, а и не ми се иска де.
И на баща си като направи така и той се разтапя. Усещам как ще му вадят душичката с памук и двете със София.
от четене, премисляне и тюхкане.
аз имам два, един много стар на Браун и един нов на Филипс, аз докато се начудя - наканя те ще свършат 

Често не суче, ами да му е в устата, като биба. 

ю