Наистина, голямо затишие е настанало напоследък в темата! Къде са се покрили всички?

Sunny_girl, много ви се насъбра на вас с тези болести... Все има някой болничък от вас! Дано това ви е запоследно тази година! Пожелавам ви скорошно оздравяване!

Питката е по ето тази рецепта: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=121976.0. Много е лесна и почти няма вариант да не стане. Пък колко е вкусничка....

Smehoranka, моята препоръка е масата и столчето да са дървени и наистина да ги купите в комплект. На този етап няма как да са съвсем по мярка, защото се правят за по-големи дечица, по принцип. На нашите пишеше, че са за 3+. Но Макси си ги харесва и си седи с кеф на столчето или прав пред масичката, редейки нещо отгоре. Нашият комплект не е от IKEA, масата е кръгла и върху нея може да се рисува с тебешир. В средата има дупка с мрежичка, където се държат тебеширите или други пособия за рисуване. Макси я обожава - непрекъснато вре разни играчки там, после ги вади и така до безкрай...

Хайде, изчезвам да си оправя къщата. Макси днес ще е в командуровка у баба си и дядо си следобед, така че мисля да се отдам на заслужен релакс, след като свържа с домакинстването.
не знам на какво се дължеше това , но аз доста се притесних ММ каза , че нищо и няма
мисля , че е от зъби понеже виждам кучешкия зъб как тръгва да излиза все по близо е до горната част на венеца . Пипах и ушите немя проблем поне не реагира , няма Т само където не иска да дъвчи пие млеко и то в много малки количества ама аз не се притеснявам чак толкова те си е дебеличка и без друго 
толкова противно и досадно нещо не търпя
май ще ги прибера отново 
Я аз да й бръкна така зверски в гърлото да видим тя дали няма да повърне

Пробвай да си намажеш зърното с дефламол и преди да я кърмиш измий гърдата. И на мен ми се случва редовно да ми прежули зърната от смукане, а и в един период много хапеше. Педиатърката ми препоръча дефламола.
И яденето е намалил,ама поне сополите бяха много леки и за 2 дни минаха
През нощта в 3 часа Кал исе размрънка, ММ каза, че според него има някаква коричка от сопол в носа, която и пречи, аз ставах, чистих и носа с помпата, тя заспа после, а пред ида заспи си пийна и млекце. За капак на това днес ми донесоха детската кухня в 7.45 
и съответно в 9ч. взе да си търси одеялото