Отговори
# 615
  • Куциндрел
Тони, кухнята ни е носят между 7:40 и 8:10.

# 616
  • Варна
Тия сън не спят, чак ме изумяват.  Shocked  hahaha

# 617
Здравейте, момичета,
позагубих се, но уикенда беше много натоварен – гостита, рождени дни, пързалки, балет Simple Smile Много хубаво си изкарахме, както се пее в една песен „ооообичам почивните дни“ Simple Smile Милото сготви много вкусен тутманик и морковена торта, въобще супер! В тази връзка, Тони – колко си висока? Какви са тези 53 кг и да сваляш още Simple Smile Аз 53 тежах в 6 клас  Laughing
Иначе за Джоджи не мога да ти кажа точни мерки и теглилки, понеже не сме били на консултация от 2 месеца. Последно беше 78см и 9,100г, ако не бъркам.
Наденце, и ние нямахме Бебе ТВ и ходих до Булсатком, където ми казаха да изключа уреда от ел. мрежата, да се рестартира и се оправи.
Цеца, аз много се изплаших от земетресението. Според Николета Йорданова от Ясновидци тази година ще има силни трусове в Пловдивско и Пернишко и ме е страх много. Веднага облякох малчо и отидохме да вземем каката от градина. Много ме е страх, че са на втория етаж и ако стане нещо дали ще ги евакуират навреме дечицата.
Анбибиан, знам си правата, мила. Ще видим какво ще стане. Не съм настроена АНТИ шефа ми, все пак 7 години се е отнасял перфектно с мен. Като се върнах от предното майчинство заплатата ми остана същата, въпреки, че задълженията ми бяха по-малко, а и си тръгвах 1 час преди другите колеги, за да взимам малката от градина.
Уинди, 100% те подкрепям в мнението ти за Булсатком. Имаше хубава статия в Капитал тези дни – оказва се, че са подложени на натиск, защото ще стават четвърти мобилен оператор и са взели 47 милиона кредит. И сега ги саботират, нали Виваком пък настъпва на ТВ пазара и така, българска му работа.
Съни, Радост, Смехоранка, скорошно оздравяване!

# 618
Привееет!
Че БГ-мама е голяма работа, признават дори разни татковци, чиито деца отдавна не са бебета Wink Аз поне здраво оползотворявам сайта-форуми, статиии, много са ми полезни. Последно се подвизавах в темата за Гърция и ми се отвориха очите за много неща. На фнала се уредихмке с почивка на о-в Тасос през юни-планирана и платена Party

Windy, не съм се затрила аз,ами сме по разходки. В Русе много добре си свикнах да си излизам с децата, докато свеки готви. Дааа, хубаво е да има баба да помага,ама да не делите едно жилище. Сега съпругът ми се подиграва,че техните са ми взели тока и затова съм се вталила, въпреки нон-стоп готвенето на свекървата. А те не че нещо хората, добри са ни отношенията,ама......някак си ми действат на нервите Confused

Като стана въпрос за отслабване, Тони77, не знам колко си висока, но на мен 53 кг. ми звучат много добре. веднъж съм те виждала, и то мимоходом и не бих казала,че си 1,50м., по-височка си. Дали не трябва да промениш стила си на обличане,че да подчертаеш прелестите си? Дали не търсиш някаква друга промяна, която няма нищо общо с теглото? Thinking

Съни, симптомите,които описваш, ми звучат като грипа, за който четох наскоро. Дано мине бързо Praynig

Ради, дано тази киста не пречи на разтежа на бебката! Много хубаво,че последно очаквате девойка. Важното е,че не е злокачествена, нали? Не познавам жени без кисти, значииии Sad Дъщерята на едни наши прияели беше 14-15-годишна,когато я оперираха от кисти на яйчниците, и то по спешност. Дано при теб до псешност не се стига Praynig

Успех на всички, които прохождат в ясли! И аз днес минах да взема едно заявление за Юлия и да я запша, в случай,че ми се наложи да почна спешно работа! Свекитата са толкова не в час, че на тях не може да се разчита,ако трябва да дойдат да гледат детето. А и като отидем в някое заведение с детски кът или в някой детски център, Юлия като види играчките и децата, ме зарязва и бърза да играе. Едва смогвам да я съблека и да и обуя пантофи Crazy По-добре ще и е с децата, макар че в разни статии за имунитета, пише,че дете на 2 години не е готово за живот в група Thinking

Zvezdichkovaднес подадохме на Лили документи за записване на предучилищна в едно ОУ. Тя толкова го хареса,че аз само и попълних документите и тя държеше сама да ги подаде на пом.директора! Не му мисля аз толкова на даскалото-да има добра материална база и учителките да се държат топлочовешки с децата. Така си избрахме и въпроснот ОУ. Лили има и още едно изискване-да не се спи на обяд Laughing така че наесен ще се отписваме от градината. Кофти е само,че предучилищната е до обяд, но наш татко каза,че ако трябва, ще си наемем бавачката отново. Каза ми да не си въобразявам,че като пораснат децата и ги пратим на училище, ще рахатясаме Laughing

Нашата карантина е удължена и от днес Лили ще посещава 4-та рупа в Дг, поне до обяд Rolling Eyes Малко ще правим навалица там, ама тя напоследък започна да се държи по Юлешки-да търчи безцелно из апартамента и да крещи неистово,ако нещо не и се угоди. Днес я пратихме да пообщува със себеподобни и си дойде много доволна Grinning

# 619
Докато успея да пиша ще дойде нова година  ooooh! За много години  Mr. Green

Ники не ходи на занималня този месец по няколко причини. Много ми е трудно, много съм се изнервила, какви ли планове не си правя ежедневно за да ми остане един час за мен (уча се да шия Blush), но не се получава. Успях да ушия само една коледна рокличка, която не е нищо особено, докато мъжът ми беше в отпуск. Исках да направя и коледна фотосесия, но не се получи - такъв рев беше, още докато я облякохме с роклята, гонихме я с едната светкавица, ще сложа снимки. Не мога да си представя как другите деца се кротват за снимка. Много хубави фотосесии видях.

Нуриии, нямам пръст в рекламата. Аз Одри за нищо и никой на света не си я давам, не се сещам за продукт или услуга, достойни да се ползват от нейния образ. Освен зелда  Mr. Green Косара е невероятна бандитка, там където е гола до кръста и с коледна шапка е любимата ми коледна снимка  Mr. Green

И Стела е голяма хулиганка, нямам време да ви опиша. По темите ще се включа надявам се скоро. Извинете ме  Hug
Много интересно сте решили за среща. Ние сигурно няма да успеем.  Единственият път, когато цялото семейство сме били заедно на почивка беше във Велинград, когато Алтер Его ни сънува. Беше писала, че добре сме си прекарали  Mr. Green

Айде, изчезвам, дано ми остане време пак скоро.

# 620
Здравейте,момичета HugНие с Алина сме малко по-добре.Тя почти оздравя,но аз имам още малко проблеми.Появиха ми се налепи по сливиците Confused,но пък ме отпусна врата и като цяло болките навсякъде Laughing Но и днес главата ме наболява. Confused
И да ви се оплача и аз един път от ММ #Cussing out Много,много ме ядоса.Снощи беше решил,че иска да си покани гости.Ок,съгласих се,той също е човек,иска да се види с приятели,ок.Единственото ми условие беше да не викат много и той да си измие съдовете след това,тъй като мен вече много ме боли кръста като се застоя над мивката Confused Естествено,той се съгласи и всичко беше наред.
Ноо....не стига че вдигаха шум до към 2 часа и аз съм заспала чак тогава някъде,ами и сутринта ставам,а мивката пълна с връх,ама с връх ви казвам.... ooooh! Толкова много му се ядосах,че веднага му звъннах да му вдигна скандал.Опита се да ми се извини,но така и не успя,понеже бях толкова бясна,че не го оставих грам да говори.И сега цял ден ме боли кръста заради тези глупави съдове,те какво са правили не зная,но бяха изцапали всичките ми съдове почти #2gunfire
Одеве ми се прибира с любимите ми бонбони и ми се извинява,ама още съм му ядосана Crossing Arms

Скрит текст:
Между другото,вчера и днес готвя едни вкусотии по рецепти от един много интересен сайт.Вчера правих едни джинджифилови понички,които много се харесаха на децата.Ето ги http://weelicious.com/2012/12/17/fun-christmas-morning-brunch-gi … rbread-doughnuts/ А днес правих тиква с канела,много е лесна и много вкусна http://weelicious.com/2012/11/14/cinnamon-roast-butternut-squash/ и ето този хляб със сирене чедър и зелени тиквички,който стана също адски вкусен http://weelicious.com/2012/07/05/zucchini-cheddar-bread/

Смехоранке,бързо оздравяване и на Елица Hug Може и от зъби да е,не бих се очудила. Confused Браво за отказването от залъгалката Simple Smile

Уинди,мерси за рецептата Hug Ще я пробвам и нея тези дни.Аз и на Блекчето рецептата ще пробвам Laughing,ама като ми се ядат питки,после нямам право да се оплаквам за качените килограми Crazy Laughing

Крисанка,то и аз не бях чувала и бях доста скиптично настроена,но се оказа,че доста помага Wink Все пак,ако решиш да пробваш някой ден : В 100 мл. вода се слага 1 дафинов лист  и се вари,докато водата остане на половина. Peace Пие се по 1 с.л. три пъти на ден. Peace

Сийн,така като имате желания да обикаляте из страната,що не вземете да дойдете до Ловеч Mr. Green

Хариелка,на мен също ми казаха за този сироп от черен бъз,но аз така и не направих Confused Може би ще направя за догодина,явно помага.

Ставам,че са гладни моите хора,макар че ММ трябва да го държа гладен тази вечер Crossing Arms Mr. Green,ама хайде,от мен да мине Joy

# 621
Привет, момичета! Hug

Днес всички сме си у дома, в т.ч. и съпругът ми. Сутринта му извадиха мъдрец и много страда, милият! Дано скоро болката му отмине, защото сигурно е ужасно (надявам се никога да не разбера)! newsm17

Макси днес беше доста взискателен и настойчив - все искаше да се гушкаме, да суче, да е по ръцете ми... След като се наспа следобед успях да го изведа за половин час в парка, полюлях го на люлките и се разходихме. Мисля, че му се отрази добре да подиша малко чист въздух - много обича да се разхожда! Само снегът нещо не го възприема добре - муси се и се пази от него, все едно е някаква ужасна мърсотия. Категорично не иска да ходи по сняг. hahaha

След разходката дойде свекърва ми да го погледа малко, а аз ето какво сътворих:
Скрит текст:

Отдавна се канех на тази рецепта за класически Тарт Татен. Притесняваше ме малко моментът с обръщането на тигана, но се справих на ниво. Резултатът е повече от превъзходен! Чудесен зимен десерт, който напълно заслужава славата си и явно неслучайно се е превърнал в класика. Не на последно място, напълно подходящ е за деца, особено ако се приготви с кафява захар. Heart Eyes

krisanka_81 , страхотно е, че твоята сладуранка така добре се адаптира и е научила толкова много нови неща в яслата. Признавам си с ръка на сърцето, че понякога се изчерпвам откъм идеи какво ново да покажа на Макси. Уморявам се да измислям нови игри и занимания, да разучавам нови песнички, да се правя на шут... Tired

Hariela, възхищавам се от хора като твоя доктор Стаменов. Моя приятелка, която има проблем със забременяването, ходи при него и също ми разказа, че е прекрасен човек. Дано има повече такива хора! Praynig
Добре направи, че спомена за гинеколога - и аз трябва да отида на профилактичен преглед, за който направо бях забравила. ooooh!

Petkova, те диванетата май тепърва ще започват с инатлъците. Наближават ужасните 2, все пак!  Wink
Помощта на бабите е безценна, но понякога е нож с две остриета. Моите свекър и свекърва са научили Макси да тичат след него с паницата и да го хранят във всяка стая. На мен пък ми омръзна да откривам нови петна по всички дамаски у дома, защото той хапва, хапва и след време току се забърсва с някоя табуретка, легло, стол, диван или каквото там попадне... Затова въведох ново правило: храна се консумира само на масата, след което лицето и ръцете на бебето се почистват добре и то се сваля от столчето за хранене. Омръзна ми да ходя с мокрите кърпи, легените и парцалите и да чистя лекета. Не мисля, че детето ще умре от глад, ако не яде във всяка точка от дома. Рано или късно, ще свикне, че храна се получава на едно място (е, на две, ако броим мен) и ще се задържа там дотогава, докато се нахрани достатъчно. Naughty

cvm, и при нас се появи засилена секреция от нослето покрай бесния зъборастеж, която доведе и до кихане. Аз, разбира се, се притесних и заведохме Макси при личната му лекарка. За щастие, всичко приключи бързо и на следващия ден нямаше и помен от секретите, предизвикали безпокойството ми. Дадохме му две ампули калциев глюконат през две последователни вечери преди лягане, както препоръча личната. Според нея помагат за по-лесното изкарване на зъбчетата. Peace

Флучия, браво на твоя мъж! Моето момче ника не го бива в кухнята, не знам дали и едни яйца може да изпържи. Оправдава се, че затова си бил взел жена, която може да готви вкусно. Laughing

dessy encheva, май е неминуемо да се получат търкания между хората от различни поколения, когато бъдат събрани под един покрив. Затова всяка жаба трябва да си знае гьола! Stop
Вие сега здравички ли сте? Ако сте добре, давай да съберем малките някой следобед да си играят заедно у нас! smile3540

Sunny_Girl, ако това ще те успокои, аз не съм бременна, но и аз бих се вбесила много, ако съпругът ми направи нещо подобно. Но все пак човекът явно е разбрал, че е прекалил, щом ти се извинява. Прости му вече - и на двама ви ще олекне! Hug

Хайде, дами, оставям ви! Чета Животът на Пи и ми остана още малко. Решила съм тази вечер да я дочета. book

Лека вечер на всички! smile3524

# 622
Децата заспаха и аз да ви кажа лека нощ  Laughing

Дарина като ,че ли си върна апетита  Praynig отказа супата от кухнята и аз и направих шопска салата но само с краставици ,домат и сирене толкова и хареса ,че за да е изяде по бързо започна с пръстите , че с вилицата още е много бавна  Mr. Green омете чинията си и се премести на нашата маса подпука и нашата вечеря добре , че е пиле със зеленчуци . Да видим утре как ще е  ooooh!

Уенди това което си направила изглежда доста вкусно , браво  Hug
Съни кофти работа ама  айде прости му на човека виж , че и бонбони ти е донесъл  Wink

Петкова подкрепям Уенди относно храненето  Hug Децата се учат на навици още от съвсем малки .
Оф и Дарина маже на всякъде ама за това съм си виновна аз като и дам банан да яде е оставям сама да си го яде , тя си хапне каквото си хапне и останалото го омаже където и хареса  Mr. Green Вече започнах да и го давам аз не винаги иска да яде от моята ръка , но като ми направи номер прибирам банана поплаква малко и после всичко е ок . Няма да ви говоря на какво приличат белите ни килими .....на далматинци  ooooh! ако не ни беше леден пода да съм ги изхвърлила сто пъти до сега ама нали Дари все си е по земята ...

Хайде лека и непробудна нощ ви желая   love001

# 623
Здравейтееееее Hug

Днес съм първа, Цеца- изпреварих те Shocked
За храненето-аз храня Кали САМО в кухнята на столчето и за хранене Peace Смятам, че трябва да свиква от сега, че кухнята е мястото, където се яде, а не цялата къща. Единствено като беше болна я хранех в стаята в която спеше, но това е изключение.
Съни-ТМ правилно се е сетил бонбони да ти донесе, напълн оси ги заслужила! Не стига, че си е поканил гости, ами и чиниите не си е измил #2gunfire А не сте ли мислили да си купите съдомиялна ooooh! Ние имаме и съм много доволна, аз да си призная, никак не обичам да мия чинии, когато се наложи го правя, разбира се, но не ми е от любимите домакински занимания. Виж да простирам ми е кеф! А вие като сте многолюдно семейство идеално ще ви дойде една съдомиялна.Супер неща си сготвила  chef Аз днес ще правя постни пълнени чушки.
Цвети- браво на Дарето, че е прояла. Явно наистина причината е бил зъб.
Уинди- сладкишът е страхотен  chef
Това е за сега от нас с Кали. Хубав ден на всички Hug

# 624
  • Варна
Уинди мммм  Laughing . За националната среща и сладкиш май ще носиш.  Mr. Green Страхотно изглежда.  Peace
Съни прости му на човека, поне знае как да се извини. Моя и той ми ги е правил тия номера с пълна мивка след гости, та чак и по масата оставени някой работи. Ама бонбони не ми е подарявал.  Naughty Добре, че ме умилостивява с някой шоколад от време на време.  Mr. Green
За яденето ние си ядем почти винаги на стола. Изключения е да обикаля къщата с храна  и ако се случва обикновено е с ябълка. Ама то и толкова ядем де.. Тази сутрин пак така си и останаха макароните. По едно време поне тях ядеше.  Crazy
Обаче на какви неща ставам свидел тия дни. Еййй, голямо подражаване пада. Ходи взема гребена и на огледалото се мъчи да се сресва, намира ключовете и на вратата да отключва, хване някой парцал и хоп на вратата към терасата да бърше отпечатъците си.  hahaha Вчера пък дърпаше на баща си нокторезачката - искаше той да му реже ноктите.  hahaha И всякакви други неща.
Много ме радва също, че най-накрая разбра, че идеята на конструктора е да се нарежда, а не събаря.  Heart Eyes Mr. Green Може и да му купя още части, ако продължава в тоя дух.

# 625
А Shocked, чак не мога да повярвам-днес смсе писала само аз и Петкова Shocked
Ей сега бяхме в магазина да си пазаруваме за ядене, преди това Кали спа два часа, изяде си кисела от ДК и като наближихме магазина и почна да вика настойчиво-ам-ам-ам. Аз ей така, баща и и той Shocked Shocked ShockedКупихме и прясно изпечен кроасан с кашкавал и сега почти го е изяла и вечеря я чака Shocked

# 626
Да се разпиша и аз, че вярно голямо затишие в темата Laughing

За яденето Миа винаги си яде на стола, освен ако е някоя бисквита или плод.

CVM, как е Дарина?

Миа си хапва добре напоследък, но пък пие едни ензими, заради подуването на корема и не знам доколко ще има ефект хапването върху наддаването. Иначе все още не ходи сама, голяма е страхливка и грам не се пуска. В събота съм си записала час за гинеколог да отида и аз, че ходих ноември след раждането и след това не съм.

# 627
Смуси и Яна е голяма пъзла. Пуска се от време на време, но не да ходи, а просто се упражнява да стои права. В парка се хваща за количката си и почва да тика, от време на време се хваща за ръцете ми, но се държи за две ръце, ако я пусна от едната и веднага тръгва да сяда. Иначе тикайки количката (която си тежи 9-10 кила) може да обиколи парка н-на брой куче, докато не виде куче и не почне да вика подире му - Коте! Коте! Коте!  hahaha Това е новия хит при нас. Казва коте, но не знае како е котка, само така си е подредила звуците и става много смешно като вика на кучетата коте  hahaha

Аз имам едно въпросче  Mr. Green Знам, че е доста субективно, но все пак може ли да напишете ако сте обърнали внимание за колко време израствате един номер обувки и минавате на следващия?
Примерно ние купихме 19 номер в началото на октомври. Към края на декември вече й бяха малки. Аз купих ботуши 21ви номер, за да може да изкара зимата с тях и да ги обуваме и с по-дебел чорап. Очаквам до април да ги носи.
Сега съм харесала маратонки и мисля да купя 22ри номер с надежда за пролетта да й стават, тъй като в момента й става 20ти номер са й точно, а 21 има 1 см отпред на пръстите.

# 628
  • Sofia
Добър вечер  Hug

Ццццц... Е това не го вярвам, няма никой! Явно малките разбойници искат все повече време от нас...

Ели също винаги си хапва в столчето, освен ако не разнася някоя ябълка, от която не яде.  hahaha Дори и да се случи да й дам нещо без да е в столчето, задължително седи в мен и докато не преглътне не я пускам да щъка.

anbibian Аз въобще не мога да разбера Ели за кой номер обувки е. Има два чивта маратонки от племенника 21 номер - и двата й стават, аз й купих от Mothercare ботушки и едни за вкъщи - 22 ри номер и те й стават.  Shocked Как разбирам, че й стават - ходи с тях без да се спъва и е стабилна.

Иначе сега поръчах пантофки от Зиззу - 21ви номер казаха.

За скоростта на растеж - от 17-20 номер много бързо стана. Сега сме на 21 от доста време. Вероятно до пролетта ще сме на 22.  Peace

Сега да се отчетем от днешната консултация - 13,700 кг. , 86 см. Растем само на височина вече.  Laughing

Иначе педи я преслуша - каза, че е чисто надолу и че най-новият вирус бил само с хрема и леко зачервено гърло. Без други екстри. Каза да си давам, каквото си давам, ще мине.

Тони Какпите са правени, да. Но педи каза да не ги слагам. Не било добре... И аз ги спрях.

# 629
Я, какво сте се умърлушили всички. Вижте какъв хубав кекс направих  Mr. Green - във форма за торта, че нямам за кекс - сега разбрах защо има дупка в средата. Точно там остана сурово, направо течно, че и около него. Режа само краищата.

Скрит текст:

Марси, ти ме пита как е зимата във Варна - ами водата не замръзва. Но пък знае кога да спре  Mr. Green Ето днес, например, точно когато очаквам да дойдат да ни монтират антрето. Не знам  как е възможно да имам такъв късмет. Иначе е гадно, срам не срам, ще си призная - душичката ми е селска, в града не се чуствам добре. Мизерно е, хората са бедни, тъжни, мръсни, никой на никого не помага. Два-три дни преди Коледа бяхме на една площадка близо до гарата, до Планет, и един стар дядо, едър, малко кривоглед, с огромни уши и шапка над тях, с ушита на ръка кожена чанта, метната през рамо държеше вестници и викаше: За стотинки, за стотинки. Попитах го колко, каза - колкото дадеш, вестник не взех. Хората минаваха с наведени глави и не му обръщаха внимание, Коледа не беше дошла. Само една двойка мъж и жена, мъжът се спря - Какъв е тоя вестник, я дай да видя - и издърпа един, дядото тъжно погледна настрани. Мъжът държеше пластмасова чашка с кафе и цигара, лапна цигарата и като придържаше внимателно кафето започна да разгръща вестника и изведнъж устата му се разтегли в усмивка, в очите се появиха пламъчета и като изсумтя нещо презрително върна вестника на дядото, доволен, че е разгадал измамата - дядото продава безплатен вестник. А разбра ли истината - че дядото просеше пари и просията му беше увита като салам за обяд във вестник. И всичко в града е точно така увито, опаковано, като храната в Макдоналдс - толкова наивно и по детски, все едно е куклена игра, разходката е разфасована в парка, децата са разфасовани на площадки до заведенията, работата е отделно от гледането на детето, почивката е отделно от работата, домашно приготвената храна е в пластмасови кутийки, всичко е разделно. А на село е друго - там си копаеш на нивата и децата ти тъпчат посятото, не си губиш времето в безмислени разходки, само излизаш в градината и си навън. Селянче съм си и мечтая да се върна на село. Ах, тази вода дето спря точно днес  Twisted Evil

Фифи, за книгите - четях Възкресение на Толстой вкъщи, за втори път. За нея какво мога да кажа - писана е по реален случай, или по-скоро е подпряна на него - аз по принцип не обичам да чета книги по действителни случаи - но от Толстой не подбирам, за мен той е самото съвършенство. Възкресение е малко поучитeлена - също нещо, което не харесвам в книгите, но както казах, на Толстой всичко е позволено. Влюбена съм в него още преди да прочета нещо от него, когато в пети клас бях на екскурзия в Русия и бях в имението му в Ясная Поляна - спомням си една пейка до езерото в парка на имението, падналите листа наоколо, във водата, беше средата на августа, там почти есен и все едно на тази пейка четох тази другата книга, която си купих онзи студен ден и която ме погълна. Тя е на друг много любим писател, който не мога да споделя. Толкова ми е близък, скъп и свиден, веднъж дадох една негова книга на един приятел, и до днес не  е издавана в България, тогава беше излязла в два броя на сп. Факел - той не я хареса, може би не я и прочете. Този писател наситина е различен, не е сюжетноориентиран, книгите му са си почти чист стил - като безцелна разходка в парка, тук там има по някоя сюжетна пейка за почивка и продължаваш да се наслаждаваш на тази безцелна разходка. Точно такива книги харесвам и ми беше тъжно, когато моята любов не беше оценена или по-скоро бях бясна, защото двете списания бяха загубени  и аз не съм ги виждала от 7-8 години. От тогава не давам книги на никой. И не препоръчвам. Не обичам и на мен да ми препоръчват, един път така склоних, продавачката в книжарницата много ми похвали някаква книга, Ева Луна, на Исабел Алиенде. Прочетох я както се ядат пържени картофи - бързо се чете, струва ти се интересна и веднага след това се почуствах с изнасилено въображение. Стана ми мазно и гадно - това за мен не е литература - евтин сюжет и безстилие. Не ми хареса. Всеки има различен вкус, и моят приятел не хареса любимият ми автор.

Анбибиан, комплектчето щеше да е още по-хубаво в друг нюанс и без камъчетата, ако беше направено и с поне малко чуство за хумор, като че ли съвсем чуждо на турските производители. Иначе качеството е супер.

Стела,  моята хулиганка, е много внимателна, особено към чуждите вещи - като бяхме при свеки само показваше най-различни предмети - дистоанционното на тв, ключове с блестящ ключодържател, блистери с хапчета и т. н. без да пипа нищо, което особено за почти половинметровото дистанционно много ме учуди. Иначе се ядосва много силно. Не говори - само мама, тата, баба, дьо, което означава друго, понякога го произнася и дю, прави като някои животни, много сладка овца е, също бухал, коте, куче и т.н. Обича да разглеждаме книжки и да я питам - Къде има ... - нещо от фона, по-незабележимо, Луната или шарка по дрехите във формата на нещо познато, например. Буди се много през нощта, проплаква силно.

Ще ставам, много писах, а има още

Общи условия

Активация на акаунт