Много хубаво си изкарахме, както се пее в една песен „ооообичам почивните дни“
Милото сготви много вкусен тутманик и морковена торта, въобще супер! В тази връзка, Тони – колко си висока? Какви са тези 53 кг и да сваляш още
Аз 53 тежах в 6 клас
Аз поне здраво оползотворявам сайта-форуми, статиии, много са ми полезни. Последно се подвизавах в темата за Гърция и ми се отвориха очите за много неща. На фнала се уредихмке с почивка на о-в Тасос през юни-планирана и платена 

Дъщерята на едни наши прияели беше 14-15-годишна,когато я оперираха от кисти на яйчниците, и то по спешност. Дано при теб до псешност не се стига 
По-добре ще и е с децата, макар че в разни статии за имунитета, пише,че дете на 2 години не е готово за живот в група 
За много години
), но не се получава. Успях да ушия само една коледна рокличка, която не е нищо особено, докато мъжът ми беше в отпуск. Исках да направя и коледна фотосесия, но не се получи - такъв рев беше, още докато я облякохме с роклята, гонихме я с едната светкавица, ще сложа снимки. Не мога да си представя как другите деца се кротват за снимка. Много хубави фотосесии видях. 
Ние с Алина сме малко по-добре.Тя почти оздравя,но аз имам още малко проблеми.Появиха ми се налепи по сливиците
Много,много ме ядоса.Снощи беше решил,че иска да си покани гости.Ок,съгласих се,той също е човек,иска да се види с приятели,ок.Единственото ми условие беше да не викат много и той да си измие съдовете след това,тъй като мен вече много ме боли кръста като се застоя над мивката
Толкова много му се ядосах,че веднага му звъннах да му вдигна скандал.Опита се да ми се извини,но така и не успя,понеже бях толкова бясна,че не го оставих грам да говори.И сега цял ден ме боли кръста заради тези глупави съдове,те какво са правили не зная,но бяха изцапали всичките ми съдове почти 

Може и от зъби да е,не бих се очудила. 
Ще я пробвам и нея тези дни.Аз и на Блекчето рецептата ще пробвам
Все пак,ако решиш да пробваш някой ден : В 100 мл. вода се слага 1 дафинов лист и се вари,докато водата остане на половина.
Пие се по 1 с.л. три пъти на ден. 

отказа супата от кухнята и аз и направих шопска салата но само с краставици ,домат и сирене толкова и хареса ,че за да е изяде по бързо започна с пръстите , че с вилицата още е много бавна 

Децата се учат на навици още от съвсем малки .
ако не ни беше леден пода да съм ги изхвърлила сто пъти до сега ама нали Дари все си е по земята ...

Смятам, че трябва да свиква от сега, че кухнята е мястото, където се яде, а не цялата къща. Единствено като беше болна я хранех в стаята в която спеше, но това е изключение.
А не сте ли мислили да си купите съдомиялна
Ние имаме и съм много доволна, аз да си призная, никак не обичам да мия чинии, когато се наложи го правя, разбира се, но не ми е от любимите домакински занимания. Виж да простирам ми е кеф! А вие като сте многолюдно семейство идеално ще ви дойде една съдомиялна.Супер неща си сготвила
Аз днес ще правя постни пълнени чушки.

Добре, че ме умилостивява с някой шоколад от време на време.
Вчера пък дърпаше на баща си нокторезачката - искаше той да му реже ноктите.
И всякакви други неща.
Това е новия хит при нас. Казва коте, но не знае како е котка, само така си е подредила звуците и става много смешно като вика на кучетата коте 

Дори и да се случи да й дам нещо без да е в столчето, задължително седи в мен и докато не преглътне не я пускам да щъка.