Ние си изкарахме много добре на Белчин баня, децата се надивяха на воля, а Коколинчо се държа много добре. И аз успях да се поразтоваря.

анбибиан, ние намерихме разкошно място за шейни - малко над Железница, на разклона за Плана. Доста е дълъг склона, но в същото време в долната му част не е твърде стръмен.
Съни, дано бързао да забравите за хремата и гърлобола.
Смехоранка, дано бързо и при вас да изчезва хремата. Ехххх, и на мен ми се ще да откажем бибата, но на този етап е направо мисията невъзможна.
Чудя се, ако я намажа с горчилката, с която мажат палците на децата за да не си ги смучат дали ще помогне и все повече обмислям тази идея. 
Крисанка, браво на Еличка. И при Зори още 1-2 седмици след старта на яслата си пролича, че дърпа здраво с нови неща.
Хариелка, честита проческа. Дано тази клиника наиситина да донесе много радост и надежда. Имам една причтелка,която се бори за бебенце чрез инвитро и след като смени предишната клиника с тази на Стаменов каза, че разликата във всичко е от земята до небето. Явно там работят невероятни хора. Така ми се иска следващия път да успеят....сигурна съм, че на нейните 2 чертички ще се радвам повече отколкото на моите.
Петкова, страшен образ е Дани.
Викаш дърпането на блузата беше забравено пред опцията да измуфти тати за песнички. 
cvm, дано бързо да отмине периода с неяденето, че това е глоям зор. А защо да бие медицинските рекорди по отношение на зъбите? Според мен съвсем нормално си ви побиват зъбите.
Флучия, не се притеснявай мила от тез ясновидски изказвания.
Земетресения е имало и ще има. Никой не може да предскаже кога, къде и колко силно ще бъде, а при силните трусове из Европа обикновено падат старите сгради от преди няколко века - провери сама какви съборетини паднаха в Италия дето ни проглушиха медиите ушите. Е....били паметници на културата...ОК, ама се крепят на светата благослвия.
Иначе наистина на Балканите на 100-тина години има по някое много силно земетресение, но старите блокове са предвидени за минимум 7 по Рихтер, а новите за 9....поне на теория. Коколинчо се размрънка, тъй че ще дочитам после.

ама нали все бързам съм изпуснала 
Отдавах го на новия кътник, ама той изби, а тя продължава да е кривотия

Снощи видях сестра ти в Сделката.Тя колко спечели и кога ще играе 
, фотогенична е , а и кекса ти също
)
Звездичке, викаш образ а? Толкова се радвах на едно щуро дете на семейни приятели и сега майката ми вика "нека да видиш как се гледа палаво дете"
скрих го набързо и в банята.
Играта на сестра ми ще я дават в сряда.