Отговори
# 630
Здравейте момичета, голямо затишие гледам е настанало  Grinning
Ние си изкарахме много добре на Белчин баня, децата се надивяха на воля, а Коколинчо се държа много добре. И аз успях да се поразтоваря.  Grinning
анбибиан, ние намерихме разкошно място за шейни - малко над Железница, на разклона за Плана. Доста е дълъг склона, но в същото време в долната му част не е твърде стръмен.
Съни, дано бързао да забравите за хремата и гърлобола.
Смехоранка, дано бързо и при вас да изчезва хремата. Ехххх, и на мен ми се ще да откажем бибата, но на този етап е направо мисията невъзможна.  Confused През деня, навън и в колата не се и сеща за нея, но сложа ли го в леглото да сп....няма заспиване без силиконовата си друйжка.  Cry Чудя се, ако я намажа с горчилката, с която мажат палците на децата за да не си ги смучат дали ще помогне и все повече обмислям тази идея.  newsm78
Крисанка, браво на Еличка. И при Зори още 1-2 седмици след старта на яслата си пролича, че дърпа здраво с нови неща.
Хариелка, честита проческа. Дано тази клиника наиситина да донесе много радост и надежда. Имам една причтелка,която се бори за бебенце чрез инвитро и след като смени предишната клиника с тази на Стаменов каза, че разликата във всичко е от земята до небето. Явно там работят невероятни хора. Така ми се иска следващия път да успеят....сигурна съм, че на нейните 2 чертички ще се радвам повече отколкото на моите.
Петкова, страшен образ е Дани.  Hug Викаш дърпането на блузата беше забравено пред опцията да измуфти тати за песнички.  Mr. Green Ха дано да поразредите кърменето, че да си починеш малко...особено нощем.  Grinning
cvm, дано бързо да отмине периода с неяденето, че това е глоям зор. А защо да бие медицинските рекорди по отношение на зъбите? Според мен съвсем нормално си ви побиват зъбите.
Флучия, не се притеснявай мила от тез ясновидски изказвания. Peace Hug Земетресения е имало и ще има. Никой не може да предскаже кога, къде и колко силно ще бъде, а при силните трусове из Европа обикновено падат старите сгради от преди няколко века - провери сама какви съборетини паднаха в Италия дето ни проглушиха медиите ушите. Е....били паметници на културата...ОК, ама се крепят на светата благослвия.  Hug Иначе наистина на Балканите на 100-тина години има по някое много силно земетресение, но старите блокове са предвидени за минимум 7 по Рихтер, а новите за 9....поне на теория.  Mr. Green
Коколинчо се размрънка, тъй че ще дочитам после.

# 631
  • София
Смехоранка,браво на Ели за хубавите мерки,и ние трябва да водим Ани за ваксина и измерване тия дни.

Зелда,много интересно пишеш,както винаги.Аз пък да ти кажа не знам защо хич не ме привлича да живея на село.Може би го свързвам с неприятния факт,че имах алергия от чистия селски въздух и като отидехме лятото при баба и на същия ден се покривах с едни големи пъпки по тялото,така и не се разбра от какво точно,явно в града съм навикнала на мръсотията и така...Но и в голямата София хич не ми е кеф да живея,бих си избрала малък град,но да има театър и опера по възможност,че много обичам да ходя на такива неща,аа и да има болница,че голям страх ме лови ако няма лекари наблизо.Не че те особено много помагат де...ама все пак.И училища трябва да има,за децата,поне средното да си завършат при мене,да не ги пращам по градовете от рано.Абе размечтах се тука,да не говорим,че трябва и работа за мен и мъжът ми да има,по възможност високоплатена Joy

Анбибиан
,за обувките аз смело купувам по-голям номер,особено за ботуши,за да има място да си мърда пръстите отвътре.Не се смейте,но в момента носи 24 номер ботуши.Обувките бяха 21 номер наесен,но сега вече не й стават,пробвах ги,понеже са много хубави и официални,белички,надявах се да ги поноси дори като пантофи вкъщи,но тя се разрева като стъпи с тях и си личи,че не стават,крачето й се свива.Значи 23 ще търся напролет,за всеки случай,да не й стягат,но най-добре да ги мерим де.Според мен добре си се насочила към 22 номер при вас.

Звездичке,вие каква шейна имате,ние отдавна се каним да купим шейна за дребните и все отлагаме и не намираме,случайно някой да знае къде се продават изгодно чук и гек,дето се управляват с кормило и може да седнат дете и родител например?!?

# 632
Тати га пое Шушулин, така че ще мога да ви дочета, а после ще му правя профилвъв вездесъщата система за детски ясли и градини.  Whistling
Деси, честита ви платена почивка на Тасос. Дано да е прекрасна.  Grinning За училището при нас е драма, че едното близко да нас е с френски, който не намирам за подходящ....вероятно бъркам, но така ги чуствам нещата, а по-големия проблем е, че е с голямо текучество на въпросните френски учители и след 4-ти клас нивото на образование буквално се срива. Проверено....четено....ровено в много форуми за целта. Другото пък е с по-изразено присъствие на едно малцинство.....което се явява май спонсор на училището. Не съм убедена, че това е всъщност минус, но ме навежда все пак на някакви колебания. Има и едно, около което редовно се разхождат дишащи лепило ... Пък в София знаеш, че транспорта и отдалечеността на училището си е проблем, трябва да се нагласи поне да е близо до дома или до някоя от нашите работи.  Аз понеже съм и с претенции  Embarassed Mr. Green и искам да няма 2-ра смяна, а да е целодневно поне в началните класове......и става "манджа с грозге". Но ще го измислим някак де.  Grinning
Съни, ама ТМ доста повече от кутия бонбони трябва да предложи за извинение.  Mr. Green
Оххх, Уинди, колко си права за ужасните 2.  Confused Само като се сетя как между 2 и 3 Зори беше във фаза "ни се води ни се кара" и "ем боли, ем сърби, ем драго ми е"...ама това е положението. Щом сме се хванали на хорцето щет рябва и да си го издрусаме.  Laughing
За храненето - Коколинчо яде почти само на столчето в кухнята. Из къщата може да обикаля само с парченце ябълка, круша или банан. Зори освен купата с плодовете може и по някоя бисквитка да яде пред телевизора.
анбибан, и Коколин още е на фаза стои прав без опора, крачки прави само по 1-2-3 само с подкана, но пък явно му е много забавно и се хили като тиква, ноооооо бързо губи равновесие. Израстването на обувките е много индивидуално. По принцип средно статистически трябва да са 3 номера за година, но може да смените един номер буквално за два месеца и после да се задържите на едно ниво и 5-6 месеца.
Смехоранка, браво за мерките. Току виж се поизточите в следващите няколко месеца.  Grinning
Зелда, кексът изглежда вкусен, не му личи да е недопечен.  Grinning Оххх, за пореден път си много права. Градският живот много се е променил. Наскоро гледахме Войната на таралежите...и направо не можах да позная София. Децата тичат на воля из полупразните улици, в парковете има рекички и езереца с лодки.....дървета....зеленина.....нищо общо с това в момента. Аз живях в центъра на София между 1991 и 1995....на "Попа"....и дори тогава беше много различно.....гонехме се с легени вода на "Графа" посред февруари за да изкъпем рожденника....а хората около нас се смееха и ни закачаха.....имаше един ресторант останал от СОЦ-а...със старите светещи реклами...сега всичко е в лъскави витрини, забързани и намусени минувачи. Общежитието е превърнато в пицария и бирария и едва ли някой среднощен минувач би се юрнал да помога на банда тинейджърки да се вмъкнат през високите прозорци обратно в общежитието след като "тайно" са били на дискотека. Много беше смешно като драпахме с ритащи крака да се качваме и ни подаваха отгоре стол за да стъпим на него....но след последния нямаше кой да издърпа стола от улицата....добре че бяха минувачите....да ни се смеят...и да ни го подадат все пак. Еххххх спомени.  Grinning
Ники и Кати, имай предвид, че чук и гек обикновено са доста тежки защото са от метал и на мен при падане ми се струва, че може да се нарани детето. Абе моя си някаква параноя. Нашата е пластмасова с метални плазове отдолу, прилича на нещо като пейка и можем двете със Зори да седнем, като аз управлявам "орейки" с крака докато тя се залива от смях, а моите крака се пълнят със сняг до лене.  Mr. Green Може да се пускаш и с главата надолу. Но не става за деца, които не могат да седят и да се държат стабилно за шейната. Ще кача снимки в "нашите по-големи дечица" да я видиш.

Последна редакция: ср, 16 яну 2013, 12:01 от Zvezdichkova

# 633
  • Sofia
Здравейте и от нас!

В понеделник след обед Елиза вдигна Т 39 градуса, без хрема, без кашлица и разни други екстри. И така беше цяла нощ. Аз нищо не дадох за понижаване, само дадох хомеопатичното лекарство, което доки ми каза и на следващата сутрин все едно не е била болна. Беше спокойна и весела през целия ден, но вчера не сме излизали, реших да си я задържа един ден у дома, за да отмине, каквото е било. Днес обаче мисля да не изпускаме топлото време и слънцето.
Та вчера цял след обед си играх и сътворих ей това
Скрит текст:

Блекче, рецептата я взех от теб и разбирам защо правиш само половин доза. Голяма игра е, но пък станаха страхотни и на вкус, и на вид.

Зелда, за съжаление е така, много тъжни хора можеш да срещнеш и никой да не им обръща внимание. До там ни докараха с всичко, което правят с държавата ни... Sad

Звездичке, пробвай с метода на отрязания връх на биберона. Четох го в едно списание и казах на една приятелка, тя го направи и каза, че при тях проработило. Детето потърсило биберона и като го пробвало, не му харесало новия вид и го захвърлило. После една друга позната също каза, че по този начин отказала от бибата и нейната дъщеря.

# 634
Момичета някоя от вас случайно да посещава гинеколог в МЦ Хармония да ми препоръча. От тази година ММ ме осигурява допълнително здравно и мога да ида да се прегледам там безплатно. До сега ходех на друго място на частно, но ако намеря добър специалист, чиито услуги да са ми покрити от здравната карта бих отишла при него  newsm78

# 635
Да се разпиша и аз до като Дарина спи , че всеки момент ще стане  Grinning
Днес си направихме страхотна разходка в градинката зад блока  Laughing седнах си на една пейка , а Дарето така спокойно си игра , че изобщо не се наложи да стана  Mr. Green много бях доволна , после без рев се прибрахме само където пак не поиска да обядва , но като че ли свикнах  ooooh!

Звездичке имала съм впредвид кучешкия зъб  hahaha ама нали все бързам съм изпуснала  Mr. Green
Смуси благодаря , че питаш ми не иска да яде и това си е спрях и да и се моля колкото иска и каквото иска вярвам , че скоро ще  отмине този период  Praynig
Зелда това е жестоката действителност  Cry

# 636
  • Нейде из лудите гори...
Здравейте, има ли други малчугани - сови?!!??!
Моята папАя от 2-3 седмици заспива около 23ч и направо ми спира тока. Днес имах надежда да се случи по-рано, но ми се размина. На всичкото отгоре има някакви мераци да се качва на котлона и е голямо мрънкане  Tired Отдавах го на новия кътник, ама той изби, а тя продължава да е кривотия  Crossing Arms
Днес си взех първия изпит - не съм доволна от резултата, ама толкова съм заслужавала явно... по-важното е , че вече е минало  Whistling Утре започвам подготовка за следващия, дано и той да мине и замине, че с това диване хич не ми върви ученето  Tired
Храненето ни е на стола, позволявам й да се разхожда единствено с плодове  Peace
Размера на крачето за сега е 20 номер с дебел чорап  Mr. Green Септември купих първите обувки 18 номер- бяха ни големички  Peace Ноември минахме на 19 и сега на 20, значи на 2 месеца и малко дигаме по номер. Няма да купувам нищо предварително аз. Като стане топло отивам и меря  Peace
За живота в града... харесва ми разнообразието, динамиката, съвкупността от всякакви хора , шанса да срещна с подобни разбирания на моите е по-голям. На село никога не съм живяла, но мечтая да живея в една по-напреднала възраст. Смятам , че града (особено големия град) не е за пенсионери  Mr. Green Родом съм от малак град и не понасям застоялостта там.... винаги съм се чудела как хората , толкова няма какво да правят и се занимават с чуждите животи... Всяко населено място си има + и - , но и друг път съм казвала "гората е за мен". Нямам в предвид така първична и дива, по-скоро гората до някой по-голям град  Mr. Green

Пожелавам на всички болни да оздравяват. Днес хванах и новините, какви са тези психо-атаки с тоя грип... прекаляват. Вярно, че върлува, ама в този сезон това е съвсем нормално... те цял репортаж за грипа бяха направили  ooooh!

Извинете, че не се включвам лично към вас, но ми е голяма каша в главата   bouquet

# 637
Здравейте, момичета!

Днес съм именничка и искам да ви почерпя виртуално за именния ми ден  chef  cook Popcorn beer3 Wine Glass
Сийн-Честит Имен Ден и на теб Hug
Вчера най-после намерих време да отида да офиса да си взема картата за допълнително здравно осигуряване. Прииска ми се да се върна на работа, липсва ми общуването с повече хора и работната среда като цяло, но ще почакам до наесен Peace
Марси- това за децата-сови и аз се канех да питам. Поята принцеса е същата. Ляга късно, около 23 винаги, най-рано в 22.30, а снощи заспа около 23,45. Сутринта като ходихме до офиса с колата и тя към 11 дремна и от там и се обърка режимът и заспа в 18.30. Спа до 20 Shocked Shocked Shocked Чичо и чукна на вратата да говори нещо с баща и и тя като се стресна- ауууууу два часа беше кисела. Дано не се повтарят такива истории, че е много кофти, ММ излезе по работа и аз в чудо се видях с нея направо Cry Но, нали ти казвам тя по принцип ляга след 22- 22.30. Като тръгне на ясла не знам как ще влизаме в ритъм, уж казват, че децата на ясла се изморяват през деня и вечер заспиват по-рано, ама знае ли човек ooooh!
За размера на крачето

- Кали е с много малко краче. 17 номер на Беко и е добре, така е от ноември може би, или даже октомври,ама то аз съ мс 36 номер, тя няма да се метне на гората я.
Цвети- браво на Дарето за хубавата разходка, ама ако и почне пак добре да си хапва, съвсем ще е отличничка Peace Hug
Много рано ни носят ДК- преди беше към 8.30, или след 8, а сега от едно известн овреме я носят към 7.45 Shocked Питах защо така, не получих отговор, на мен това ми идва вповече и мисля другата седмица пробно да вземаме храна от пункт на Ян Бибиян-, няма друга кухня с пункт по-близо до нас. Дано и хареса на Кали храната и си хапва с апетит Praynig Някой да има отзиви за Ян Бибиян. Знам, че си е до дете, ама аз да питам все пак Grinning
За живота в града - споделям мнението на Марси-харесва ми динамиката и възможността да срещам повече хора. Но мног ообичам да ходя и на село, но не за постоянно Peace
Хариелка- дано Елиза не вдига повече темература Praynig Какво хомеопатично и даде ooooh! Много смело си действала при 39 градуса да не дадеш темературопонижаващо, ама ти имаш опит от Софи Hug
Хубав ден от нас с Кали Hug

# 638
  • Пловдив
Добро утро,момичета  Hug
Минавам да ви почерпя,че днес съм именничка  Crazy

Тони77,да ти е живо и здраво името и много късмет да ти носи!   bouquet  Hug
После ще се включа,че ще правя сладки и ще имам гости  Party

# 639
Здравейте и от нас момичета Hug

Не съм се разписвала скоро, ама и аз пиша едни курсови работи ooooh!, от 1 седмица все ме боли гърлото - уж ми минава и после пак почва да ме боли, може пак някоя бактерия да имам.Днес уж съм по-добре Praynig Днес сме и на рожден ден на една бебка, която става на  1 годинка.
Самито е добре, сега му излизат и аз не знам вече колко зъба на веднъж ooooh!, не е много крив, ама е по цял ден с бибата в устата.

Честит имен ден на всички, които празнуват днес  bouquet  bouquet  bouquet

Марсии ние заспиваме по това време Grinning, сутрин става към 9.30.Гледам следобяд да не го оставям много да спи, че инъче ще легне чак към 12-1часа Whistling
Браво на теб за изпита, дано и другите ги вземеш и то с по-добър резултат WinkСнощи видях сестра ти в Сделката.Тя колко спечели и кога ще играе Grinning

За крачето - ботушките ни са 22-23, обувките и маратонките ни са 21 номер и още ни стават.И аз ще изчакам да се стопли   и тогава ще купувам.

Храненето става най-често в столчето, много рядко следобяд съм го хранила седнал на дивана или вечер като седнем на масата той си играе и от време на време минава за една салатка или нещо друго Grinning

За живота в града - аз съм от малък град , ама се забих в още по-малък, че направо си е село hahaha И във Варна съм живяла и много ми липсва големия град.При всяка възможност гредаме да прескочим до Варна, я на пазар, я на разходка или по лекари.Това е гадното на селото, липсата на избор за лекарска помощ.Инъче си е спокойно и вече съм свикнала, ама...

Хариела, дано сте здравички PraynigКифличките ти са чудесни  chefАз спрях да правя всякакви такива неща, ядем само хляб Вита, че не аз, ами по-скоро мм има нужда от отслабване, ама вече и той не издържа и само мрънка, че не правя нищо.Може би в събота  и неделя ще се поглезим малко.С типка, харесах си и едни соленки за дребния, може и нещо сладко да врътна Naughty

Зелда, Стела е много хубав модел Heart Eyes, фотогенична е , а и кекса ти също  chef

Хайде ставам, че трябва за кухнята да ходим.Чао до скоро Hug

# 640
  • Варна
А морген!  Laughing Ама какъв кеф е като си е в режим детето. Да спи пред иобед час и малко и след обед пак така.  Mr. Green И аз посвършвам някой задача, че и време за себе си намирам (макар че ако съдя по маникюра ми, не личи  Blush ) . Вчера така хубаво се напаснахме с Ая и Марс за разходка и тъкмо извървяхме 50м в Морската градина и почна да вали и хайде в мола. И да ви похваля Ая - една спокойна, върви с мама, хваната за ръчичка, или седи и се заиграла, а моето момче - бяга по ескалатори, асансьори, магазини...  ooooh! Каквото вземе дамата и той и го отмъква, а бе чудо. Никакъв кавалер не е.  Naughty Кога ще се научи да дели шишето от мин. вода(и не само него) не знам.  hahaha А похвалих ли ви се как влиза в печката. Фурната имам предвид. Отваря си я човека, покатерва се върху вратата и хоп напира да влиза навътре.  #Crazy Звездичке, викаш образ а?  Толкова се радвах на едно щуро дете на семейни приятели и сега майката ми вика "нека да видиш как се гледа палаво дете"  hahaha
Да не говорим, че вчера виках мама, то не можеш се изкъпа(нали ММ пак на банкет, два дни в Хисаря  Whistling  ooooh! ). Тъкмо заспи и хоп се разплаче и да ми е спокойно, викнах бабата. Не щеш ли обаче като я видя и я задърпа на компютъра. Обаче  Stop скрих го набързо и в банята.
Честит имен ден на всички, които празнуват днес ! И малки, и големи! Мнооого, мнооого здраве преди всичко!   bouquet
За града не е като да няма много тъга, мизерия и какви ли не гадории, но пък на мен ми харесва разнообразието, забързания ритъм, многото хора, различните алтернативи във всяко отношение. ММ нали е от малък град(тип село), ее като идем там откачам на втория ден. Скучно ми е. Нищо че съседа в вечно на оградата зад малините с надеждата да не изпусне някой клюка.  #Crazy ooooh!
Зелда ама  браво на теб! Много добре си се справила с роклята. И да те успокоя, аз също не си представям Даниел, седнал, усмихнат, позиращ за снимки в студио. Затова и пропуснахме коледната фотосесия.
Хариела каквото и да е било, дано бързо се е разминало.  Praynig
Zvezdichkova като те прочетох за училището и критериите ти, божеее не бях се замисляла даже за някой неща. Ама то верно много труден избор имаш. Дано намерите вашето училище, където Зори ще учи с желание. Опитахте ли сиренце? Нали щеше да даваш?  Rolling Eyes
Аха, наспахме с. Хубав ден, момичета!  Hug

# 641
  • Нейде из лудите гори...
~Честит имен ден , мили Тонита и всички останали именници! Да сте здрави и много обичани.

Тъкмо се прибрахме от разходка, Ая докато видя леглото и за заспа  Mr. Green От 9 и 30 е будна, надявам се да поспи поне 2 часа и да изкара до вечерния сън, за който също се надявам да е по-рано от 23  Tired
У дома е абсолютна кочина, НО първо реших да си изпия днешното кафе, че чак сега остана време за него пък после чистенето  Blush
Петкова... момичетата ще си помислят, че детето ми е послушно. Всъщност всеки така си мисли, ако я вижда само за час - два  Mr. Green Тя като опознае обстановката и се отпуска  Mr. Green
Зелда, роклята е прекрасна  Heart Eyes  Стела още повече  Heart Eyes Heart Eyes Супер ви е коледната сесия  Wink Кога ще ви видя на живо? Стела ми изглежда много издължена.. надявам се като се видим няяяякой ден, да не може още да ми казва "лельо"  Mr. Green
Наде, успех с курсовите  fingerscrossed  Играта на сестра ми ще я дават в сряда.  Wink - Ро от Исперих  Mr. Green
Звездиче, успех с училището. Сигурна съм, че ще откриете това, което искате  Hug  На мен изобщо не ми се мисли за училище... дълбоко в себе си силно се надявам да се промени по някакъв начин образователната система докато дойде "нашето време", че хич не ми е по вкуса тази, която е в момента. Най- малкия факт , че не се е променяла от години... и само трупат още и още материал за все по -малките класове  ooooh! Отплеснах се, пожелавам ви успех!  Hug

# 642
Здравейте!

Зелда - хубава Стела си има много хубава бална рокля, със златно коланче(хей тук ми звучи много приказно), с шапка - пълно коледно снаряжение за една малка дама... и за мама с фотоапарата Simple Smile

Да сте здрави!

И честито на празнуващите!

# 643
  • Варна
Всъщност всеки така си мисли, ако я вижда само за час - два  Mr. Green Тя като опознае обстановката и се отпуска  Mr. Green

Сигурна съм, но ми хареса.  Mr. Green Беше някак спокойна и послушна. Както в случаите(1 на 1000пъти) Даниел е сядал в количката(пак повтарям като никога) и минавайки покрай някой пейка съм чувала "виж детето как си седи в количката и кротува, пък ти.. " Ей идело ми е да ги хлопна  с нещо тежко!  Twisted Evil За щастие откакто проходи почна да седи в количката, не мога да си кривя душата.  Wink
Аз щях да чистя, но минавайки през спалнята и после като приключих в коридора се обърнах към спалнята и вече не личеше....  #Crazy Набързо ми мина мерака.

# 644
Привет, момичета,
търсенето на работа върви добре. Пуснах си Си Ви-то и след 1 час ми се обадиха Laughing Да видим какво ще излезе по-натам, че за мен парите са важни, не мога да започна на по-ниска заплата с надежда за покачване във времето.
За гинеколога - ходих и сега съм 10 дни на лечение с Бетадин. После ще горим раничката. Имаче цитонамазката е ОК. Та всяка от вас е хубаво да ходи редовно и да се следи  Hug Просто живеем в много кофти момент - всичко е мръсно и въздухът, и водата, и храната ни и всичко причинява ракови заболявания.... Просто е хубаво да сме внимателни, сега когато отговаряме за тези малки ангелчета! Исках да ви питам и за ехограф - кога е хубаво да се отиде, колко време трябва да е минало след края на кърменето?
Джоджи да ви кажа е станал супер хитър. Всичко разбира и прави малки магариики. Например като сме навън и му кажа да дойде или да ми даде ръка го прави, но като сме вкъщи е дяволче. Нарочно ме заобикаля, преструва се на неразбрал и тича в обратната посока като се обръща да види дали ще го гоня да го хвана  Laughing Сутрин веднага ми носи обувките си и якенцето и застава пред вратата т.е да излизаме, а не да се моткам със закуска примерно.
Тони, Сийн, честит имен ден, безценни Simple Smile Четох, че това означава името ви Simple Smile
Аз пък тези дни не мога да се нарадвам на времето навън, същинска пролет! Много ми е хубаво и слънчево! Дано се задържи по-дълго така!
Зелда, прекрасно пишеш!

Общи условия

Активация на акаунт