И Юлия трудно заспива-денем, вечер, направо е сага всеки път

Понякога се случва всички да сме си легнали, лампите да са угасени,а тя по пижама да обикаля из стаята!
Флучия, успех с лечението на раничката!
Марси, браво,че си взела изпита! Не се коркай, че не е оценката, която си искала! Аз в този университет почти нищо не научих, което да ми влезне в работа.....А бях отличник

За грипа-сестра ми го изкара вече и каза, че било яко втрисане, болки в главата и ставите и повръщане. Много я болял и корема, та първо решили,че може да има сепсис от секциото. после пък решили,че може да е апендикс. Ноооооо, за два дни минал целия зор, подобрила се и започнала да хапва. вчера като се чухме имаше Т само около 37,5. Мен си ме е шубе,заради децата, но не мога да ги затворя херметически вкъщи

Храненето при нас е само на столчето. И тя си знае вече-ако е решила да яде сериозно, протяга ръце и се мъчи да се покатери на него. В ръчичка-солета или плод и така може и да пообиколи из хола. Баба ми беше на гости два дни. Беше се амбицирала да научи Юлия на гърне, а Лили-да чете, да пише и да произнася звукът на буква "К". Не се случи нищо от това, естествено, но като всяка баба постоянно тикаше на Юлия нещо в ръцете, та да яде в движение. Юлия го взимаше и ако не беше гладна, почваше да го рони навсякъде. Направих забележка и веднага станах лошата "аууу, майка ти пак ще ни се кара! не пускай трохи,че майка ти ще ти се кара!"
Иначе се оказа издръжлива бабичката-тика колчката, качва и слиза по тротоари, готви, дундурка и не мрънка......за разлика от свекърите, които са по-млади от нея, ама в главата им е..........кой нзае какво

Пазете се много и скорошно оздравяване на болничките!

И Елиза има едно такова голямо, само че е куче. Хваща го за врата и го влачи, защото не може да го вдига, много й е голямо. 
)
ама то знаеш ли от къде и е дошло

Дано не ни се случват повече такива неща, че е много кофти
Пожелавам ти много здраве, успехи и само хубави мигове с малкото ти съкровище
гушнах Дарето и тичам при нея опитах се да е вдигна ама тя толкова тежка че едва успях да е отлепя от земята в това време Дарина като писна
ММ затова все ми повтаря никога да не пускам пералнята или съдомиялната и да излизам навън, защото винаги може нещо да се повреди и да стане наводнение. Аз все не вярвам, но страх лозе пази и не излизам, докато не изперат. Ето обаче, че имало защо... На нас ни се е късала мека връзка в тоалетната и за секунди цялата вода излезе в антрето, а и двамата си бяхме у дома и веднага се включихме, но водата е страшно бърза. Дано повече не ви се случват такива неща. А ти за цялото това наводнение и работата, която ти е отворило, си успяла да приготвиш страшно много неща и все вкусотии. Браво! Как правиш гъбите с топено сирене? Ние си правим само с масло, но с топено сирене много вкусно ми звучи.
Питаш защо се спряхме на HONDA... Ами то дойде след цяла година гледане в cars.bg и mobile.bg. ММ беше решил да сменя колата и година време не можеше да вземе решение каква точно да е. Гоним обаче няколко важни неща: задължително да може да й се постави метанова система (ММ на това кара от 6 години и вече е фен), т.е. гоним икономията; да има голям багажник и да не се чупи много, т.е. да е по-здрава кола. Затова търсеше предимно немски лагер и се беше спрял на Пасат, но аз както и да се мъчех да ми хареса, така и за година време само косури му намирах на този Пасат и той в последствие реши да смени с японския лагер. Та и двамта се спряхме на този модел, като аз избирах външния вид (жена - какво да разбирам от мотори и ходова част), а той разбира се останалото - най-важното. Все пак е инженер ДВГ, от тези работи разбира. А AUDI A6 е готино, ние също си мислехме за такова по едно време. Ако види ММ какви беседи водим за коли, особено аз, ще се пукне от смях...