Отговори
# 645
Честит имен ден на Seengirl и Toni77, както и на всички празнуващи днес!   bouquet  Hug

И Юлия трудно заспива-денем, вечер, направо е сага всеки път ooooh!
Понякога се случва всички да сме си легнали, лампите да са угасени,а тя по пижама да обикаля из стаята!

Флучия, успех с лечението на раничката!

Марси, браво,че си взела изпита! Не се коркай, че не е оценката, която си искала! Аз в този университет почти нищо не научих, което да ми влезне в работа.....А бях отличник Embarassed Когато започнах работа и запчнаха да ме обучават, когато попаднах в екип с по-опитни колеги....тогава вече мога да кажа,че се образовах. Важното е,че изпитът е взет Peace

За грипа-сестра ми го изкара вече и каза, че било яко втрисане, болки в главата и ставите и повръщане. Много я болял и корема, та първо решили,че може да има сепсис от секциото. после пък решили,че може да е апендикс. Ноооооо, за два дни минал целия зор, подобрила се и започнала да хапва. вчера като се чухме имаше Т само около 37,5. Мен си ме е шубе,заради децата, но не мога да ги затворя херметически вкъщи Naughty

Храненето при нас е само на столчето.  И тя си знае вече-ако е решила да яде сериозно, протяга ръце и се мъчи да се покатери на него. В ръчичка-солета или плод и така може и да пообиколи из хола. Баба ми беше на гости два дни. Беше се амбицирала да научи Юлия на гърне, а Лили-да чете, да пише и да произнася звукът на буква "К". Не се случи нищо от това, естествено, но като всяка баба постоянно тикаше на Юлия нещо в ръцете, та да яде в движение. Юлия го взимаше и ако не беше гладна, почваше да го рони навсякъде. Направих забележка и веднага станах лошата "аууу, майка ти пак ще ни се кара! не пускай трохи,че майка ти ще ти се кара!" Rolling Eyes
Иначе се оказа издръжлива бабичката-тика колчката, качва и слиза по тротоари, готви, дундурка и не мрънка......за разлика от свекърите, които са по-млади от нея, ама в главата им е..........кой нзае какво Thinking

Пазете се много и скорошно оздравяване на болничките!

# 646
  • Куциндрел
Здравейте.
Малко се поизгубих, но страшен мързел ме е налегнал. Два дена не съм влизала в нета.
Йоан от ден на ден става все по-интересен. Вече се научи, че за да гледа ТВ трябва да стои на фотьойла, сам се качва и сяда. Ако понече да слезе ТВ-то се спира, вече се научи. Вчера бяхме на консултация. Йоан е 82 см. и 11,500 кг. Такъв рев му рева при лекарката.... от самото влиза до излизането от кабинета.
Лек ден.

# 647
Момичета, сега видях, че днес най-накрая са ми превели заветните 240 лв от НОИ за ноември, та проверете и вие, ако чакате Simple Smile
За храненето - и Джоджи си яде само в столчето. С две деца у дома, които постоянно шетат ми остава и да ходя да събирам трохи и манджа от мебелите  Laughing Та на столчето хапва, иначе няма "ам ам".
В тази връзка пак има талони за бадемовата торта в Икеа

http://www.ikea.bg/files/pdf/talon_torta.pdf

Мисля да отидем дотам, че сега ни поканиха на РД в понеделник и да вземем подарък. Направо се разбихме от гостита тези 2 месеца Simple Smile

# 648
  • Sofia
Здравейте, момичета!
Да, Елиза е добре, всичко премина за малко  повече от 12ч. На сутринта все едно не е била болна. Аз знам че хомеопатията така действа и при София, ако разбира се няма някоя кашлица или сополи, които да продължат малко повече.

Честит имен ден, Тони, Сийн! Бъдете здрави, красиви и много горди майки, съпруги и преди всичко жени!!!   bouquet   bouquet  Hug  Hug

Ами, Тони, аз нали много пъти съм споменавала, че ги лекувам в хомеопатичен център, та всички лекарства, които им давам, ми ги дават директно от центъра. Не ги купувам. И не давам т-понижаващи, защото следвам съветите на лекарката. На Софи дори и при 40градуса, които ми прави редовно, пак не давам, само физикално охлаждане и така до откат. Но в повечето случаи всичко минава за една нощ. Ако дам т-понижаващо нещата ще се проточат и пак ще тровя организма с химии, нали идеята на хомеопатията е това - да се лекуваме с извлеци от природата. Имам опит от Софи точно в това, че знам вече как по принцип действа хомеопатията, иначе в началото бях много стресирана и страхлива, но просто реших да се доверя напълно на лекарката, спечели ме някак си, пък и много държах това лечение наистина да проработи при нас. Само на Елиза съм давала 3 пъти Панадол в началото, когато още беше малка и ме беше страх.

Зелда, видях едни много красиви снимки на една малка прекрасна Стела. Роклята и шапката са направо върха, приличат ми на някакъв старовремски модел, който адски много ми харесва.  Hug И очарованието на снимките е точно в това, че Стела не е позирала!  Grinning

Фифи, много са ви хубави снимките от фотосесията! А Ивайличко на Блекчето е толкова рус, направо златна главица има.  Hug Ама те и двамата Ивковци са златни, само че единият е с  повече коса.  Laughing Бебетата на Варол са малки сладки пашкулчета, а батко Дениз какъв е сериозен. Теодор много "подрежда", май не съм го виждала до сега, а Благовест как се гушка с мечока, той по-голям от него...  hahaha И Елиза има едно такова голямо, само че е куче. Хваща го за врата и го влачи, защото не може да го вдига, много й е голямо.  hahaha hahaha

Звездичке, и моите изисквания за училището са много и големи, та не знам къде ще го търсим... Определено го мисля още от сега, въпреки че е рано за София още. Но това май се оказва по-голям проблем от детските градини.  Thinking Зорничка, от тази есен ли ще я пускаш в първи клас или от следващата?

Марси, честит взет изпит, няма значение оценката, важното е че е в графа взети.

Флучия, аз някъде бях чела, че след спиране на кърменето, трябва да минат 6 месеца и тогава да се ходи на мамолог. Може би за да има време да спре напълно кърмата. Аз със Софи не съм я спирала с хапчета, ами така постепенно намаляваха кърменията и съответно и самата кърма, та не съм имала нужда от хапчета, но пък месеци наред след това, като стиснех зърното, прокапваше кърма.

И ние се храним предимно на стола. Само парченце ябълка разрешавам или солетка в ръчичката и да се разхожда. Иначе навсякъде ще стане голямо мазило...  Wink
Отивам да видя какво става с моите ядки, правя на Елиза праскова с овесени, ечемичени, ръжени и елдени ядки.

# 649
Здравейте и от мен!
Честит имен ден на Сийн и Тони ,и на всички малки и големи,които празнуват днес!!!

хариелка,много мили думи за моя Ивайличко със златната коса,благодаря ти!(ама мене ме е срам дори да се разпиша,защото така му подстригах сама бретона,че... добре,че вън излизаме със шапка! Mr. Green hahaha,голяма съм шматка Sad )
и кифличките ти са суперски,радвам се,че рецептата ти е харесала.
предлагам ви на всички още една лесна и бърза рецепта ,аз вчера я пробвах http://bonapeti.bg/all_receipts_of_lora_stoyan/?receipt=7488 ето я,а ето и моя опит :
Скрит текст:

напоследък съм се отдла на това да съм домакиня и майка ,и не ми остава време да пиша тук,вечер ви чета,но съм на ръба на силите си и заспивам,преди да успея да понапиша някой ред.мн съм се зарибила всеки ден(почти) меся някоя питка,или готвя нещо и така.освен това поплитам по някоя шапка,и сега съм си взела прежда,ще се опитам да си изплета жилетка на мен за пролетта.

днес пък денят  ни мина изключително бързо,станахме в 9;30 закусихме и в 10;30 вече бяхме на разходка с едно бебе набор на Иви,после ни погостуваха с майка му.много добре ни се отрази всичко, с майката си говорихме ,пихме кафе ,а малкките поиграха и така в 14ч Ивко заспа,а аз пак в кухнята.
сега тябва да пусна прахосмукачка и палка,че след гостито всичко е в пуканки  hahaha
времето е невероятно пролетно,и на мен ми действа като пробуждане скед дългата зима(като някоя баба меца дето сега се събужда от сън),пълна съм с енергия Simple Smile

ивайло и той е с много лош режим,и от няколко дена ставам лошата мама,и го будя когато трябва. иначе заспива в 12 -1 ч вечер,и сутрин спи до 10;30-11ч,заспива къмм15ч до 17-18 и вечер ни прави на луди и мен и мм.затова го будя най-късно в 9;30 за да се умори и в 14ч той заспива,аз си гледам един сериал по кабелната и в 16-16;30ч пак го будя,неможе така!!!
домързява ме,а трябва да почистя,че утре пак ще ни дойдат на гости и няма да имам време сутринта.
  bouquet бай

# 650
Здравейте!

Флучия И от мен успех в лекуването на раничката!

И аз подстригах бретончето на Косарчето... накриво разбира се Grinning, грабнах ножицата, кичурчето и кръц преди да се усети Grinning Grinning Grinning. Tо, моето момиче имаше на челцето си 5 косъма на кръст, но и 5те влизаха в очите. А тя не пропуска никогаш шанса да ги разтърка, да влязат и мигличките в очите и да ми дотрополи ревяща. А аз милвам ли милвам и поучавам Grinning Grinning Grinning "не очите, не се търкат..."
Ние с Косарчето се отбиваме - бавно, славно, но и някак не с изгледи да е скоро Simple Smile Много ми е мила картинка как се радва, когато я сложа на леглото и й кажа, "А сега ще спинкаме и ще ти дам да сучкаш". Ако можете да си представите подскачане в легнало положение - то това е Косарчето Simple Smile За момента кърменията са ни само 3-4. Сутрин, малко преди събуждане, през деня за приспиване и вечерното пак за приспиване. През нощта не се буди вече от доста време. Имаше период на брожения, но отмина, сега през нощите се понадига малко да долази до мен, но главата бърже натежава, откри и спането по корем Simple Smile
И резултата от тия рестрикции е моят възобновен фертилитет Simple Smile Хей-хоу пак съм жена! (ЕлБожко Hug )  И съм много щастлива от това Simple Smile И няма никаква болка!!! Като отрязана с нож, майка ми вика: "предала си я на твоите момичета". А преди, през първите ми дни на новият цикъл аз не можех да седя на едно място от болка... не минавах без спазмалгони, бусколизини, че и аулини... Милите ми дечица... да му мислят.

Ние днес се поуфлянквахме цял предиобед и като му се натъкмихме за разходка - то взе, че заваля Grinning Grinning Grinning Пообърсахме люлките и пързалките и с кални якета и мокри дупета се прибрахме Simple Smile То и аз да не остана по-назад си нацедих дупата на една люлка, докато децата се катереха по пързалката Grinning Grinning Grinning Бяхме сам-самички (дечица де) в целия парк на Народния Театър.
Тя, Косарката става все по-добра в тичането. Не ми се мисли лятото като й се махне тая грейка как ще литне - не за прохождащи дечица е трябвало да мислят каишки, ами за малко след... Grinning Grinning Grinning

Зелда, ех Зелда Аз също си мисля, че съм селско чедо... или поне мечтите са ми такива. И такива и онакива са... като че ли като сделка си ги мисля - искам така ама и онака да е налице. Което за семейство с транспортна, енергийна и водна независимост би могло да се осъществи.
А знаеш ли (няма от къде де Grinning Grinning Grinning) че малко преди да прочета твоите размишления за града, бях решила всеки ден да излизам с пълен джоб с по 20 стотинки и който и да видя просещ, свирещ, молещ - да давам. Че понякога си подтискам тези желания главно от прекалено обмисляне. Викам си - дядо ми е на 70 и кусур години, младее, защото работи, върти педалите на колелото километри - не е закършил ръце в градско, възпитал е синове, които му помагат колкото могат и така... Всеки е, отсичах,  отговорен за съдбата си - и отминавах. В един прекрасен ден срещнах мъжът си... и от тогава все хубави неща откивам в него, но това друга тема... Той винаги дава на искащите - дори на откровените алкохолици и ми казва - "те щом искат не от хубаво са стигнали до тук..." И ми пресече 'обмисленията' в миг.
А точно днес покрай мен мина, точно един такъв герой като твоят дядо. Много го харесвам човека - всеки ден, всеки, от сутрин до вечер обикаля Софийските улици и крещи, колкото гърло има - "гъби, десет гъби за левче... бърсалки за под, само за левче... пъзели, детски пъзели за левче", и се спря пред мен: "С мечо пух, за децата" - Аз, с двете деца си мисля само да не се хукнат пред някоя кола му се усмихнах, благодарих, но не взех... Много се ядосах после, много. Пъзел за левче... а аз купувам дървен за по 12... пфу. Ама утре джобчето ми освен, че ще е пълно, ще гледам и да го изпразня...

Хайде лека нощ!

Последна редакция: пт, 18 яну 2013, 00:11 от Nuriii

# 651
  • София
Здравейте!
Пия кафенце и слушам  "моя" министър какви ги приказва по тв 7
Няколко дни не се включвам, само ви хвърлям по едно око. Подготовката ми за изпитите върви с пълна сила. На 28-ми трябва да взема 3 в един ден, че само тогава ме пускат да отсъствам от работа.
Честито на всички празнуващи вчера и днес! И на големите и на малките! Инка, да нацелуваш Тонито, още ли е такъв сладък бузанчо? Да сте живи и здрави!
Зелда, да вземеш да издадеш една книга с размисли и страсти - първа ще си я купя  Mr. Green
За живота на село, искам къща с дворче да си гледам доматки, цветенца, да се въргалям с Елица из треволяците, да си бера черешки... ама да е близо до града. Това ми е мечта.
За храненето - в столчето. Иначе всичко омазва. Пък вече иска и сама да се храни  Mr. Green Само бисквитка или солетка може да прихапва докато си играе.
Смехоранка, страхотни мерки.
Хариелка, аз нямаше да се стърпя и щях да дам температуропонижаващо. Ти си много смела и вероятно е по - правилно както си постъпила, ама мен ме гони някакъв страх... През ноември искарахме 3 дни с 39 С и за мен беше ад.
Размера на крачето- сега е 20 но ботушките са и 21 за да слагам по дебел чорап, ако се наложи и да си мърда пръстите. И аз се изкушавам да и купя пролетни обувки, но ме е страх че няма да уцеля размера. Тя до ноември беше на 16 размер и изведнъж за един месец 20-ти.  Shocked
За лягането-преди беше към 21 и 30, но сега едва докарва до 20.00ч Гроги е от яслата и през ноща не се буди толкова- максимум 2-3 пъти. Преди на всеки час, като към 3 и 30 по часовник се събуждаше и будуваше поне по един час. Всеки път искаше да суче и направо ми беше ожулила зърната от сучене.
Преди като се прибереше от ясла, и давах да суче, но от 3 дни отказва, чак за вечерния сън търси и то цоква малко, и сутрин съвсем малко, колкото да ги провери там ли са  Grinning Май пораства и ще се отказва...
Мира, не е само Дани и Ели е същата където и да я заведем е като фурия. Единственото спасение е на заведение с детски кът, където има какички да ги пазят и ние с тако и да изпием по едно кафе на спокойствие. Но аз и се радвам, че е пълна с енергия. Вие все сте на обратно  Laughing Спомням си как разнасяше Дани из морската градина и буташе количката, а сега си стои в нея а? А ние откакто проходихме не можем да я сложим вътре, втори месец не сме я ползвали  Grinning
Флучия имаш право за редовните прегледи, преди бях по-стриктна, но сега не съм ходила от задължителния преглед след раждането.
Нурий, за каишките, през лятото видях една мама (на мен ми се стри, че не е със всичкия си тогава) която мъкнеше или по скоро дърпаше търчащото си на ляво на дясно дете с каишки за прохождане (видимо около 2 годишно). Тогава много се  newsm78 ама то знаеш ли от къде и е дошло  Mr. Green
Стига толкова че и друго писане ме чака...

# 652
  • Sofia
Здравейтеее!

БлекчеHug Много хубави питки си направила, аз ги гледах по Бон Апети. Страхотно е да правиш нещо вкусно всеки ден. И аз напоследък съм се отдала на кулинарията и на разни опити. Е, не правя всеки ден, но доста често, преди нищо не правех, все не намирах време. А сега даже ММ казва "Аз те преоткривам, бе жена! Не мога да те позная..."  hahaha hahaha

Нуриии, и ние имаме по толкова кърмения горе-долу. Е, понякога малко повече, но вървим бавно и славно към края. Но този край може и да се проточи де.  Grinning И при мене завръщането на фертилността е безболезнено и чак ми е чудно. Аз също се превивах от болки и не минавах без хапчета в никакъв случай. След Софи малко се подобриха нещата, а сега са още по-добре. Но се чудя дали с времето няма да се върне и част от болката. Но каквато и да е, мисля че силата й ще е поотшумяла.

Една съседка ни даде люлка, такава за стая, със стойка. И сега пада голямо люлеене у дома. Софи редовно люшка Лизи, а Софи сама си се люшка, много се кефят.
Все забравям да ви се похваля, че си купихме нова кола. Старото AUDI вече не може да ни побира, откъм багаж пък хич, все пътувахме с разни чанти в краката си. Та си взехме по-голяма кола, е тя е стара, но за нас е нова - HONDA CR-V. Още не съм я карала, ще видим как ще се справя с габаритите й.

Крисанка, успех на изпитите!  newsm10 newsm10

# 653
# 654
Пенка Узунова! Честит рожден ден! Много хубава възраст-млада, в разцвета, понапатила, понатрупала опит, знаеща какво иска, с реалистични планове за бъдещето!

Nuriii, и ние така се поотбиваме.....или аз само така си мисля Whistling

Zelda, права си за живота в града, опаковката е това, което се набива в очите на хоората, ама и те стават жертва на тази опаковка. Моята майка е такава жертва-израснала в мъничко градче, с родители от комунистическия хайлайф и смели мечтии как ще отиде в големия град и ще стане началник-такъв и бил бекграунда. Е да,ама не-редовно е безработна и безпарична, с цигара в уста и поглед в телевизора. Може да се върне в малкото градче, при баба ми, да работят двете в градината, та поне гладна да не остане. Ама как да подвие опашка и от големия град да се върне и да призне пред всички, че не е успяла да сбъдне мечтите си, понеже живота много се промени и трябва да си гъвкав като змия. На село е друго-хората са по-спокойни. И пари да нямат-ето я градината, ето го двора. Интервюирала съм кандидати за приемни семейства в малки селца, с 500лв. семеен доход, но с пълни мазета и фризери. А парите си ги дават за шоколадови бонбони Laughing И в Родопите като отидем на нашата къща-всеки поздравява, помнят ме от дете и може да се случи и в 2часа през ноща да потропам на нечия врата и знам,че ще ми помогнат. Ама аз съм луда глава и обичам разнообразието, трудно ме свърта на едно място и затова живея в града, та дори ми е тесен този град Thinking

# 655
Здравейте, момичета!

Благодаря ви много за пожеланията за именния ми ден, много мило от ваша страна Hug
Като вчерашния ден -не сме имали Shocked На обед се повреди съдомиялната и наводни кухнята #Cussing out Shocked Три кофи и половина вода с парцала изтеглих от там, звъннах на ММ да се прибира по спешност, като си дойде бях на втората кофа, и той почна да помага и така общо-три кофи и половина вода-чекмеджетата се намокриха, всичко сме вадили да съхне тая нощ и днес сутринта ги оправихме. Излязохме за малко, аз се върнах до нас да взема едни пари и отворих кухнята, че чух шум-какво да видя- пак тече съдомиялната и наводнява-лошо ми стана, честно ви казвам #2gunfire #Cussing out Cry Cry Cry Кали и ММ ме чакаха в колата пред нас, но дойдоха да орпавим нещата, добре че беще по-малко днес Praynig Дано не ни се случват повече такива неща, че е много кофти Praynig Praynig Praynig
Хариелка- наистина си мног осмела на 39 градуса да не дадеш нищп, но щом това е вашият начин, чудесно е че се справяте Peace Hug Аз винаги казвам, че е важно родителите да вземат решенията за децата си и никой да не им се меси.
Честита кола! Леко и безаварийно каране ви пожелавам и на двамата с Ники и на хубави места да ходите с нея четиримата с Лизи и Софи Hug И ММ оглежда колите -на старо естествено и е харесал да купуваме на старо Ауди А6, той мнооого разбира от коли и е разглобявал такава от- до, ама ще видим кога ще  се осъществи покупката, най-вероятн оняма да е скоро, че това си е разход, а сега като съм на 240 лева ни е само до смяна на колата Peace Един наш познат е фен на Хонда и имат Хонда -доволен е. А вие защо на Хонда точно се спряхте ooooh!
Снощи се събрахме да вечеряме всичк изаедно, не ме питайте как успях да приготвя вечеря след вчерашните изпълнения в нашата кухня- изпекох кебапчета, направих картофено пюре, изпекох гъби с топено сирене на фурна, направих салата от маслини, сирене, кисели краставички, мааалко горчица, майонеза и кисело мляко и накрая направих торта с  готови блатове, залях ги с компот от кайсии и  ги намазах със смес от течен щоколад и сметана.
Пенка Узунова - Честит Рожден Ден newsm59 Пожелавам ти много здраве, успехи и само хубави мигове с малкото ти съкровище Hug
Блекче- супер неща правиш Hug
Цеца- супер мерки има Йоан, браво на него Hug
Това е за сега от мен, по-късно може пак да се включа Hug

# 656
Ха здравейте , нашата кака си дойде от училище и аз да седна да почина малко  Grinning Днес имах страхотен  ден   ooooh!Излизаме с Дарина пред блока да си поиграе до като стане време за обяд , седнали сме двете и ровим в калета с новите лопатки  и чувам по едно време туп реших , че някой е паднали и като гледам една жена на средна възраст паднала между колите  ooooh! #Crazy гушнах Дарето и тичам при нея опитах се да е вдигна ама тя толкова тежка че едва успях да е отлепя от земята в това време Дарина като писна   ooooh! нито бабата да пусна нито детето да гушна наоколо никой не минава да ми помогне пуснах бабата гушнах детето , пищи тая Дарина реве и жената   #Crazy #Crazy ooooh! в чудо се видях добре , че се появи от някъде едно момче та го извиках и помогна на жената  ooooh!
Тони и ти ден си имала дано всичко се оправи и няма вече такива инциденти на мен ми се е случвало с пералнята
Резанка стискам палци и трите изпита да си вземеш   Peace
Мърси честито за взетия изпит оценката не е важна   Peace
Хариела честита кола безаварийно шофиране ви пожелавам  Hug
Пенка честит рожден ден на теб да си жива и здрава , много щастлива и обичана   bouquet

Бай отиваме да се приспиваме

# 657
Привет, момичета,
честито на днешните именици!
Пенка, честит рожден ден и на теб!
Мен нещо ме е налегнала лятна тъга Simple Smile

Жорчо днес смени 2 якета и 2 панталона Laughing То не беше кал, не беше чудо! И киша, и кал, и как на човек да не му се прииска лято Wink

# 658
  • Sofia
Хайде пак аз. Направихме си разходката, даже ни заваля и дъжда, сега Елиза спи в количката, а Софи току-що заспа до мен. Тя два дни си е у дома, че малко подкашляше.

Флучия, наистина голяма кал навън, ужас. Ей такова време най-много мразя.  Twisted Evil

Леле, Тони...., милата...  Hug Представям си как ти е причерняло, като си видяла какво се е случило и какво те чака...  Close ММ затова все ми повтаря никога да не пускам пералнята или съдомиялната и да излизам навън, защото винаги може нещо да се повреди и да стане наводнение. Аз все не вярвам, но страх лозе пази и не излизам, докато не изперат. Ето обаче, че имало защо... На нас ни се е късала мека връзка в тоалетната и за секунди цялата вода излезе в антрето, а и двамата си бяхме у дома и веднага се включихме, но водата е страшно бърза. Дано повече не ви се случват такива неща. А ти за цялото това наводнение и работата, която ти е отворило, си успяла да приготвиш страшно много неща и все вкусотии. Браво! Как правиш гъбите с топено сирене? Ние си правим само с масло, но с топено сирене много вкусно ми звучи.  smile3534 Питаш защо се спряхме на HONDA... Ами то дойде след цяла година гледане в cars.bg и mobile.bg. ММ беше решил да сменя колата и година време не можеше да вземе решение каква точно да е. Гоним обаче няколко важни неща: задължително да може да й се постави метанова система (ММ на това кара от 6 години и вече е фен), т.е. гоним икономията; да има голям багажник и да не се чупи много, т.е. да е по-здрава кола. Затова търсеше предимно немски лагер и се беше спрял на Пасат, но аз както и да се мъчех да ми хареса, така и за година време само косури му намирах на този Пасат и той в последствие реши да смени с японския лагер. Та и двамта се спряхме на този модел, като аз избирах външния вид (жена - какво да разбирам от мотори и ходова част), а той разбира се останалото - най-важното. Все пак е инженер ДВГ, от тези работи разбира. А AUDI A6 е готино, ние също си мислехме за такова по едно време. Ако види ММ какви беседи водим за коли, особено аз, ще се пукне от смях...  hahaha hahaha

Пенка Узунова, честит рожден ден! Много здраве ти желая и всичко хубаво на този свят да мине през теб!!! Наистина хубава възраст...  Hug newsm51 bdbaloni

Честит празник на Атанасовците и Атанаските!   bouquet

# 659
Здравейте момичета  Grinning
Тони, Сийн, честит имен ден на патеричка!   bouquet
Хариелка, и Коколин имаше един път такава мистериозна висока Т, добре, че само с това сте се разминали. За ДГ и даскалото и двете са проблем. Ако не го вземат детето на ясла не можеш да започнеш работа, но пък не е е такава драма, ако в градината госпожите на са много амбициозни. На училище все ще тръгне детето, няма да си остане у дома, но пък не е все тая къде ще ходи. Изобщо  #Crazy Зори на есен е ученичка, с нейния си набор.
cvm, а какво му е ненормалното на никненето на кучешки зъб по това време според вашата педиатърка? Или аз нещо не схванала мисълта?  newsm78 Олее, милата жена. Добре, че си била на близо да помогнеш.
Марси, успех и с останалите изпити, и дано да са с оценките, които искаш.
Наденце, дано успешно се пребориш и с курсовите, и с гърлобола.
Петкова, изборът на училище в големите градове май се е превърнал в по-сложен от това да го пласираш детето в Оксфорт или Кеймбридж.  Mr. Green Има такава бройка олимпиади и състезания с толкова кръгове, че не могат да ги набутат във всички съботи и недели през учебната година и има случаи на дублиране на няколко такива, вкл. по едно и също време....и в различни градове. Съответно понякога на детето му се налага да реши от участие на коя да се откаже, ако примерно е стигнало до 2-ри или 3-ти кръг и на двете. То е ясно, че няма как всичко да се намести безпроблемно де, но пък от министерството дублирали състезания от една и съща сфреа, напр. математика, физика и информатика, където приблизително едни и същи деца участват. Хайде, ако се дублира физика с география надали ще е голяма драмата. На всичкото отгоре слагат много кръгове и в уж ваканционните съботи и недели....и ако искаш да ходите с детето на ски се оказва мисията невъзможна. За целта масово родителите пишат извинителни бележки за по няколко дни "по домашни причини". В училището на едни наши приятели пък на учителите явно не им се занимава и са тотално незанимаващи се и ненаясно какви състезания има и къде. След тяхна намеса уж субрали пари за някакво състезание по математика..... и пропуснали срока да запишат децата...и после върнали парите на родителите. Абе веселбата е пълна.  Mr. Green Сиренцето е купено, но нещо се ослушвам, но до 2-3 дни ще му дам де, то няма на къде да се моткам вече. Whistling
Флучия, успех в намирането на нова работа!
Нурииии, ха честито ти завръщане при жените. При мен след Зори през първите месеци положението беше екстра, но полека-лека болката се върна, но много по-поносима. Сега след Коколинцхо пак не ме боли...а видим до кога.
Узунова, ха честит рожден ден! Много здраве и щастие ти желая!
Тони, ама голямо премеждие с тази съдомиялна, дано да не се потретва.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт