CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема №27

• 60 666
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Значи са агенция. Предполагам имат някакъв договор с НР за търсене и наемане.
Само не мога да разбера защо като съм си сложила филтър само за фирми в Джобса ми се явяват и те? Close

# 616
  • София
Само не мога да разбера защо като съм си сложила филтър само за фирми в Джобса ми се явяват и те? Close

защото си пускат обявите като фирма (с тяхното лого и т.н.)  Wink

# 617
Ами те щом са доволни и не искат да сменят, значи не са кандидати.  Tired
Не трябва идеята да е да се краде персонал от другите фирми.
А и не всяка омъжена жена е по-добра от сингълите по презумция, само защото е обвързана в брак. Примерно.  Mr. Green

Май нещо такова се получава на практика... а да не говорим, че има един момент да се разгледа "менюто" за да ни е по интересен живота ...
Познавам едни дето пускаха обяви за работа в джобса и после коментираха кандидатите.
За една такава кандидатка, бивша миска, какви чудеса чух  ooooh! и накрая я повикаха да я видят дали е погрозняла от тогава... Естествено не я взеха на работа ...просто си правиха гаргара... Та нищо чудно и някой от нас да са попадали в такива ситуации, но да не знаем  Joy Joy Joy
Те да не се подиграват много на безработните кандидати, че да не се видят един ден в положението на работниците от ВМЗ!  Twisted Evil Нали знаете над всекиго слънцето огрява един ден.

Цитат
Май нещо такова се получава на практика... а да не говорим, че има един момент да се разгледа "менюто" за да ни е по интересен живота ...
За това казвам хубаво е да осигурят на гостите си кетъринг - метъринг, разнообразни напитки и др.  Hug Тогава животът ще им стане още по-шарен!

п.п. Навън заваля сняг - сега може пак да ме викнат някъде. В хубавото време никой не звънна.

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 11:29 от Палмичка

# 618

Тц, те са аутсорсинг компания.

# 619
  • София

Тц, те са аутсорсинг компания.

Както и да го наричат и увъртат, пак е същото.

# 620
Познавам едни дето пускаха обяви за работа в джобса и после коментираха кандидатите.
За една такава кандидатка, бивша миска, какви чудеса чух  ooooh! и накрая я повикаха да я видят дали е погрозняла от тогава... Естествено не я взеха на работа ...просто си правиха гаргара... Та нищо чудно и някой от нас да са попадали в такива ситуации, но да не знаем  Joy Joy Joy

Страшничко е в какви ръце попадат лични данни  ooooh!

# 621
Здравейте,

Имам много познати, които работят към Adecco/HP, без да са с особен опит. Чувала съм, че там постоянно имало хора, които напускат, но позициите в повечето случаи не се постват никъде. Как да се пробвам и аз там? Ако някой има специфична информация, или е работил там да пише на ЛС, плзз ... Трябва ми информация от първа ръка. Simple Smile newsm78

Adecco и ХП са две различни компании. Адеко почти намалиха до минимум service desk-a си за ХП. Обявите на ХП са на адрес http://www8.hp.com/bg/bg/jobsathp/index.html
Има ги и в Джобс, както и пуснати от агенции.  Peace

Най-добре, обаче, твой познат да те препоръча.  Peace

Благодаря, Red Velvet. Simple Smile

# 622
  • София
http://www.jobs.bg/f1672346
Вече си мисля, че работодателите се подиграват!

# 623

Защото НЕ са агенция, затова.  Mr. Green

# 624
  • София

Тези са ми любими  Crazy, погледнете и другите 2 обяви, които са пуснали  Twisted Evil Финансово отговорно лице за 520лв!!!

# 625
  • София

В Сф с толкова е по-добре да си седиш у дома. Ще дадеш повече за транспорт  Tired

# 626
  • София

В Сф с толкова е по-добре да си седиш у дома. Ще дадеш повече за транспорт  Tired

И съпругът ми често това казва. Като сметне разходите за транспорт, храна и кафе, все казва - я по добре си стой вкъщи. А на мен така ми се работи Simple Smile Всеки ден си мечтая как сутрин се обличам, гримирам, слагам високите токчета и отивам на работа Mr. Green

# 627
Бери, и у нас е същото ... Моя някак му е по хубаво като се прибере да му е топличко подредено, взето детето от детската, топлата манджа на печката ... и да каже, айде да пием по едно, или хайде да ядем и веднага да седнем  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ама стаж как се прави, че с тези късни пенсионирания ще я закъсаме яко ... с памперсите след 20-25 години  Joy Joy Joy

# 628
  • София
klodia като гледам как се увеличава възрастта за пенсиониране, май ще си поработим доста, а и има още доста време до тогава Simple Smile
Между другото, повечето заплати, които обявяват в джобса, са направо смешни. Понякога ми се струва, че се обявява заплатата, на която ще те осигуряват, не е нормално да се иска образование и език за 300лв.

# 629

И аз така си мисля

Описание и
Изисквания
   Магазин за дамско бельо и бански в центъра, търси служител/ка за продавач-консултант/ка на постоянна работа.Работно време от 09.00-19.00ч , почивен ден в седмицата - неделя. Нетна стартова заплата 270 лв. + 3% от оборота.
Изисквания:
-безупречно отношение към клиентите;
-подреждане и аранжиране на стоките в търговският обект;
-почистване и поддържане на добрият вид на обекта;
-работа с компютърна програма и касов апарат;
-организираност и отговорност;
-приятен външен вид;
-владеене говоримо на руски и английски език;
Предлагаме:
-фирмено обучение;
-работа в развиваща се фирма;
-трудов договор и осигуровки.

Изисквания за кандидатстване-актуална снимка,автобиография,препоръки от предишен работодател (ако има такива).
Възможност за пробен ден и започване на работа след одобрение на 01.02.2013г.
Ще се свържем само с одобрените от нас кандидати, за да ги поканим на интервю.
Обяви без снимки няма да се разглеждат.
Месторабота:    Бургас
Заплата:    270 BGN (Нето)

Общи условия

Активация на акаунт