CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема №27

• 60 672
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
 ShockedАми...желая им успех в намирането на такъв кадър.

# 631
http://www.jobs.bg/f1672346
Вече си мисля, че работодателите се подиграват!

В Сф с толкова е по-добре да си седиш у дома. Ще дадеш повече за транспорт  Tired

И съпругът ми често това казва. Като сметне разходите за транспорт, храна и кафе, все казва - я по добре си стой вкъщи. А на мен така ми се работи Simple Smile Всеки ден си мечтая как сутрин се обличам, гримирам, слагам високите токчета и отивам на работа Mr. Green

Ами намери си работа с безплтно кафе, вода, обяд евентуално (има и такива), и с карта за транспорт.  Peace Аз понякога отивам на работа с 0 лева и 0 стотинки Simple Smile Е, нося си обяд от вкъщи де  Peace
Трудно е, но трябва да си ги искаме тези неща, просто трябва да се борим за допълнителни придобивки. Преди да ми се нахвърлите и да ми кажете как не може, аз ще кажа,че може. Като спрем всички да им се хващаме за ниски заплати, и ще заможе всичко.

# 632
  • not found
И аз съм на този принцип  Peace

# 633
  • София
Ами намери си работа с безплтно кафе, вода, обяд евентуално (има и такива), и с карта за транспорт.  Peace Аз понякога отивам на работа с 0 лева и 0 стотинки Simple Smile Е, нося си обяд от вкъщи де  Peace
Трудно е, но трябва да си ги искаме тези неща, просто трябва да се борим за допълнителни придобивки. Преди да ми се нахвърлите и да ми кажете как не може, аз ще кажа,че може. Като спрем всички да им се хващаме за ниски заплати, и ще заможе всичко.

Подобни съвети в тази обстановка в БГ според мен граничат с невероятното. Все един ще се хване за тези пари, работодателят го знае и не случайно е написал заплатата, за да не си губи времето с кандидати, които искат нещо допълнително. Можеш да искаш в сравнително голяма и наложена фирма. От фирма с 1-2-10 работника няма как да искаш или поне няма кой да ти даде.

# 634
Преди малко излезе една обява, за офис сътрудник.На 15минути пеша ми е офиса.Искат средно ниво на западен език-неуточнен, та се чудя дали да се разходя все пак.И препоръчително шофьорска книжка, която нямам.Насрочили са си директно интервю.
Интересно ми стана, че офиса е на фирма професионален домоуправител, за какво ли им е този западен език, едва ли има чак толкова клиенти, които да са чужденци Thinking

# 635
# 636
А тези заплати, които споменахте по-горе може би са за програмата за младежи, знам ли  Crazy Поне на такива ми изглеждат заплатите.

# 637
А тези заплати, които споменахте по-горе може би са за програмата за младежи, знам ли  Crazy Поне на такива ми изглеждат заплатите.
Ред , на теб не знам как ти изглеждат , но те уверявам , че на много работодатели си им изглеждат съвсем -ок.

# 638
Ред , на теб не знам как ти изглеждат , но те уверявам , че на много работодатели си им изглеждат съвсем -ок.

Сигурна съм, че е така. Но 300 лева.....айде моля Ви, кой възрастен човек се хваща за толкова, и защо?

# 639
  • София
А тези заплати, които споменахте по-горе може би са за програмата за младежи, знам ли  Crazy Поне на такива ми изглеждат заплатите.

Сигурна съм, че е така. Но 300 лева.....айде моля Ви, кой възрастен човек се хваща за толкова, и защо?

много, които за в безизходица, за съжаление  Confused Наскоро разбрах, че позната взема 320лв.

# 640
Веднага ти отговарям-като изключим работното време и изискванията за езици, ако на мен ми предложат работа за чисти 300лв, офиса ми е близо и работното време ми позволява да си взимам и да си водя детето на ясла, няма да се колебая много. Алтернативата е да си стоя вкъщи и да не получавам нищо, а само да се мотам из форумите и да играя игри.Та, според обстотелствата предполагам, че и други хора биха се хванали.
Разбира се, има го и това, че съпруга ми работи за доста повече и мога да си позволя с оглед на горните неща да работя за по-малко.

# 641
  • София
Red Velvet, аз не мога никаква работа да си намеря, ти чак какви екстри изброяваш Grinning Peace
В офиса, от който бягам в момента, има безплатно кафе и вода, както и напълно оборудвана кухня. Много от колегите си носехме храна от вкъщи и се хранехме там, но за съжаление вече не се изкарват пари там, иначе нямаше да си търся друга работа Peace

# 642
Red Velvet, аз не мога никаква работа да си намеря, ти чак какви екстри изброяваш Grinning Peace
В офиса, от който бягам в момента, има безплатно кафе и вода, както и напълно оборудвана кухня. Много от колегите си носехме храна от вкъщи и се хранехме там, но за съжаление вече не се изкарват пари там, иначе нямаше да си търся друга работа Peace

Разбирам, но не е невъзможно отново да намериш такъв офис.

# 643
  • Бургас
Минималната заплата е 310 вече имайте предвид.

# 644
длъжност Главен експерт, Отдел: "Канцелария и архив"; Дирекция: Административна
Министерство на регионалното развитие и благоустройството,
границите (от-до) на заплатата определена за длъжността: от 410 до 2300 лв.
Някой има ли представа защо са толкова различни двете граници? От какво зависи?
Обява от: http://www1.government.bg/ras/konkursi/index.html

Общи условия

Активация на акаунт