Да украсим коледната елхичка на другарката добричка Гоблени Тема ІІ Подаръци

• 29 233
  • 701
  •   1
Отговори
# 15
А защо не си довършихме старата тема и не оставихме тази да започне със снимки, а, нетърпеливки?
 Simple Smile

# 16
И аз изпратих тази сутрин . Увериха ме че утре  е получено. Мило ми другарче,кашончето е малко големичко ,но в другия размер нещата се не побираха.Поуплътних го с пресата на баща ми,така че внимавай в кашона не са само вестници има и малко други неща. Като чета утре вечер вече ще има похвалили се. Да видим от къде пощите или куриерите са най бързи

# 17
Яяааа....нова темичка newsm81...специално за подаръци... newsm81
Нареждам се и аз тук  Oha!
Като чета - вече доста от вас са изпратили. Чакам с нетърпение утре вече някой да се похвали photo

# 18
И аз днес изпратих нашите три подаръка, но пощата за днес вече беше заминала и пратките ни ще тръгнат утре от тук към другарчетата ни и в петък ще бъдат при тях. И аз уплътнявах с хартии и найлони, но мисля че другарчетата ще се ориентират кое е за тях и кое за боклук (печка). Притеснена съм само за сладките- снощи до 1 часа правихме и украсявахме сладки, а като видях днес в пощата как обръщаха кашончетата...Дано другарчетата ни да не се сърдят за нарушения вид на сладките.

# 19
Loshana чакаме първите снимки от теб  Hug

# 20
  • София
тц, съжалявам, беше известие от социално подпомагане...Чакаме и тръпнем, мило ми другарче, бъди още малко търпеливо, скоро и аз ще изпратя  Hug

# 21
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Нов ден, нов късмет! Party Днес вече може да има и снимки  Mr. Green

# 22
# 23
Аз окончателно реших, че ще пращам в понеделник. Вече съм нетърпелива да видя първите снимки  smile3509

# 24
  • София
Здравейте аз ще пращам в понеделник , защото смятам да се развихря в кухнята  събота и неделя . Иначе съм готова с допълнителният подарък , остава ми половин играчка и картичката .
Но тях ще направя в петък така че при мен за сега нещата са по план . Hug
Мило другарче надявам се да не се сърдиш че те карам да чакаш
Но до вчера ме тресяха притесненията с изпита ми по английски , но от днес съм в пълна кондиция за играта  Hug

И естествено чакам да видя кой ще се похвали пръв !
Дали пък няма да съм аз   Thinking  Laughing

# 25
Ех, че хубаво ... започва се!

# 26
Роси 123 няма сръдня, няма недоволство Hug Grinning. Всички знаем, че пощите не се стараят кой знае колко. Те и куриерите хвърлят пратките в бусовете и при разтоварването.....така,че вероятността да се получат натрошени сладки е мноооого голяма Peace. Но......важното е, че изпращача се е подготвил по регламент и е внесъл изненада и празнично настроение в дома на получателя.
Споко  Hug всички ще бъдем като едни прахосмукачки - и троха няма да остане Heart Eyes Wink Laughing

# 27
  • София / Баня
Почти готова съм. Сладкарски опити в събота и неделя и което се получи отпътува скоростно към другарчето ми. Стискайте палци да не напълня коша със бракувана стока.

# 28
Аз пък днес ходих в пощата да проверя дали не съм аз другарчето от планинския район и.... ами не съм  Grinning Много ми странни там, аз им обяснявам че няма как да знам от къде ми се праща, те пак ме питат от кой град трябвало да дойде  doh После ми обясниха, че трябва търпеливо да си чакам да ми напишат имейл нашите хора дето ни взимат пощата за университета. Ама те не взимат пакетите, а само писмата и малките пакетчета дето са като писма. И така, сега съм спокойна, че не съм притеснила другарчето и си чакам търпеливо  newsm03

# 29
Аз пък днес ходих в пощата да проверя дали не съм аз другарчето от планинския район и.... ами не съм  Grinning Много ми странни там, аз им обяснявам че няма как да знам от къде ми се праща, те пак ме питат от кой град трябвало да дойде  doh После ми обясниха, че трябва търпеливо да си чакам да ми напишат имейл нашите хора дето ни взимат пощата за университета. Ама те не взимат пакетите, а само писмата и малките пакетчета дето са като писма. И така, сега съм спокойна, че не съм притеснила другарчето и си чакам търпеливо  newsm03

Така е Вики, за обикновените хора ние сме супер странни - "как така не знаеш от кого ще получиш", "ама той-човека незнае кой ще му прати подарък така ли?", "ама ти откъде знаеш, че ще получиш..." ... и какви ли още не въпроси и въпросителни - едни втрещени погледи ... чудо на чудесата.

На нас пък те са ни странни - пощальоните дето не разбират какво точно искаш да ги попиташ..., куриетрите дето не схващат, че това не трябва да се лашка, лангърка, търкаля и тряска ... изобщо.... чудна работа сме всички!

Айдееее много се ослушвате нещо .. всеки си трае... къде са кашоните   Thinking

Общи условия

Активация на акаунт