Бургаски майчета - 13 тема

• 47 312
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Добро утроо!
Как са бременните коремчета?
Има група във фейса и ако желаете да я посетите и да се разписвате в нея, пишете на лични!

# 631
Мами да ви питам, 4Д в Бургас къде има и на каква цена е? Не искам да правя тестове, а да изненадам милото на 14ти Simple Smile вече сме в средата на седмия месец, а той нито един път не я виждал Sad

И аз съм от Лазур, но имаме още два месеца преди разходките Simple Smile

# 632
Дребен , в Зорница при Калчева .Прегледа беше 70 лв и е доста атрактивен за татковците.И на моя му беше сефтето в края на 7-мия месец .Дребния хълца , прозява се ... таткото много се забавлява. Поискайте си и снимка!  Peace

# 633
Към родилите мами - има ли мами от Лазур и наблизо да си правим компания по разходките  Hug

Аз съм до стадиона .Ти къде в Лазур си?

Аз съм до Pуската Simple Smile, много ще се радвам да се запознаем.

аз съм от Народен юмрук, но все още не излизаме на разходки, най - рано през март можем да го направим, още сме много малки
Хайде чакаме ви на разходки  Hug
Аз съм в центъра. Почти всеки ден излизам на разходки след обяд. Сама съм, така че ако има някой желание да си правим компания, за мен ще е супер Simple Smile

В коя част на центъра си, питам, защото ние се кърмим и излизам за около 3 часа навън, а ако си далече, няма да има време за разходка.

И аз съм от Лазур, но имаме още два месеца преди разходките Simple Smile
Още малко и вие ще се присъeдините с бебо Simple Smile

# 634
Момичета, искам да изразя възмущението си от д-р Дорийска, която взема по 20 лв за запис на тоновете, а моята дружка я оставя без наблюдение почти целия 9-ти месец, защото щяла да отсъства, а няма кой да я замества ...

# 635
Майчета, препоръчайте ми дерматолог, днес взех направление да отида на преглед за пъпки по лицето. Док каза, че са от хормоните - естрогенът се покачвал и ще се изчистят след като родя, а може би и след като спра да кърмя. Не може да целуна бебчето, само през дрешка, за да не го заразя, стана ми много тъжно.  Sad
И аз съм от центъра, но живот и здраве за разходки ще се включа по-късно  Wink

# 636
Смърфиела, аз също имах пъпки през първата, а и сега през втората бременност. По две-три се появяват, но са много неприятни и болезнени. Искам да ти кажа, че изчезнаха веднага щом родих баткото, нищо че кърмих две години слад това.
Аз съм доволна от доктор Паздерова, за друго съм ходила при нея, но е много мила и кабинета е ок.

# 637
  • Бургас
Смърфиела, д-р Колева в транспортна. Ходила съм при нея и съм много доволна, и е пекана Simple Smile

# 638
Смърфиела, от сърце препоръчвам д-р Паздерова. Посещавах я преди време и мои близки също са се консултирали с нея за различни оплаквания и сме много доволни.

# 639
Благодаря момичета   bouquet Ще звъня да питам дали работи с ЗК д-р Паздерова.
Розовка, дано и при мен изчезнат като родя.
Тединце, при д-р Колева съм ходила и не останах много доволна.  Blush Иначе като човек е точна да.  Grinning

# 640
да, Паздерова работи с направления, аз така ходих при нея. Когато се обадиш да си запазиш час, кажи че си с направление.

# 641
 txtloves newsm76 Честит Свети Валентин! newsm76 txtloves
 Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart

# 642
Честит празник на всички влюбени   bouquet  Heart Eyes

Мами да Ви споделя разочарованието. Днес заведох таткото на 4Д в Бургас при Калчева, взеха ми 70лв. - цената ясно то навсякъде е толкова. Исках да види малката за подарък за 14ти Simple Smile Ако имате възможност за 4Д отивайте във Варна в Майчин дон - 65лв. е, но няма нищо общо с това тук. Уредът им показва бебка все едно е извадена пред очите ми и я разглеждам, вижда се мъха по кожата, всяко очертание на лицето... в 19 седмица, беше все едно вече съм родила!!! Ако искате за Ваше удоволствие да видите бебчо там е мястото! Няма такова изживяване.

# 643
Здравейте, момичета! Отдавна не съм писала, а и честно казано нямах много време да ви чета  Embarassed Виждам, че сте коментирали темата с разходките. Ако се заформи групичка за центъра или за Лазур, бройте ме и мен  Laughing То напоследък времето не позволява много дълги разходки, но пък пролет иде. Да се надяваме по-скоро да се затопли, че с тия двамата калпазани вкъщи, направо ще  Crazy

# 644
  • Бургас
Да питам тези от вас, които са посетили хематолог - вярно ли е, че електрофорезата на хемоглобин е добре да бъде направена 2-3 месеца поне след раждането, защото преди това било възможно резултатите да не са достоверни?
Друг е въпросът доколко изобщо е достоверно това изследване ако се прави в Бс   Whistling ooooh!

Питам, понеже тук и без друго има остър дефицит на добри лекари от всички сфери, всички изследвания си ги плащам сама, тъпата каса едно нещо, което ми е потрябвало до момента не поема, та затова ... при положение, че не мога да пътувам и да отида на свястна консултация в друг град, да хабя ли нерви и пари да си самоназначавам отново изследвания или така да си карам... ? Ще отида при един хематолог, който в общи линии е в час, но се чудя какви изследвания да пусна предварително освен ПКК, желязо, ЖСК и Б12?

п.п. И моля да не ми бъдат задавани въпроси от типа защо питам едно и също в няколко теми - така съм преценила, тези, които това ги дразни, прескачат поста ми  и готово Peace Mr. Green

Последна редакция: ср, 20 фев 2013, 18:33 от Мон...

Общи условия

Активация на акаунт