144 коледно-новогодишни американски късмети

• 35 984
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
Гранд Каньон си е Гранд Каньон, красиво и внушително е. Аризона е прекрасен щат, стига да не живееш в него, има много какво да се види. В Седона също е много хубаво, горещо препоръчвам.

# 106
На Гранд Каньон съм навита да направя прехода до долу и да спя там ( за съжаление никой освен мен не е навит на такива "подвизи" а и да остане да спи долу). Не знам дали сте забелязали, но и тук има такава инициатива като '100-те национални туристически обекта", пак се събират печати и покрива националните паркове

# 107
Благодаря за темата Солей!

За пореден път съм изненадана и не помня такива набези от 1-ви клас до сега. Фъндрейзърите са- изпращат каталога, ако искаш правиш, ако не искаш- здраве. Учители не приемат лични подаръци, само дарение под формата на материали за класа.

Аризона е хубав и за живот, стига да свикнеш с топлото, но има хора, които никога не свикват със студеното  Peace

Това, което правят в училищата ни в момента е- събират запазени джинси и маратонки за деца, които са в нужда.

Последна редакция: пн, 10 дек 2012, 20:58 от vanhorne

# 108
Нашето училище не получава пари от щата и всичките фъндрейзъри са за училището, рядко събират пари за друго. От началото на учебната година само за Санди събираха дрехи и храна, а всяка седмица искат пари под различна форма. Миналата седмица имаше Бургер кинг дей, Санта Сейл и Претцъл нещо си. Crazy

Аризона ми харесва, една много щастлива година изкарахме там. На студено не мога да вирея, а сегашните ни влажни лета са в пъти по-гадни от сухите в Аризона.

# 109
И аз не мога да се оплача от училището и от  фъндрейзъри.
Гранд Каньона е внушителен, но и на мен не ми е красив. Предпочитам Bryce Canyon пред него, но това си е въпрос на вкус.

# 110
Мерси   bouquet Ще гледам директно Лот и КЛМ, тях все ги пропускам, загубила съм тренинг.

Ще го доизмислим пътешествието; за 12 години из Щатите доста обиколихме, Аризона е от малкото ни пропуски, но може да оставим и за друг път.

# 111
Момичета, изгубих ви следите, пропуснах цели две теми   ooooh!
Честити Емил Раян на Клер, Емма на Уинкс, Михаил на Ева!  Да растат здрави и щастливи!    bouquet
Честит рожден ден на Дени и от мен!    bouquet
Аз се подвизавам в БГ, правя изследвания и се надявам на инвитро процедура в близките седмици   Praynig
Хубав снежен ден на всички!   Hug

# 112
 Мишки, стискам палци!

Ходил ли е някой ези дни до Икея,да каже имат ли коледни украи и салфетки таи година? миналата беше много бедно.

Бостън, развалихте настроението на моя бос, няма да има покой днес. Вчера почти целият офис беше с Тексанс т-ишъртс, със специалното разрешение на директора.

# 113
Мишки, стискам палци за късмет и аз! Прегръдки и успех!  Hug

# 114
so what?, Solley., благодаря ви много  Hug

# 115
Ау, Мишки, пращам ти и моята положителна енергия и искрени пожелания за успех! Колко зиготки ще ти имплантират?

# 116
Фейо, благодаря ти много!   Hug  Още съм далече от зиготки, засега още само изследвания правя.  Надявам се да започна стимулация на следващия ми цикъл.  Ще пиша повече като знам повече   Flutter

# 117
  • Чикаго / София
мишки успех и от мен и благодаря за пожеланията за Дени.

Аз агенции за билети не ползвам от 3-4 години вече. Направо купувам билетите от сайта на ЛОТ - напоследък с тях пътуваме.

Фъндрайзери и пр. и при нас има, но никой не те задължава да участваш - само по твое желание. Аз във фъндрайзери от типа - купуването на всякакви боклуци от каталог - не участвам. Ако магазина от който при пазаруване дават процент на училището ми е наблизо и има какво да купя от него - ходя и пазарувам, ако не - отново не участвам. Понякога има фъндрайзери за някой ресорант. Ако ни се хапва такава храна - ходим, ако не - не ходим. За книгите на Сколастик - имат го 3 пъти в годината това нещо. Купувам им по 1 книжка. Разбрали сме се - избират си по 1 до 5$ и им купувам. Други книги не купувам по принцип - всичко се взима от библиотеката, така че по 1 книжка на 3-4 месеца е ок за мен. Общо взето и при нас е както при Ванхорн - ако искаш участваш, ако не искаш - не - никой не те задължава.

До Икеа скоро не съм ходила - има -няма 5-6 месеца.

# 118
мишки, успех и от мен   bouquet

# 119
  • The QC to be!!!
Мишки  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт