144 коледно-новогодишни американски късмети

• 36 002
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
Честит рожден ден на Иво и Павел. Да са здрави   bouquet
Честит рожден ден на Крис. Да е здрав   bouquet
Чести имен ден на всички, които празнуват днес   bouquet

# 676
Честит рожден ден на Крис. Да е здрав   bouquet

Grinning Grinning Grinning Много мило, но ще се наложи да повторите честитките на 1/11  Grinning Ох, кои имена са днес!?!

Руми да се поглези, защото тя най-вече има празник, освен малките разбойници! Честит празник!

Ева, много положителна енергия пращам и ти пожелавам бързо подобрение. За пръв път чух за подобна диагноза, не се отчайвай, търсете решения и много вярвай в себе си и в силата на майчината любов! Нацелувай бебо от нас!

# 677
Заблудиха ме, но ще повторя  Simple Smile  Ивановците празнуват днес.

# 678
Честит Рожден Ден на Иво, да е ЗДРАВ и много усмихнат!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Честит Имен Ден на всички, които празнуват   bouquet

ауч, взех си първия чек за тази годината...

•The employee tax rate for social security increased to 6.2%. Previously, the employee tax rate for social security was 4.2%.

• In addition to withholding Medicare tax at 1.45%, employers must withhold a 0.9% Additional Medicare Tax from wages paid to an employee in excess of $200,000 in a calendar year.

ще се иска увеличение ъргх

Последна редакция: пн, 07 яну 2013, 18:14 от vanhorne

# 679
  • САЩ
Ван тъкмо ти чета поста и получавам имейл от нашия HR със същата информация  Tired

Честит имен и рожден ден на всички празнуващи! Бъдете здрави и пак здрави!   bouquet

Ева ... без думи съм. Много тъжно ми стана, но и аз ще кажа, не губи кураж и дано има изход от ситуацията!  Hug

# 680
Днес съм в особено работно настроение.
Ванх, 6.2 % беше до преди 2 години, после малко го намалиха на 4.2% - беше уж за една, после го удължиха на 2 години. В нашия щат със задна дата увлеличиха щатските такси с 2 % веднага след като влезе в сила 4.2 %. Сега обаче не ги намалят.
Давай смело с искането.

# 681
Много тъпо, че позволиха на СС данъка да скочи...

# 682
и в картинка

Ще давам смело аз, но не съм само аз. Всичкото народ уайнва тук...

# 683
а, какво ще кажете за това:  http://www.cbsnews.com/video/watch/?id=50136261n

# 684
  • USA
Честит празник на всички именници и рожденици! Да са живи и здрави!   bouquet

Крис няма как да го забравя кога е  Laughing. На нашата улица едно дете се роди на 12/12/12 в 12.12. По спешност, не е било насрочено.

# 685
  • USA
Ева, не ми излизаш от главата, толкова много съжалявам! Накарах ММ да пита някой от докторите, с които работи дали знаят нещо. Много вода и лекарства за контролиране. Имало две места в Америка, където най-добре третирали ПОТС, no не ги знаел със сигурност (едното било май във Филаделфия), така че нищо по-различно от това, което вероятно са казали на теб. Ако науча нещо по-конкретно, ще пиша. Стискам палци да се подобри състоянието ти и се моля за теб. Вярвай в чудеса и не губи надежда! Силно те прегръщам!

Честит празник на всички празнуващи! Да са здрави!

# 686

С нищо не могат да ме изненадат вече от здравеопазването в САЩ...

# 687
  • У дома
Честит рожден ден на Иво и Павел и весел празник на цялото семейство!

Честито на всички именници!

Ева, изпращам много положителна енергия! Няма нищо невъзможно, аз вярвам, че ще се пребориш! Много течности, добавя се сол, доколкото разбрах. Обърни внимание на цялата ендокринна система, тествай поотделно всяка жлеза, за да съплементваш където трябва и не спирай да търсиш информация. Винаги има начин  Hug

# 688

набора от тестове заложен в компютъра, заплахите към новите доктори за броя на приетите... speechless

# 689

набора от тестове заложен в компютъра, заплахите към новите доктори за броя на приетите... speechless

Ми да. Пациентите са преметнати вече. Плащаме колкото ни наредят. Тези са се опитали да си подсигурят, че и при докторите няма лабаво.

Общи условия

Активация на акаунт