Вальо, почивай в мир. Сметката е закрита.

• 272 432
  • 1 671
  •   1
Отговори
# 30
  • В Космоса
Марѝ, имате нашата морална и финансова подкрепа! Hug

Последна редакция: чт, 06 дек 2012, 17:18 от Акаша

# 31
И аз ще се включа, макар и скромно.Стискам палци да се преборите с болестта! Praynig

# 32
  • Варна
Не се безпокой, събирали сме и доста по-големи суми тук във форума!  Hug Стискам палци да се оправи мъжът ти! Praynig Praynig Praynig

Преведох парички, дано повече хора се включат!

Последна редакция: чт, 06 дек 2012, 21:33 от chockolina

# 33
Мари, силно те прегръщам. Ще помогна.

# 34
Мари,приеми и моята положителна енергия! Hug В най-скоро време ще преведа и скромна сума . Вярвам, силно вярвам,че всичко ще се развие по-най-добрия начин ! Praynig Praynig Praynig

# 35
  • Варна
Мари, включвам се и аз със скромна сума. Прегръщам те и вярвам, че съпругът ти с твоя помощ и подкрепа ще нарита задника на гадния рак и ще бъде до теб още дълги години.
Благодаря ти, че  те има в този форум и толкова пъти ти си била тази , която подкрепя другите!  Hug Толкова пъти съм плакала на стиховете ти...  Hug

# 36
Марѝ, силно се надявам, че ще се събере в срок нужната сума!
Кураж и много късмет! Flowers Four Leaf Clover

# 37
Мила, Мари....

Дълбоко ме трогнаха и разплакаха думите, с които говориш най-важния човек в живота ти....Това е единственото стойностно и истинско нещо на земята -  да имаш своята сродна душа, която да е с теб безусловно...в добро и лошо, да те обича, да ти бъде опора, Благословия, Смисъл и Път.......Тогава битието ни тук, на земята, може да  бъде много по-леко....Когато се оглеждаш в другата половина на душата си....
Има хора, които никога не намират своята половинка, или поне Истинската.....Затова ти си щастливка, че имаш този човек до себе си и можеш да му даваш цялата си любов....Защото давайки, получаваме....
В тежката битка, която водите и двамата, ви пожелавам да бъдете силни и да гледате към бъдещето, което ви очаква и което със сигурност ще бъде хубаво....Защото сте заедно и ще преборите всичко....

От сърце бих искала и аз да помогна поне с малко за това. И ще се опитам...Дори да е малко, ще бъде наистина от сърце...

Бъдете благословени и вярвайте! Не се предавайте никога, защото всичко на този свят е възможно!

Прегръщам ви!

# 38
  • Талант на 2012,2013 г.
Искам да се включа и да прегърна макар и виртуално всички включили се  до тук и дали подкрепата си за моят мъж... Hug
Безкрайно съм ви благодарна за вашата отзивчивост. Радвам се, че Бог ви е дарил с големи и топли сърца...Докато има хора като вас ще има и усмивки.Защото колко му трябва на човек? Подадена човешка ръка в тежък момент, една сълза пролята за чуждото нещастие, една молитва...
Днес аз имам нужда от вашата помощ. Утре аз ще помогна на някого...И смисълът на живота го има. И Коледното чудо го има!

Amethyst, много топли думи си написала. Разтърсващи и силни. Hug

Аз имах огромният късмет да срещна добрият човек. Най-добрият, когото познавам. Обичам го.И не се срамувам да го споделя. На 29 януари 2013 година живот и здраве ще станат точно 30 години семеен живот. Искам да го отпразнува с мен забравил за болката, която го измъчва денонощно. И да се усмихне не защото трябва, а защото се чувства добре...

# 39
  • Талант на 2012,2013 г.
На няколко пъти получавам запитване до кога трябва да се събере сумата.

До краят на месец Декември. Операцията ще бъде назначена в началото на януари. След празниците. Нямаме все още определена точна дата. Щом ни я съобщят ще пиша.

# 40
  • София
Момичета, ако нямате възможност за банков превод, запитайте Мари за пощенски адрес за запис или превод по Еконт!
Дамата откликна на момента и успях да пусна скромна сума  Hug
По-удобно е за някои....

Мари, спокойна и топла нощ Hug

# 41
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Мила Мари  Hug
Вярвам, че ще успеем до края на декември, сумата не е въобще непосилна   bouquet
Предполагам, че утре или най-късно в понеделник ще мога и аз поне с малко да добавя към парите.
А положителната енергия и добрите мисли ги имате, от сърце  Hug
Вярвам, че всичко ще се оправи!
Моята свекърва е в добро здраве вече пета година след подобна операция  Simple Smile

# 42
Момичета, ако нямате възможност за банков превод, запитайте Мари за пощенски адрес за запис или превод по Еконт!
Дамата откликна на момента и успях да пусна скромна сума  Hug
По-удобно е за някои....

Мари, спокойна и топла нощ Hug
Мари,а по Moneygram може ли да ви се изпратят?  Hug

# 43
  • Far away from here...
Довечера ще се включа със скромен превод, тъй като на този комп нямам сертификат.
Много успех и кураж, Мари!  bouquet

# 44
  • София
Аз също вярвам, че сумата ще бъде събрана.
Стискам палци всичко да бъде наред, вярвам, че всичко ще бъде наред. Hug

Общи условия

Активация на акаунт