Вальо, почивай в мир. Сметката е закрита.

• 273 708
  • 1 671
  •   1
Отговори
# 45
Преди малко преведох малка сума,преди празниците пак ще отделя.

# 46
  • Другата България
 Hug Hug Мила Мари, аз в чудесата много-много не вярвам, но вярвам в силата на обичта, подкрепата и позитивното, това да си отдаден на един човек и да правиш и невъзможното за него, да си до него и в добро и в зло.
Искрено се надявам нещата при теб да са наред, и те ще са newsm10, защото си истинска и защото хората тук не веднъж са показвали, че могат да разграничат истинското от фалшивото такова.
Много  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover от мен след като ми преведат заплатата ще се включа и аз с колкото мога.

# 47
  • с/у ОколоМръсТното
Най-после реална подкрепа...  Hug
А не само болкоуспокоителна.  Confused

Мари, с теб съм, с Вас съм  Heart Eyes Само вярвайте и не се предавайте, нито отказвайте...
Форумът е сила   bouquet

# 48
  • Varna
Мари,
Чета какво си писала за твоят съпруг и все едно чета какво аз бих написала за Моето Всичко. Знам какво е да обичаш така, и да срещнеш своята сродна душа. Докосна ми душичката ти Hug. Така, че бЕгам в банката сЯ Hug няма да оставим теб и твоята сродна душичка. Я виж колко момичета сме тука....И послИ шЪ чакамИ снимки от Годишнината ви, еййй. Да се порадвам на вашите, че той моя пак бешИ на другия край на свИтЪ за нашата 30 годишнина....ама кО да праЙш...рабУта.

Гушам ви и двамата силнУ...нищУ, че не ви познавам Hug Hug

# 49
  • Варна
Аз също ще помогна...искам да знам само каква е сумата събрана до момента, за да се ориентирам  Peace   bouquet

# 50
  • на брега на морето
Мари, мила моя. Днес-утре чакам едни пари, проверявам през нета дали са дошли; щом захранят сметката  веднага правя превод.

# 51
  • Талант на 2012,2013 г.
 Имаме сума преведена в Еконт, която ще получим след 11 и 30 часа. Ще ви информирам периодично за да сте наясно как върви...

# 52
  • Талант на 2012,2013 г.
Аз също ще помогна...искам да знам само каква е сумата събрана до момента, за да се ориентирам  Peace   bouquet

Още не е ясно. След 11 и 30 ч. чакаме пари от Еконт.

Периодично ще ви информирам. Hug

Съжалявам за двата поста... Embarassed

# 53
  • Бургас
Мари, моля се на Бог да ви дава сили, кураж, здраве и живот и да бъдете щастливи и безгрижни заедно дъъълги години!Много ме разчувства!
Аз вярвам в чудеса и в Божията милост, защото винаги съм я получавала, щом съм имала нужда от нея!Благодаря на Бог за милостта към всички ни!Сега отново отправям молитва за изцелението на твоята половинка!

# 54
  • София
Защо имам чувството, че като е закована темата и по- малко хора ще я забележат  newsm78 Ако е долу все някоя от нас ще я дърпа да е напред. И " клюкарите" ще я забелязват по- лесно.
Не може ли да я цитираме и в другите подфоруми? Аз я занасям в моя любима тема Peace  Някои не влизат тук. Иска ми се повече хора да я прочетат, защото времето не е много  Peace

# 55
  • Варна
abet, сумата също не е непосилно голяма...сигурна съм, че много по-рано от предвидения срок ще се съберат паричките   bouquet
...чакам наличността към момента и аз и отивам да превеждам  Peace

# 56
  • София
abet, сумата също не е непосилно голяма...сигурна съм, че много по-рано от предвидения срок ще се съберат паричките   bouquet
...чакам наличността към момента и аз и отивам да превеждам  Peace

Дано си права. За мой срам, напоследък губя вяра.  Peace

# 57
  • Варна
Не е срам това, за съжаление повечето сме така...сигурна съм обаче, че ще се съберат всички необходими средства по-рано...остава вече само човекът да се справи  bouquet

# 58
И аз мисля,че ще успеем,сумата наистина не е голяма.
Лично аз ще мога да преведа в понеделник. Peace

# 59
  • Varna
Мари,
гУтоУ душа.. newsm10..

Общи условия

Активация на акаунт