Вальо, почивай в мир. Сметката е закрита.

• 272 464
  • 1 671
  •   1
Отговори
# 360
  • Талант на 2012,2013 г.
Когато имаме резултатите ще пиша. Все още не са го приели. В момента е със болно гърло...След като мине цистоскопията лекарите ще ни информират за всичко, което предстои по-нататък... Rolling Eyes

# 361
Мари, с вас сме!  Hug
Здраве и само хубави емоции през Новата година!

# 362
Мари, щастлива Нова година! Дано тя ви донесе цялото щастие на света, което заслужавате, оздравяване на съпруга ти , за да можете да продължите заедно пътя си и да се радвате на всички хубави моменти в живота ви, които съм сигурна, че ще са много ! Поздрави и стискам палци!

# 363
  • Талант на 2012,2013 г.

# 364
  • UK
МАРИ силно се МОЛЯ за вас Hug да имате скоро изцеление Praynig

# 365
Здравей , Марѝ ! Не смятах въобще да пиша. После реших да ти пиша на лични. И накрая реших тук. Днеска ходихме до един манастир наблизо , казва се Санта Мария ди Монтенеро. За мене е едно много специално място , лично съм изпитала и то не еднократно силата му.По принцип е място , където се благодари на Мадоната за нещо, за чудо, за изцерение.....Стените му са окичени с благодарности и с разказани реални случки на случили се чудеса. Много рядко улучваме служба , но днес беше такъв ден. Когато влезнахме , имаше молитва , за изцеление , за бедни хора , това бяха първите думи , които чухме. Молих се не само за моето семейство, молих се и за твоето , Марѝ. Помолих се и за всички от вас, които се нуждаят от нещо , които са отчаяни, които са болни, които са бедни. Запалих свещичка за семейството на Марѝ и за всички нуждаещи се. Става въпрос за католическа служба, аз съм православна християнка , но.....вярата смятам, че е най–важното нещо.
И си помислих , че има момичета от цял свят , които четат тук. В цял свят има такива места, специални. Момичета , помолете се и за всички нуждаещи се. То кой ли пък не е...Та затова писах тук. Дано не съм досадила на някого.
Успех , Марѝ!

# 366
  • Талант на 2012,2013 г.
Точно днес ми трябваше да прочета нещо точно такова... Силно и обнадеждаващо.

Каквото и да напиша ще се изгуби, ще бъде недостатъчно. Направеното от теб,Camomilla1 говори само за себе си.

Малко е едно Благодаря... Hug

# 367
  • Талант на 2012,2013 г.
Днес направиха цистоскопията. С пълна упойка. Резултатът е лош. След около две седмици ще бъде голямата операция.

Утре ще го изпишат.

# 368
  • София
До сега не посмявах да пиша... Дори не мога да облека в думи онова, което изпитвам към теб и болката ти... Изживяла съм този кошмар, живяла съм с тази надежда до последно. Прегръщам те в душата си всеки път, когато чета тук.

# 369
  • на североизток от Рая
 Мари, очаквах добрите помисли на всички ни да помогнат. Но все пак вярвай!

Ако можеха да ти помогнат прегръдките ни...

# 370
  • In the light side of the Moon!
ЛИМОН И СОДА БИКАРБОНАТ - 10 000 ПЪТИ ПО СИЛЕН ЕФЕКТ ОТ ХИМИОТЕРАПИЯТА !!!
Лимонът е един вълшебен плод, който има способността да убива раковите клетки. Той е 10 000 пъти по-силен от химиотерапия. Защо не знаем за това? Защото има организации, които нямат интерес да знаем за чудните качества на лимона. За това, от сега нататък можете да помогнете приятел, който има нужда, да разпространите това з...нание - трябва да се пие сок от лимон с малко сода бикарбонат за предотвратяване заболяването. Без захар или подсладители, вкусът е приятен – натурална лимонада. И разбира се, не предизвиква ужасно ефектите от химиотерапията. И ако можете да го направите, засадете си едно лимоново дръвче. Всички му части са полезни.
Колко хора умират докато тази тайна се пази внимателно, за да не бъдат поставени в рискове печалбите на големите корпорации.

Както добре знаете лимоновото дърво е ниско. Той заема много пространство, известно е под името на лимон, лима, limoeiro (gal.), llimoner (cat.), limoiaritz (eusk.). Този плод има силен анти – канцерогенен ефект. Освен това има много други свойства. Има много силен ефект върху кисти и тумори. Този плод лекува от рак, тестван е за рак на всички видове, а ако се добави бикарбонат е още по- добре, защото ще се промени стойността на рН на тялото.
Лимонът притежава много силен анти - микробен ефект с много широк спектър на действие против бактериални инфекции и гъбички – те обикновено живеят на места с висока киселинност, добавянето на бикарбонат към вашият Лимонов сок вие ще промените стойността на рН на тялото към алкална, каквато в същност трябва да бъде , за да сте здрави. Лимонът е ефикасен срещу вътрешни паразити и червеи, регулира високо кръвно налягане и е Антидепресант, намалява стреса и нервните разстройства.
Интерес представлява източника на тази информация: идва от един от най – големите производители на лекарства, който казва, че след повече от 20 лабораторни тестове, извършени от 1970 до сега данните сочат че:
Лимонът унищожава злокачествените клетки в 12 типа рак, включителноно дебелото черво, гърдите, простатата, бял дроб и панкреас.
Вещества от това дърво забавят растежа на раковите клетки и оказват 10 000 пъти по-добър ефект от продукти като Adriamycin, химиотерапия, и наркотичните продукти, които се използват обикновено в света.
И това, което е още по - изненадващо: този вид лечение, с екстракт от лимон и бикарбонат, унищожава само злокачествените ракови клетки и не засяга здравите клетки.
//Институт на науките на здравето, L.L.C. 819 н. Чарлс Стрийт Балтимор, MD 1201
Instituto de Ciencias de la Salud, L.L.C. 819 N. Charles Street Baltimore, MD 1201//

Източник: http://g1club.blog.bg/politika/2012/03/28/limon-i-soda-bikarbona … -ot-himiot.930037

кураж Мари, нямаш право да се предаваш то4но сега  Hug

# 371
Мари, най-тъмно е преди разсъмване.  Hug

# 372
  • Варна
Марѝ,  Hug
Миналата година доста изчетох за рака на пикочния мехур. На твоя съпруг тотално ли ще го премахнат мехура, или ще отстраняват пак образуванията? Ако е премахване, четох, че правят нов от тънките черва и пак се живее. Дано няма разсейки.

Сетих се за един мой познат възрастен-поне 30 години страдаше от рак на пикочния мехур и няколко пъти му правиха операции. Все рецидиви правеше. Дочака си правнуче човека.

Но дано Бог е милостив към вас, миличка Марѝ!

# 373
  • Талант на 2012,2013 г.
Мари, най-тъмно е преди разсъмване.  Hug

Мисля да прегърна написаното и да продължа смело напред. Продължаваме борбата. Ще направим операцията, ще минем и през това колкото и да е тежко и трудно...Вече е решено.

Стейси става въпрос за премахване на целият мехур като има и в лимфите и на предната коремна стена...

Ивонска

Нели

Миглена

usmihni_mi_se...
Оценявам написаното от вас.  Hug

Последна редакция: сб, 05 яну 2013, 07:20 от Марѝ

# 374
Мари, аз също не спирам да ви чета и да се моля за вас. Може да не знам много за живота, може още да съм млада, но едно нещо знам със сигурност - вярваш ли, ще се случи най-доброто! И няма как такава обич да не победи, няма как толкова молитви да не бъдат чути! Наистина преди разсъмване е най-тъмно и знам, че скоро ще съмне за вас, знам че скоро ще се радваме в темата, а ти не знам къде ще си от щастие! Малко остана и всичко ще е с добър край - това знам аз  Hug

Общи условия

Активация на акаунт