Вальо, почивай в мир. Сметката е закрита.

• 272 222
  • 1 671
  •   1
Отговори
# 345
  • Талант на 2012,2013 г.

# 346

Дай Боже! Да ти се връща и на теб, Мари!

# 347
  • Пловдив
Мари, за Много години!
Пожелавам ви много, много здраве и късмет през 2013 година!

# 348
  • Варна
Честита нова година, Марѝ!  Hug
Нека тя, и много след нея, бъдат без болка! Само щастие и здраве!

# 349
  • на североизток от Рая
 Мари, желая ти много сили, за да преминете през голямото изпитание.

И дано останалото е само сълзи от радост и спокойни дни за теб и семейството ти!

Заслужаваш го!  Hug

# 350
  • Варна
Една светла и топла 2013-та, Мари!

# 351
Мари, и аз искам да ти пожелая Новата Година да донесе успешно излекуване на съпруга ти и сила,кураж и радост на цялото семейство! Стиховете " Двама" толкова ме разчустваха, че ...думи нямам! Hug

# 352
  • Талант на 2012,2013 г.
Прекрасни сте, всички вие, които ми пишете и ме подкрепяте. Имам нужда от топлите ви думи имам нужда от моралната подкрепа и топлината в постовете...

Нека никога не ви се налага да имате подобна тема, здравето да ви съпътства в живота...

Обичайте се, хора... толкова е лесно! Hug

Благодаря Hug

# 353
Честита Нова 2013 година на теб и на семейството ти, Марѝ! Hug
Пожелавам Новата година да ви донесе преди всичко душевна хармония и много, много здраве!
Нека най-хубавото да ви предстои! Heart Eyes

# 354
  • UK
ЧЕСТИТА НОВАТА 2013 ГОДИНА, МАРИ! НЕКА, ТЯ ВИ ДОНЕСЕ ИЗЦЕЛЕНИЕ И МНОГО, МНОГО ЗДРАВЕ, МИГОВЕ НА РАДОСТ И БЕЗКРАЙНО ЩАСТИЕ!
Не си сама, НИЕ ( аз) съм с теб и до теб! Много сме- силни сме и ще помогнем. ВИЕ, само не спирайте да вярвате в доброто, то ще победи, ще успеете!
  Hug

# 355
  • с/у ОколоМръсТното
ЧНГ, Мари!   bouquet
Надежди, търпение, кураж и топла прегръдка  Heart Eyes Hug

# 356
ЧНГ,Мари! Много здраве и хубави,топли моменти за вас! Дано всичко лошо е зад гърба ви ! Hug

# 357
Честита Нова година, Марѝ!!!! От цялото си сърце и душа и от името на мъжа ми ви пожелавам на теб, съпруга и сина ти много, много щастлива година, мигове на безкрайна радост да идват един след друг и най-съкровените ви мечти и желания да станат вече реалност! Много силно ви прегръщаме, макар и виртуално!  Hug

# 358
  • I want it all and I want it now.
За много години!
Много здраве и щастие.  Hug

# 359
  • Пловдив
Мари, пиши какви са резултатите от изследването, и за кога се насрочва операцията.
Сега се сетих няма ли да ви искат бележки за  дадена кръв, защото операцията е тежка и продължителна.
 Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт