Вальо, почивай в мир. Сметката е закрита.

• 271 941
  • 1 671
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Вероятно по това време трудно се намира лекар, който да откликне.

Свекървата на моя приятелка беше в криза (друг вид) и след безумно звънене по телефони, за да я приемат някъде, една лекарка й подсказа да се обади на бърза помощ - само така щели да я приемат (но само ако имало свободни легла, а това е сигурно, защото тези дни всички, които "могат да ходят", ги пускат по домовете - оздравяват за празниците, един вид).

Последна редакция: нд, 30 дек 2012, 22:33 от Пепеляши

# 331
Това е ужасно! Да няма кой да помогне…
Мари,не знам… освен сили и търпение,не знам какво друго мога да кажа ... Hug Hug Hug

# 332
  • София
Милена, това, че няма кой да предпише обезболяващо. Все пак в диспансера имат дежурни лекари, имат и досие на болния.
Вчера, в почивен ден дъщерята на нашата болна получи рецепта и купи нещо друго.
И при нея трамал...н не действа. Даже докторката подтвърдила, че било слабо обезболяващо.
Сега е на нещо друго, забравих му името - 1 табл. вечер. Днес е по-спокойна, но пак я боли.

# 333
Айше,питай какво е. Може и Мари да го намерят от някъде. Confused

# 334
  • Пловдив
Мари, намерили лекарство? За това, че няма кой да изпише лекарство направо побеснях, направо теглих една на всички, от които зависи това безумие. Егати смотаната държава, връзки да те приемат, връзки да ти поставят точна диагноза, връзки да се вредиш да почнеш химио или лъче навреме, защото после е безсмислено, връзки да имаш лекарствата за вливките, връзки да ти сложат лекарства, за да не повръщаш, връзки да минеш на ТЕЛК и да не  те орежат, връзки за всичко.....
И после ЗД с 40 млн. излишък и се чудят, какво да ги правят....
Извинявай за спама, но много се ядосах.
Прегръщам те мила Мари и се моля всичко да мине.

# 335
Толкова хора четат тук, няма ли някое медицинско лице, което да удари едно рамо  newsm78
Днес е съпругът на Мари, утре може да е всеки един от нас...

# 336
  • Талант на 2012,2013 г.
С една от съфорумките вече се срещнах. Имам лекарството, което ми предложи и не само... Даде ми кураж, даде ми надежди, изслуша ме.Човек с Голямо Ч е тя.Искам да уточня, че не е медицинско лице... Благодарение на нея мъжът ми е по-спокоен тази вечер. С друга имаме уговорка за утре сутринта да взема още едни таблетки...
Благодаря им от сърце. Нямаме връзки, но има добри хора. Hug

# 337
  • при моите деца .....
Мари, пожелавам ти спокойна вечер и спокойно посрещане на 2013 година, която да бъде успешна за вас!  Hug

# 338
Мила Мари, кураж и силен дух на теб и цялото семейство. Ще се справите, дано само да няма болки съпругът ти до операцията! Здраве ви желая и нека 2013г. ви донесе само хубави неща и всички терзания, болки и болести да останат далеч зад гърба ви!

# 339
  • Пловдив
Мари, радвам се! Писах за връзките по принцип ( макар в Пловдив всеки се опитва да ги намери и има), а за ДОБРИТЕ ХОРА  е без коментар. Ти си пресния пример, че доброто в хората  все още го има.

# 340
  • на североизток от Рая
 Мари, нека те прегърна и тук!  Hug

Кураж! Сила и здрав дух ти желая!

Ще победите, отново ти го казвам.

Спокойно посрещане на новата година и нека тя започне с добро и оптимизъм.

# 341
  • Milano
Ужас, хора (това, което пишете)...нямам думи...после България била в Европа. #Crazy На мен ми се струва, 4е е по-назад и от третия свят.

4удя се за какво се плащат осигуровки щом се полу4ава едно голямо НИЩО в замяна?т.е вси4ко се доплаща.

МарИ, Спокойна Нова Година и дано ви назна4ат  в най-скоро време операция.

Hug

# 342
  • Талант на 2012,2013 г.
Благодаря ви, момичета от цялата си душа. Hug Във ваше лице не за първи път виждам приятел. Благодаря за хубавите пожелания и подкрепата. Надявам се да изживеем една спокойна Нова година т.е. да я посрещнем спокойно и впоследствие нещата полека да започнат да се случват. Няма за кога да се отлага.

# 343
  • Талант на 2012,2013 г.
Тази сутрин закупихме ампулите Трамал. С една идея по-спокойна съм. Зная, че има на какво да разчитам.

Съфорумката, която ми предлагаше хапчетата и тях взех. Имам аптека вече, благодарение на вас... Hug

# 344
Чудесно ,Мари! Simple Smile
Желая ви спокойно и щастливо посрещане на Новата Година! Hug

Общи условия

Активация на акаунт