Вальо, почивай в мир. Сметката е закрита.

• 271 938
  • 1 671
  •   1
Отговори
# 315
  • Там,където се събуждам щастлива.
Много сила в тези трудни моменти. Нечовешко е това, което се случва с болните у нас....Sad

# 316
  • Талант на 2012,2013 г.
Тежка, кошмарна нощ... Току-що се връщам от дежурен лекар. НЕ може да изпише Трамадол, защото няма рецепти, а и той бил като Трамалгина...

Изписа някаква комбинация от бусколизин, Но шпа и Аулин... Междувременно каза да си пие и Трамалгина.

Свързах се с хората предлагащи Трамал ампули. Довечера ще се обадя, защото жената, която ги предлага я нямаше и ще ги закупя от нея.

Благодаря ти специално  Wild_rabbit за това, че ме насочи към тази обява.

Питах кой може да ми изпише на зелена рецепта обезболяващи. Отговорът беше: Тези дни никой...

Оставям го без коментар.

Двама

Обичам те. Нали за обич си роден?
Обичам те.. А искаш ли да си със мен?
Не имам много, ала на тебе ще го дам.
Не казвай сбогом.Нали не искаш да си сам?
За две сърца светът е някога роден.
Тогава ти, любов си второто до мен.
Обичам те! Не искам мъка и сълзи.
Един живот спокоен нека да лежи...
Ще дам ръце и ти ги в твоите вземи.
В очите ми една любов за теб искри.
Да бъдем двама! И днес и после и сега!
Да бъдем двама! Във люлката на любовта.

МарИ

# 317
  • с/у ОколоМръсТното
имам трамадол стада 50мг... на хапчета е.
Мари, ако ги искаш  Hug звънкай

# 318
  • Талант на 2012,2013 г.
Шани, имаме Трамалгин от 50 мг.

Не помага. Доктора каза, че действието на Трамадол и Трамалгин е едно и също.

Благодаря ти. Зная, че на тебе винаги мога да разчитам. Hug

# 319
  • Варна
Не мога да помогна, но много, много кураж, Мари! Нека любовта е с вас!

# 320
  • Талант на 2012,2013 г.
 Hug Hug Hug

# 321
  • София
Мари, имам Седалгин-нео, той е със зелена рецепта. Ако ти трябва ти го давам. Няколко опаковки е. Ако сметнеш, че ще ти върши работа ми пиши на лични. Веднага ще тръгна.  Hug

# 322
  • Талант на 2012,2013 г.
Писах на лични. Hug

# 323
Привет, Мари, преди дни писах, но някой изтри съобщението ми. Исках да помогна. Имам Оксиконтин на таблетки от 10 милиграма, останаха.

# 324
Мари, на лични оставих мобилен телефон за връзка. Лекарството е налично, ако се нуждаете.

# 325
ВАЖНО!!! ВАЖНО!!!

ДЖИНДЖИФИЛ ПЛЮС МЕД - УБИВА РАКОВИТЕ КЛЕТКИ ВЕДНАГА!
КОПИРАЙТЕ ГО И ГО РАЗПРОСТРАНЕТЕ, МОЖЕ НЯКОМУ ДА Е НУЖНО!
Получих преди дни от една особа от Сараево тази рецепта на базата на ДЖИНДЖИФИЛ + МЕД и ето ме всред "нормалните" без болки хора. Женицата е имала карценом на ендокринната жлеза и е била на апарат 18 дни. Минала без операция и химиотерапия... пращи от здраве. Съвестта ми ме задължава да споделя това с всички, които имат някой нуждаещ се от помощ!

Ето и рецептата:
- два по-големи корена джинджифил се обелват и рендосват на най-ситното ренде, може и с чопър, и се смесват с 1/2 кг домашен мед...сместа се консумира 3-4 пъти дневно по лъжичка.
Да се ползва само НЕ-метална лъжица!
Първите резултати се усещат след 2 до 3 дни...просто вдига и мъртвите!!!

СПОДЕЛЕТЕ ДА НАУЧАТ ПОВЕЧЕ ХОРА!

Пускам това и тука да го видят хора на които може да помогне това лекарство. Peace
 Даже и на душманите ако помогне ще съм щастлива. Peace Hug

Копирам го от съседна темичка, Марѝ! Hug
Бог да е с вас! Praynig

# 326
  • София
Тежка, кошмарна нощ... Току-що се връщам от дежурен лекар. НЕ може да изпише Трамадол, защото няма рецепти, а и той бил като Трамалгина...

Изписа някаква комбинация от бусколизин, Но шпа и Аулин... Междувременно каза да си пие и Трамалгина.

Свързах се с хората предлагащи Трамал ампули. Довечера ще се обадя, защото жената, която ги предлага я нямаше и ще ги закупя от нея.

Благодаря ти специално  Wild_rabbit за това, че ме насочи към тази обява.

Питах кой може да ми изпише на зелена рецепта обезболяващи. Отговорът беше: Тези дни никой...

Оставям го без коментар.

Пълна идиотщина е това... Личните имат зелена рецепта, тя вече е различна от тази за опиати като морфин, която вече с адски режим. Зелената могат да изписват повече хора, ама какво са измислили и за нея, за да я нямат...

Иначе, да, нали по- назад коментирахме, че Трамал, Трамадол и Трамалгин е едно и също, с една и съща активна съставка, в една и съща доза е.
Бускулизин, Аулин и прочее няма да коментирам, поне нещо е изписал.

От Токуда също ли отказаха в работните дни или не сте им звъняли?

Дано се намери решение, не знам какво да кажа, кураж  Hug

# 327
  • София
Сега може да ми се карате за това, което ще напиша.
Нещо не ми се връзват нещата - 3ти рецидив и да няма кой да предпише обезболяващо.
Давам пример - една от сестрите на Скъпия от декември е дигностицирана с разсейки.
Още не се знае къде е рака, търсиха и отхвърлиха в бял дроб, стомах, панкреас, дебело черво. След НГ ще изследват за в яйчници и матка. Но въпреки това от диспансера в Младост 1, срещу пазара постоянно и изписват лекарства. Даже вчера и взеха обезболяващо и ходихме да и го занесем. Може би там има дежурни лекари.
Отделно са казали на една от дъщерите и да и събира документи за ТЕЛК и пенсиониране.

# 328
  • София
Баща ми почина преди да започне лечение още! Чакаше преподписване на договори, чака час за биопсия, чака комисия, чака повторна комисия, объркана биопсия....бе с аналгин! Другото си го купихме по същия начин, както се опитва да се оправи Мари.
За 6 месеца реално нямаше лекуващ лекар!
Така че, напълно я разбирам.

Мила Мари, много сили и кураж за теб и детето! Много, много сили за съпругът ти и дано тези ужасни болки спрат и му дадат покой преди операцията! Hug

# 329
  • планетата Земя
Сега може да ми се карате за това, което ще напиша.
Нещо не ми се връзват нещата - 3ти рецидив и да няма кой да предпише обезболяващо.
Давам пример - една от сестрите на Скъпия от декември е дигностицирана с разсейки.
Още не се знае къде е рака, търсиха и отхвърлиха в бял дроб, стомах, панкреас, дебело черво. След НГ ще изследват за в яйчници и матка. Но въпреки това от диспансера в Младост 1, срещу пазара постоянно и изписват лекарства. Даже вчера и взеха обезболяващо и ходихме да и го занесем. Може би там има дежурни лекари.
Отделно са казали на една от дъщерите и да и събира документи за ТЕЛК и пенсиониране.

Мари имат изписано обезболяващо,но в конкретния случай не действа.Затова търсят други,за които казват,че са по-ефикасни.Била е на дежурен лекар,който не може да ги изпиши.Ако отидат до Младост,може и да стане
Аиша,какво по-точно не ти се връзва?

Бояна, хапчетата са Трамалгин. Не му помага изобщо. Изписаха ги от онкологията в Младост и от там ни ги дадоха. В момента до постъпването за цистоскопията в Токуда мъжът ми няма лекуващ лекар. Т.е. единият приключи дейноста си с химиотерапията, другият още не е започнал. Личната изобщо не зная дали би могла да помогне с нещо.
За средствата, които ще трябва да се платят и за кое колко ще знам след като постъпи в болницата.
Сега през деня пие аналгини, откакто ти ни писа, а вечер започна да взема само по 1 Аулин... Това обаче е съвсем недостатъчно и тегли страшни болки...
Храни се, но не така както когато беше здрав.

Общи условия

Активация на акаунт