Вальо, почивай в мир. Сметката е закрита.

• 271 943
  • 1 671
  •   1
Отговори
# 945
  • Варна
Миличка Марѝ, да се държите, ей! Hug

Във фейсбука ми изскочи това(и да ти го е поствал някой, аз пак ще):

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1774948

# 946
  • София
А аз попаднах на това:

Цитат
...Оставало само старото, проверено, евтино и достъпно средство срещу гъбичките – сода бикарбонат. Основна съставка на хранителната сода. Неизвестно защо, гъбичките не могат да се адаптират към натриевия бикарбонат...

"Голямата тайна на содата (забраненото четиво)"

Скрит текст:
П.П. Споделям само, че след като 3 години имах непрекъснато ечемици - гроздове от тях - по очите си, измазах всичките мазила по аптеките, които хрумнаха на офталмолозите, всичките капки, всичките хапчета, за които се сетиха (работех като водеща и беше особен проблем), накрая, преди да се предам съвсем, майка ми попадна на подобна статия за содата. За около месец-два всички ечемици изчезнаха.
Сега, ако тръгне да се подава някой (веднъж-два пъти в годината като се ядосам Simple Smile), веднага се скрива като усети сода. Същото се случва на херпесите, ранички от всякакъв странен произход - по близки и роднини.
Усетим ли драскане в гърлото - веднага сода...

# 947
  • Талант на 2012,2013 г.

# 948
  • Талант на 2012,2013 г.
Иска ми се от все сърце да благодаря на Петушка 63 за изпращането на антидекубитален дюшек, който за жалост трябваше да върна, защото предвид заболяването на гръбначният стълб на моят мъж/дископатия, дискова херния/, дюшекът трябва да е абсолютно нов за да не се влошава състоянието му.
Благодаря.

# 949
  • Варна
Марѝ, силно се надявам съвета ми да е излишен и съпруга ти да не се залежава за по- дълго, но ми се иска да споделя с теб едни много полезни съвети във връзка с предотвратяването на декубитални рани. В този форум един лекар е систематизирал добре как трябва да се процедира. Виж поста на ZdraveiGP
http://www.zdravenforum.com/viewtopic.php?t=49

Спокойствие и късмет! Всичко ще се нареди, ще видиш!  Hug

# 950
  • Талант на 2012,2013 г.
Наричам те

Наричам те със мое име.
За мене си една звезда.
И често казвам ти:"Вземи ме".
Не утре. Точно днес, сега.

Наричам те със нежно име.
Отправям пламенни молби.
Във тях съдържа се"Грабни ме".
И собствен низ от сто хвалби.

Наричам те и те заричам.
Завинаги да си със мен.
Защото много те обичам.
Защото съм във твоя плен.

Любов ни свърза в миг на лудост.
Любов живее в нас и днес.
Обичам те със своя мъдрост.
И после, утре и нощес...

До мен бъди пак в дните тежки.
До теб ще бъда все и аз.
До днес не правили сме грешки.
Да има бъдеще за нас!

МарИ

# 951
Мари, не зная какво е състоянието на съпругът ти, но ако има нужда от дюшека, винаги мога да го пратя. Ползван е много малко и то с протектор върху него. Борих се и с декубитуси на краката и успях.
Обаче дископатията  има други нужди...
Чудя се с какво да ти помогна?

# 952
  • Талант на 2012,2013 г.
Няколко дни не съм писала. В момента тече поредния курс от химиотерапията. В края на месеца ще трябва да му се прелее кръв. Намерихме кръводарител. Продължаваме борбата...

# 953
  • Варна
Преди 10 минути се сетих, че не съм чела скоро как са нещата при вас.  Simple Smile
Това е добре, продължавате по план и така до успешен край!  Hug

# 954
Мари, с вас сме! Успех! И здрави нерви! И много късмет!  Hug Hug Hug

# 955
Мари, мога да дам кръв тук и да я замените там ако не е същата група. Аз съм О+ и съм стар дарител. Ако искаш, питай. Hug
Борба до успешен финал, миличка! Аз водя битки 5 години, ще успееш и ти!  bouquet newsm10

# 956
  • Талант на 2012,2013 г.
Багодаря ви, момичета. Hug На всички, които ме подкрепяте и на тези, които без да се замислите предложихте да дарите кръв. За момента намерихме кръводарител. Ако при следващите вливания се наложи ново преливане ще ви имам предвид и ще пиша непременно... Hug

# 957
  • Талант на 2012,2013 г.

# 958
  • Талант на 2012,2013 г.

# 959
  • Талант на 2012,2013 г.
Мъжът ми си е у дома... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт