Вальо, почивай в мир. Сметката е закрита.

• 272 254
  • 1 671
  •   1
Отговори
# 270
Моите уважения, но тук не става въпрос за съмнение, а за спазване правилата на форума.
Едно ЛС можеше да свърши работа, ако случаят беше такъв. Naughty

Представете си, че съм писала ЛС не сега, а отдавна, дори не на Мари, за да не я обидя ...

Бояна, мисля, че сега е момента не Мари, а ти да й пишеш на ЛС, за да й предоставиш тази помощ, която каза, че можеш да й дадеш. Може би вече си го направила.
Весели празници ти желая!

# 271
  • София
Моите уважения, но тук не става въпрос за съмнение, а за спазване правилата на форума.
Едно ЛС можеше да свърши работа, ако случаят беше такъв. Naughty

Представете си, че съм писала ЛС не сега, а отдавна, дори не на Мари, за да не я обидя ...

Бояна, мисля, че сега е момента не Мари, а ти да й пишеш на ЛС, за да й предоставиш тази помощ, която каза, че можеш да й дадеш. Може би вече си го направила.
Весели празници ти желая!
Мари не ми е писала съобщения, нито аз съм писала на нея, няма и да и пиша. Принцип ми е винаги да помагам само и единствено анонимно, защото не  търся благодарност, признание или славата на милосърден човек. Затова и ми е важно в такива теми да има повече информация, за да мога да организирам каквото и както е нужно. Това е важно и за други като мен, които знам, че помагат без да се афиришат.

Неанонимно помагам само с информация и контакти, и съм била насреща за всеки, който има нужда от конткакт с онко и кардио клиники във Франция, към които имам проправена сериозна пътека, всеки, който иска информация за добри лекари у нас, и в чужбина, както и за лоши, за компрометирани клиники по света и у нас.

И както споменах няколко пъти, аз също съм достатъчно пострадала, току що загубила петгодишната битка за живота на обичен онкоболен много млад човек, моля да ме оставите намира и по Коледа да намерите злото в нечие друго лице.

Още веднъж кураж и сили за Мари и семейството и! Вярвам, че всичко ще се развие по възможно най- добрия начин! Нека новата година да донесе нужното здраве!

# 272
  • Най-сетне у дома
Съобщение до модератор или по-скоро информационна бележка до модератор писах и аз, когато видях темата и ми се стори важно да помогна. Както вече казах, форумът е голям, към момента членовете са около 250 000, ако не бъркам. Няма как да познавам всички. Когато видях тази тема, от една страна апелът за помощ ми се стори нещо, на което трябва да се отговори, от друга ми направи впечатление, че не са спазени правилата за набиране на средства. Написах информационна бележка до модератора със запитване дали има специална причина темата да е оставена в този й вид. Нямаше реакция и това ми стигна. Въпреки, че накрая Мамма излезе с изявление, следващия път, в който видя тема с добра кауза, но без документационна обосновка, ще постъпя по същия начин - ще питам и ще информирам. Нямам кой знае какви финансови възможности и ми е важно да съм сигурна, че парите, които дарявам, отиват при наистина нуждаещ се човек.

Разбирам, че правилата не будят кой знае какво уважение и по нашите ширини на тях често се гледа като на дребнавост. Но тъкмо те са онова, което осигурява прозрачност и възможност помощта да отива по предназначение. За това както вчера, така и днес ви моля да помислите и за тези, които след Мари ще имат нужда от помощ. Може да съм аз. Или някой от вас.
Весели празници, здраве за мъжа на Мари и всички нас.  

# 273
Преди време отнесох бан заради Мари, който постави и началото на края на престоя ми тук, но това е друга тема. Бана беше, че и скочих задето колят курбани, после продължих да я недолюбвам, защото за мен беше ненормално, човек претърпял толкова големи загуби, да се държи лигаво в спамочата.
Пари на Мари не съм пратила, поради лични съображения, но дори АЗ ВЯРВАМ, ЧЕ МАРИ НЕ ЛЪЖЕ. Ако лъже това ще е най-наглото нещо на което е способно човешко същество. Затова аз вярвам, че Мари е преживяла всичко за което пише.
Мари, от сърце ти пожелавам мъжа ти да се излекува, не знам дали от тази болест има измъкване, но ти пожелавам нещата да се развият по възможно най-благоприятния начин за вас. Има достатъчно добри хора във форума, нищо че понякога са нервнички, вярвам всички с общи усилия ще успеете да съберете необходимите пари. За епикризите да, добра идея, но дали всеки ще иска да излезне от анонимност и да го разнасят навсякъде. Сумите не са големи, пращате ги с идеята да помогнете, така че те вече са изпълнили благородното си предназначение...Пак казвам, аз съм убедена, че Мари не лъже, можете да разгледате постовете и, целия и престой тук е белязан от коварната болест и загубите и.
Успех Мари и нека само доброто да ви следва през новата година!

# 274
  • Варна
LadyLady, няма нужда точно от твоя коментар, за да вярваме на Марѝ!

Аз също съм убедена, че Бояна, Сауле не пишат с лоши чувства, но колкото и да им се струва, че са будната форумна съвест и да са прави за себе си, у мен оставят огорчение.

Марѝ, дори и да закриете кампанията, бих искала да споделяш тук как се развиват събитията при вас! Hug Силно ви прегръщам! Hug

# 275
  • планетата Земя
Аз също съм убедена, че Бояна, Сауле не пишат с лоши чувства, но колкото и да им се струва, че са будната форумна съвест и да са прави за себе си, у мен оставят огорчение.

Да,и у мен остава горчилка.Темата я закова модератор,а знаем,че това се случа при определени условия.

Мари  Hug Чакаме през 2013 само хубави новини от вас

# 276
Бояна е много умна жена и е права за нещата които пише.  Това, че модератор е заковал темата, не значи нищо, модераторите тук често трият мнения или налагат други ограничителни забрани само защото някой е помолил за това. Малко са ви наивни съображенията, според мен.
Нормално е човек да се усъмни, но истински човешкото е да се помогне на човек в нужда. Мари е дала много на форума, съгласно правилника за вътрешния ред беше логично да и се закове темата, съгласно правилата в реалния живот по-скоро не.

# 277
  • планетата Земя
Това, че модератор е заковал темата, не значи нищо, модераторите тук често трият мнения или налагат други ограничителни забрани само защото някой е помолил за това. Малко са ви наивни съображенията, според мен.

Тема за помощ не се заковава само по молба на потребител.Не бъркай бана ти със закована тема за помощ.

# 278
Това, че модератор е заковал темата, не значи нищо, модераторите тук често трият мнения или налагат други ограничителни забрани само защото някой е помолил за това. Малко са ви наивни съображенията, според мен.

Тема за помощ не се заковава само по молба на потребител.Не бъркай бана ти със закована тема за помощ.
Тогава поради какви причини вече е "откована"? newsm78
Както и да е.
Най-важното е мъжа на Мари да се оправи. Няма да пиша повече, че ми писна да разбунвам духовете и да ме банват.

# 279
Ненужен спор...ненужно уточняване!!!!!
Всички разбрахме мисълта на Бояна!
Никой никъде не Naughtyосъжда.....просто промисъл...

Мари,обичам те и винаги съм зад теб!!!! Heart Eyes

Успех и кураж в борбата!!!!

А ненужното го подминавай....знаеш,че плявата е навсякъде Whistling

# 280
  • планетата Земя
Тогава поради какви причини вече е "откована"? newsm78

Защото нужната сума за операцията се събра.Очарована съм колко бързо успяхме.Това не се случва често.
Мари искаше да закрие сметката,но много момичета я помолиха да не го прави,защото искат да преведат пари след Нова година

# 281
  • Варна
Бояна е много умна жена и е права за нещата които пише. 
Точно заради това, а и защото не съм забелязала злоба у нея,  не ѝ се гневя, а просто съм натъжена. Неспазване на форумни правила има, но има и нравствен кодекс.

Към теб- всичко ми е наобратно от по- горе написаното.

# 282
  • Пловдив
Весела Коледа!

Мари, пожелавам ти много здраве на теб и семейството ти! Нека чудесата на Коледа започнат да се сбъдват при вас!

п.п. Престанете!

# 283
  • Пловдив
След като стана ясно как и защо е закована/откована темата и т.н. може да се спре вече писането по въпроса. Разнищихте слуката.
Аз искам да пожелая на Мари весели празници, въпреки всичко! Мари, дали намерихте по- подходящи обезболяващи за мъжът ти?

# 284
  • Дива Индия
Мила Мари, в Коледните ми молитви сте.

Общи условия

Активация на акаунт