Защо стана така с този форум?

• 8 923
  • 112
  •   1
Отговори
# 90
Липсват ми пързалките и то много. Tired

# 91

Не се кахъри! Така достойно заменени са от вързалки.

# 92
Форумът не е създаден да ни разнообразява живота, ако сам не си го разнообразиш, няма кой.
Важното е да функционират добре основните подфоруми и да могат потребителите да намират отговори на въпросите, които ги вълнуват/интересуват.

Авторката, като ти е толкова безинтересен форума, защо ти не съчиниш по-интересни теми, вместо да критикуваш? То така е най-лесно - да намираш кусури на всичко...

# 93
Форумът не е създаден да ни разнообразява живота, ако сам не си го разнообразиш, няма кой.

Не е за разнообразяване,но друго си е да седнеш да си починеш и да се разтовариш с пързалките във форума.Да си почешеш езика(клавиатурата),като глътка чист въздух ти идва.

# 94

Не е за разнообразяване,но друго си е да седнеш да си починеш и да се разтовариш с пързалките във форума.Да си почешеш езика(клавиатурата),като глътка чист въздух ти идва.
То за това се продава вестник "Лична драма''.  Peace

# 95

и аз съм се смяла много на пързалките във форума... беше си място за бърза и интересна мисъл

# 96
Real woman то хубаво "лична драма",ама у наше село няма как да се получи.
Иначе със глас съм се смяла.Сегашните пързалки вече са по постни.Не могат да се срявнавят с предишните.

# 97
  • На земята, която е всъщност звезда.
Момичета, а да ви хрумва, че просто остарявате и ви е налазила носталгията?  newsm78

# 98
Момичета, а да ви хрумва, че просто остарявате и ви е налазила носталгията?  newsm78

Носталгия по кое? Остаряваш когато стоиш на едно място без да се развиваш. Ако повечето потребители имаха различен живот от разни битовизми (кои са можеш да разбереш лесно в ДиС) и го споделят тук, би било много приятно и оживено място. Виж как хубаво е в Хоби и Литературния, там никой не се оплаква от скука.

# 99
Моля, моля! Развлечение има и в СО. Сега сме на трети епизод за храните в сагата семеен бюджет и много си ни е гот! От време на време поглеждам, шик ли е да буташ пари на певачка в деколтето.

# 100

Носталгия по кое? Остаряваш когато стоиш на едно място без да се развиваш. Ако повечето потребители имаха различен живот от разни битовизми (кои са можеш да разбереш лесно в ДиС) и го споделят тук, би било много приятно и оживено място. Виж как хубаво е в Хоби и Литературния, там никой не се оплаква от скука.

По "детството" във форума. Когато всичко ново е по- интересно /теми, други потребители, клюки, драми/. С времето нещата стават познати и, логично, по- скучни.

# 101
Лабрадор, темата за 365 тайни е съседната, объркал си се.  Mr. Green

# 102
Колектив от автори сме ви подготвили петъчна тема.

# 103
  • Galaxy 13197853088
уффф.... да го трийне някой от тук ...

# 104
уффф.... да го трийне някой от тук ...

Редактирай го, като оставиш само точката.

Общи условия

Активация на акаунт