AVON обсъждане на продукти - 9

• 57 150
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас
vessita, aз ходих в един офис, който се намира в една пресечка на ул."Богориди". Тръгваш по улицата в посока морската градина, подминаваш ул."Фотинов" и малко по-горе на ъгъла в ляво има една аптека /където е пресечката на ресторант "Адонис/. Точно до аптеката има една входна врата към една стара кооперация. Качваш се по стълбите нагоре, има надпис "Avon" на вратата.
Иначе има и мострена зала на уличката зад спирката на Операта.

# 721
Алена, мерси! Ще взема да си го поръчам и аз Simple Smile
До сега не бях изневерявала на любимото ми Frozen rose, но явно е време за промяна. Тези дни само червила са ми в главата и то все ярки:lol:

Последна редакция: пт, 08 фев 2013, 09:08 от Lemy

# 722
  • Бургас
vessita, aз ходих в един офис, който се намира в една пресечка на ул."Богориди". Тръгваш по улицата в посока морската градина, подминаваш ул."Фотинов" и малко по-горе на ъгъла в ляво има една аптека /където е пресечката на ресторант "Адонис/. Точно до аптеката има една входна врата към една стара кооперация. Качваш се по стълбите нагоре, има надпис "Avon" на вратата.
Иначе има и мострена зала на уличката зад спирката на Операта.

Благодаря   bouquet

# 723
  • в 1001-та нощ
А в София има ли шоурум?  Rolling Eyes

# 724
Lemy,имаш ли някъде снимка не червилото Frozen rosе да го погледна?Прозрачно ли е?Че и на него му се чудя.Преди години имаше един цвят розов кварц,перлен и прозрачен,седеше много нежно.Нещо подобно търся.

# 725
  • в 1001-та нощ
аз да покажа и на дневна светлина  Heart Eyes

аз имах 2 прозрачни розови и едно прозрачно лилаво, точно фростови  скрежови, едното розово беше по-златно (golden peach) и го размених, но другите две са при мен и мога също да ти мацна

мога да ти снимам  Peace

# 726
Алена,ако не те затруднява ще съм ти много благодарна Simple Smile

# 727
Момичета,от течните сенки не си поръчвайте-ужасни са.Аз никога не съм ползвала течни сенки и исках да пробвам.Нанасят се неравномерно,воднисти са ,изобщо няма да ги ползвам.

# 728
  • Бургас
Момичета,от течните сенки не си поръчвайте-ужасни са.Аз никога не съм ползвала течни сенки и исках да пробвам.Нанасят се неравномерно,воднисти са ,изобщо няма да ги ползвам.

Кои са тези течни сенки?

# 729
  • Lost in a fairytale ...
аз да покажа и на дневна светлина  Heart Eyes

аз имах 2 прозрачни розови и едно прозрачно лилаво, точно фростови  скрежови, едното розово беше по-златно (golden peach) и го размених, но другите две са при мен и мога също да ти мацна

мога да ти снимам  Peace

Уау, много красиво изглежда. Представям си го на живо  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 08 фев 2013, 11:42 от bubanka

# 730
  • в 1001-та нощ
ето го на уста - в скрития текст  Peace

Скрит текст:

# 731

Кои са тези течни сенки?

SUPER SHOK VIVID
LIQUID EYE SHADOW

# 732
Lemy,имаш ли някъде снимка не червилото Frozen rosе да го погледна?Прозрачно ли е?Че и на него му се чудя.Преди години имаше един цвят розов кварц,перлен и прозрачен,седеше много нежно.Нещо подобно търся.
За съжаление апаратчето ми е на дълго пътешествие и няма как да го снимам. Иначе цвета е горе долу това, много нежно златисто пепелно розово, леко хамелеоново, има и нещо леко виолетово. Абе много готино.
Скрит текст:

Алена, страахотно ти стои това червило, ти си го знаеш де. Simple Smile
Аз съм решила да напоръчам няколко ярки червила, най-много да ги подарявам после.

Поздрав за всички с една свежа песничка, много хубаво настроение ми носи:
http://www.youtube.com/watch?v=59SLE-krndE

Последна редакция: пт, 08 фев 2013, 13:13 от Lemy

# 733
  • в 1001-та нощ
кои си решила да поръчваш  Heart Eyes

# 734
Леми,благодаря : Май ще рискувам да го поръчам.Много трудно си харесвам червило,от години не съм купувала,защото нито съм бяла с белите,нито мургава с мургавите...А Капучино от същата серия дали е перлено?

Общи условия

Активация на акаунт