AVON обсъждане на продукти - 9

• 57 145
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • в 1001-та нощ
ааааа, сетих се за кого поръчваш  Blush Heart Eyes

аз бъдещите не ги виждам  Rolling Eyes може би са достъпни само за дистрибутори  Blush

# 706

_re_ge, да и аз се очудих като тръгнах да търся суочове - излизаха ми и други цветове, но в каталога не фигурираха. Значи са били от старите. Аз преди години бях взела май някакво, изобщо не помня цвят, но беше много сухо и плътно. Тези, които сега се предлагат за мен не са никакви дълготрайни червила, стоят мазни и лъскави, а long lasting за моите разбирания значи точно обратното.

Абсолютно точно.
От старите ползвах в захлас Sun kissed Ginger суховато, но не прекалено , само леко прибледняваше по време на деня, но като трайност беше страхотно. От сегашните не съм си купувала но стези цветове какво да взема  newsm78

# 707
  • в 1001-та нощ
аз от твоето мнение се интригувах от тоталния туиг  Rolling Eyes точно винено кафяво - много обичам  bowuu

# 708
  • Стара Загора
ааааа, сетих се за кого поръчваш  Blush Heart Eyes

аз бъдещите не ги виждам  Rolling Eyes може би са достъпни само за дистрибутори  Blush

Има ги в темата за представители. Hug
Аз не съм, поръчвам на една близка приятелка и мога да разглеждам какво що има за представители. Ако нещо трябва ще помагаме.  Grinning

4-ти http://martinidan1.snimka.bg/other/04-2013.726385.all

5-ти украински, изчакваш малко да зареди http://vk.com/club19927287?z=album-19927287_168570644

# 709
  • в 1001-та нощ
о, много благодаря  bowuu  bouquet

# 710
аз от твоето мнение се интригувах от тоталния туиг  Rolling Eyes точно винено кафяво - много обичам  bowuu

Eto tuk, дано ти хареса :

http://s44.radikal.ru/i104/1108/e4/0e072f181caf.jpg
http://i011.radikal.ru/1108/cd/bdd208c894e9.jpg

# 711
  • в 1001-та нощ
Много благодаря  bowuu май е по-светъл  Heart Eyes

# 712
Аз пък загледах  ultra colour rich brilliance - vermillion, като гледам снимки в нета ми оранжавее, някой може ли да определи горе долу що за цвят е?

# 713
  • в 1001-та нощ
аз го ползвам много често и имам много снимки с него, мога да ти покажа  Peace както и да ти направя суоч на ръка  Peace

ако следиш грим темата - на повечето снимки съм с него  Peace

# 714
хубави ли са стягащите за бюст и дупе и подхранващата маска за коса с екстракт от маслина отмива ли се от косата, защото някой ми каза че не ?!

Последна редакция: чт, 07 фев 2013, 17:27 от betyyyyy

# 715
аз го ползвам много често и имам много снимки с него, мога да ти покажа  Peace както и да ти направя суоч на ръка  Peace
ако следиш грим темата - на повечето снимки съм с него  Peace

Всичките ти червила ми харесват и ти стоят супер, така, че ако може един суоч на ръка ако ти е удобно.  bouquet
Значи ти харесва, щом често го слагаш? Simple Smile

Последна редакция: чт, 07 фев 2013, 19:00 от Lemy

# 716
хубави ли са стягащите за бюст и дупе и подхранващата маска за коса с екстракт от маслина отмива ли се от косата, защото някой ми каза че не ?!
Маската се отмива.   bouquet

# 717
  • в 1001-та нощ
аз го ползвам много често и имам много снимки с него, мога да ти покажа  Peace както и да ти направя суоч на ръка  Peace
ако следиш грим темата - на повечето снимки съм с него  Peace

Всичките ти червила ми харесват и ти стоят супер, така, че ако може един суоч на ръка ако ти е удобно.  bouquet
Значи ти харесва, щом често го слагаш? Simple Smile

много приятен розово-коралов цвят със златисто-коралови блясъчета (брокатчета) на частички, които не са циганско натрапчиви

снимах сега, но утре ще снимам и на дневна светлина, от суоча не се вижда много добре, но при мен не е оранжево и не оранжевее

Скрит текст:

тук ръката ми е доста зумната и изглежда маалко прозрачно и не толкова красиво, колкото е в действителност

много е красиво  Peace

# 718
Аз също имам vermillion   Peace Уникално красиво е,но е за почитатели на ярки цветове! От новите perfect kiss се насочих към make out red и pink wink  Hug

# 719
  • Бургас
Здравейте дами, има ли възможност в централен офис или въобще в представителство на Avon да се пробват някои от техните парфюми? По-конкретно питам за Бургас. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт