AVON обсъждане на продукти - 9

• 57 154
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • в 1001-та нощ
Благодаря   bouquet

Интересувам се от:

1. Eternal Flame
2. Sunset
3. Rose Creme
4. Pink Peach

В каталога последните дори ми изглеждат много близки.

Връщането (основателното) създава ли проблеми на дистрибутора?

# 691
ах, полупрозрачни  Rolling Eyes никак не ми харесва, благодаря за помощта  Peace спеси ме от едни грешни пари

иначе двата цвята - добре изглеждат на ръката  newsm78
САМО част от тях са такива.Трите цвята ,които си посочила,не са прозрачни.Взимала съм ги за клиентки-като мостри,после и като червила съм ги виждала как стоят.Не са. Не бързайте да слагате всички цветове  под общ знаменател.

# 692
  • в 1001-та нощ
Разгледах много подробно един линк от руски блог - всеки цвят бееш много внимателно описан, като плътност, финиш .....

Само снимките ми се сториха малко нералистични, може да е от кожа, от монитор ...., в крайан сметка - избрах 4 цвята, плътни  Blush

bouquet

# 693
# 694
  • Стара Загора
Аз не слагам под един знаменател всички цветове и е ясно, че говоря от моя гледна точка.  Peace
За мен единствения свестен цвят е Eternal Flame. Роуз Крем също не е лош, но ми е някак неопределен.
А останалите се вижда що за стока са - оранжевото не знам кой би го сложил, а и стои някак прозрачно. За другото няма да коментирам, ако това не е светло...  Rolling Eyes

Аленка, помисли си добре. Имаш много хубави червила и смятам са ти достатъчно, вземи си само едно за проба.  Peace Ако не ти харесат да не съжаляваш.

# 695
  • в 1001-та нощ
Благодаря, права си  Peace ако нямам вече 100 червила пък, на!  Peace

Чудя се - няма ли намалят най-накрая онези бижута, които в комплект излизат 150 лв  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 696
Аленка, помисли си добре. Имаш много хубави червила и смятам са ти достатъчно, вземи си само едно за проба.  Peace Ако не ти харесат да не съжаляваш.

Нито един от посочените не ми харесва, добре че ги видях    Peace

# 697

Нито един от посочените не ми харесва, добре че ги видях    Peace

Старата гама ( която махнаха преди няколко години ) беше наистина много хубава и доста по разнообразна за разлика от тази.
На мен от въпеосните ми харесват само Капучино и тотали Туиг , но и двете са специфични - едното доста бледо точно цвят капучино , другото страхотно виненокафяво.

# 698
  • Стара Загора
Благодаря, права си  Peace ако нямам вече 100 червила пък, на!  Peace

Чудя се - няма ли намалят най-накрая онези бижута, които в комплект излизат 150 лв  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Аз нямам 100, но 15.  Embarassed И пак смятам, че са много, защото реално погледнато едно червило при редовно ползване ще свърши за не по-малко от 3 месеца.  Peace
Онези сините ли? Аз като ги видях преди 2 или 3 каталога и си помислих, че нещо недовиждам като хората, какви са тези цени не знам. Като Орифлейм - 32 лв за чорапи с едни топчета висящи, луди хора. За 150 лв можеш да си направиш симпатичен комплект от сребро или нещо на Сваровски. Ако питаш мен и 50 са им много, ако са китайски.

_re_ge, да и аз се очудих като тръгнах да търся суочове - излизаха ми и други цветове, но в каталога не фигурираха. Значи са били от старите. Аз преди години бях взела май някакво, изобщо не помня цвят, но беше много сухо и плътно. Тези, които сега се предлагат за мен не са никакви дълготрайни червила, стоят мазни и лъскави, а long lasting за моите разбирания значи точно обратното.

# 699
  • в 1001-та нощ
на стр. 115 са, не са сини  Rolling Eyes

# 700
  • Стара Загора
http://media.snimka.bg/s1/1566/029375465-big.jpg?r=0 предполагам говориш за тези, не виждам страниците затова питам

Бъркам се с едни други значи, които гледах в някой от Коледните каталози, ако не греша.
https://picasaweb.google.com/112755161844152358349/Avon172012Bg# … 01723955443308738 

Не са 150 лв, но 60 лв пак ми се виждат много. Като знам колко грешни пари хвърлих в техни бижута предните години и не си помислям да поръчам повече.  Joy

# 701
  • в 1001-та нощ
тези, да  Peace поне се закопчават хубаво, за разлика то онази обица, която загубих  Cry Cry Cry

# 702
  • Стара Загора
тези, да  Peace поне се закопчават хубаво, за разлика то онази обица, която загубих  Cry Cry Cry

На мен ми поръчаха комплекта сега, дано не свърши, че толкова много го иска жената.  Crazy

# 703
  • в 1001-та нощ
Щастливка  newsm76 дано го пуснат доста намален  Heart Eyes

# 704
  • Стара Загора
Щастливка  newsm76 дано го пуснат доста намален  Heart Eyes

Аз имах предвид комплекта с обеците като тази, която си загубила.  Mr. Green Laughing
А онзи твой пръстен няма ли да го пуснат пак, дебна, ама не виждам дори в бъдещите.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт