365 тайни от моя живот

• 925 270
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 8 580
  • Никога на земята...
Десиссслава   Hug  Hug

# 8 581
  • Страната на чудесата
Май достигнах състоянието на пълно безразличие към неговите действия или бездействия. Не мога да повярвам колко бързо обличам стоманеното си покривало...

# 8 582
  • при моите деца .....
И аз съм на ръба на нервна криза
Hug
И аз....
През деня се справям, но нощем.... не спя добре...
Май до опитам с билкови чайчета или билкови таблетки....
Вече съм уморена....
Живея ден за ден...

# 8 583
Тази година ми вървеше на симпатии към противоположния пол. С радост установих, че съм съзряла. От трима мъже, които ме привлякоха доста (в различни моменти) двама определих като 'влечения от кръста надолу' и нищо повече. Преди, когато харесах някого (отдавна не ми се беше случвало), винаги мислех, че съм влюбена - точно като една голяма птица  Laughing Сега само единият от тримата се беше озовал в един момент опасно  близко до сърцето ми. Всичко приключи преди да е започнало - и двамата сме сериозно обвързани. С другите двама също направих необходимото да нямат и най-малка илюзия, че нещо е възможно да се случи.

А фактът, че видях страст към мен в очите на други мъже, и то мъже, които намирам за привлекателни (нещо, което отдавна не ми се беше случвало, не броя банални опити за флиртове от типа 'ако стане, стане, ако не, някоя друга ще се върже'), ме накара да се чувствам прекрасно като жена  Heart Eyes Добре ми е, че моят ме намира за много привлекателна, ама пуста женска суета - още по-гот е и от чужди да го усетиш... Blush

# 8 584
  • Варна
Боби  Hug

Мечтая си да се влюбя истински,искам да обичам ...Чувствам се толкова самотна,а съм между хора .

# 8 585
  • София
Напоследък се нуждая най-много от спокойствие.

# 8 586
Отдавна не съм писала, а много обичам тази тема. Затова мисля, че две тайни за един ден няма да са много  Crazy

За над 20 години преход в страната нещата вървят на зле и си мисля с какво ли ние, българите заслужихме тази съдба. Тъжно ми е да гледам хората, настроени един срещу друг, изпълнени със злост и омраза, обезверени или по-скоро сякаш никога в нищо не са вярвали... Така стана, че нормалните вече изглеждат неадекватни...

# 8 587
Голяма тайна,която никога няма да споделя с другиго освен с вас,непознати приятели  Hug
Преди него се мислех за фригидна  Embarassed.Била съм с няколко,но никой не ме е побърквал така,че да спя до него и пак него да сънувам.Сексът е божествен с него  Two Hearts

# 8 588
Май видях призрак тази вечер или просто много ми се иска да го срещна  Rolling Eyes
Чудя се, дали аз съм оставила толкова силен отпечатък в живота на някого, с който съм се познавала толкова кратко. Той със сигрност не знае, че е.

# 8 589
Боби  Hug

Мечтая си да се влюбя истински,искам да обичам ...Чувствам се толкова самотна,а съм между хора .

+1

# 8 590
Тия проверчици започват да ми лазят по нервите и скоро ще изкарам червения картон.

Прекалено е хубаво, за да е истина. Съдбата си прави шеги с мен.

# 8 591
Боби  Hug

Тайничко си го мечтая, от една страна искам да обичам, от друга ме е страх.

# 8 592
Преди 2-3 месеца мъжът ми направи нещо, с което много ме нарани. Не става въпрос за самата същност на направеното, а за това, че  просто го направи, без да се интересува, че извършвайки го, ще ми причини такава болка. Животът ми се преобърна емоционално, но... по ред обективни причини не мога да направя нищо. Тайната ми - не го обичам повече, играя театър за всичко, но душата ми е празна вече. Успокоява ме само мисълта, че може и да е за добро - бях го поставила на 1-во място в живота ми, съобразявах се за всичко с него и неговите желания. Сега, започнах да се "събуждам" и да се опитвам да обичам себе си повече.

# 8 593
Израснах в България, мисля на български и се чувствам българка. Това е тайна, която не бих споделила никога и при никакви обстоятелства, на роднините ми в Гърция...Смея ли.. Laughing

# 8 594
По повод споделените мечти за влюбвания,страст и т.н. ще си позволя съвсем добронамерено да ви посъветвам-внимавайте какво си пожелавате GrinningЗащото влюбването  обичайно носи много страдания,любовна мъка,безсънни нощи,съмнения,страх и терзания от всякакъв характер.После да не съжалявате Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт