365 тайни от моя живот

• 925 557
  • 9 020
  •   2
Отговори
# 4 200
Майка ми ме влудява с властния си характер и с това, че винаги иска да контролира всичко, и с това, че не оценява каква дъщеря има.

# 4 201
Понякога се чудя на всички жени, които стоят до мъже, които ги смилат психически и физически. Чудя се, как може да обичаш някого по такъв начин, че да позволяваш да те унижава и да те вкарва в някакви зависимости. Banghead Седях и плаках с приятелка, докато гледах синините й и не успях да я вразумя да не се връща при него. А в моят дом винаги ще има място за нея. Цяла нощ не съм спала прегръщайки човека, който ме научи че жената трябва да се чувства обичана и уважавана, и си мислех за нея и ме беше страх за нея cry

# 4 202
Пак трябва да се правя на силна след два дни.
Не че не го правя постоянно, но тогава ще ме гледат под лупа.
Майка ми ме влудява с властния си характер и с това, че винаги иска да контролира всичко, и с това, че не оценява каква дъщеря има.
плюс 1

# 4 203
Не ми пука какво си мислят другите за мен. И като го казвам, наистина е така.  Peace Другите не ми вярват, защото правят сравнение между мен и тях.

# 4 204
  • Tам през Атлантическия океан

Grinning Moята е същата .

Все повече се хващам че заприличвам на нея  Mr. Green Crazy ooooh! Tired Laughing

Само че аз не съм 'идеалната' дъщеря  Sunglasses в младините си що глупости съм правила , бях лоша , непокорна , вредях на себе си даже  Crazy Чак сега си давам сметка мама през каво е минала , какво и е било тогава  Rolling Eyes

# 4 205

Напоследък всеки ден имам повод да си помисля колко много майка ми превъзхожда това, което винаги съм имала като представа за нея.

# 4 206

+ 1

...не търпи много критика, но пък самата тя много обича да го прави с близките си  Tired

# 4 207
Пращам много поздрави на всички роднини до девето коляно на настоящия ми съпруг, които ми ровят из публикациите и докладват. Да сте живи и здрави.
хорската простотия няма граници. Ей с това вече 35 години не успявам да свикна.

# 4 208
Не мога да оставя децата си на грижите на баби и дядовци и да замина да работя в чужбина.И ден няма да мога без тях. Не знам дали е от слаба психика или слаба мотивация....... Thinking В класа на сина ми има такива деца. Жал ми е за тях и за родителите им............. Sad

Някои постове от темата ме накараха да се замисля сериозно.............Колко е преходно всичко......Караме се с родителите си и на децата си, а не знаем дали утре ще ги видим. (Да пази Бог!  Praynig) Колкото и да е банално,човек трябва да е благодарен за много неща и да не ги приема за даденост! Thinking

# 4 209
Не мога да оставя децата си на грижите на баби и дядовци и да замина да работя в чужбина.

Това не е повод да се упрекваш, виж, обратният вариан би бил такъв  Peace

Надявам се никога да не изпадна в положение, в което да трябва да оставя детето на някого за по дълго от седмица или 10 дни  Praynig

Последна редакция: чт, 28 фев 2013, 10:59 от red shoe

# 4 210
Днес ми е последният работен ден. От утре започвам работа на ново място. Мъчно ми е сега като си тръгвам...Правя го за мое добро и все пак "окопаването" на едно място години наред, те прави привързан малко или много. Знам, че ще отмине и това, но днес съм тъжна...

# 4 211
От 30 минути разполагам с чудесна новина, за която шефът ще подскочи от кеф, но още не съм му я казала..  Simple Smile

# 4 212
Последните 2 месеца много натоварват психиката ми - трябваше да взема последните си изпити, за 1 месец да напиша дипломната си работа, успоредно с това да ходя на работа, преди седмица да разбера, че ни съкращават и не се знае временно ли е или за постоянно. Това доведе до тъжни размисли как ще се справям като неработеща, днес за щастие ми се обадиха, че пак ще стартираме работа, остава и да си довърша и защитя дипломната Praynig

# 4 213

+ 1

...не търпи много критика, но пък самата тя много обича да го прави с близките си  Tired

+1 и за двата поста.
Последните и критики са към качествата ми на майка.

# 4 214
  • GYM
Много ми е болно. Мъж ми има рожден ден днес, а ние не си говорим. Като си помисля, на повечето празници сме така.

Общи условия

Активация на акаунт