365 тайни от моя живот

• 925 274
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 5 760
Струва ми се недопустимо човек минал ученическата възраст, да пише с грешки......... Rolling Eyes
Не,че ако е ученик е добре, но все пак има надежда....
Скрит текст:
Така е, дразня се и аз, но не съм правила забележки, защото ми е неудобно. Освен това, макар и да се дразня, аз също правя грешки. Виждам и при теб е така. Embarassed  Hug

Искам да мога да върна времето назад. Бих променила много неща.

# 5 761
  • Tам през Атлантическия океан
Изтрили са ми поста  Whistling
Да си кажа пак остават 5 месеца докато на свеки и свърши гостуването  Whistling Whistling

6 месеца са твърде много да съжителствам/ме с някой  Mr. Green дори и майка ми да беше пай щеше да имаме дрязги  Sunglasses

Не знам някои как го правят живеейки с родители/свекъри и да , знам че се поовтарям с този ми пост Wink

Последна редакция: пт, 19 апр 2013, 18:45 от Desss

# 5 762
  • тук-там
Ужасно много обичам себе си. Такъв невероятен егоцентрик съм, че понякога ми иде да се нашмаря. Единствената ми утеха остава, че центърът на съществуването ми е изместен от децата ми, но отново постъпвам егоистично спрямо тях и света, заставайки по между им.

Дори и децата не успяха... Толкова ми е ....тъпо от този факт.  Явно съм от вълците единаци, а така искам нещо да ме ...събуди!

Обичам мъжа ми повече от децата ни! Много, много грозно и тъжно, но...

# 5 763
искам да се сбогувам, а не мога...

# 5 764
  • Страната на приказките
Като малка - на 9 - на първомайско тържество бяха дали на момиченца-сестрички да пеят една песничка, която ми се струваше върха на сладоледа, толкова ми харесваше! На репетициите се наслаждавах на звученето на песничката и начина ,по който я пееха. Непрестанно копнеех аз да пея тая песничка на тържеството, бях я научила наизуст само от слушатнето, бях си записала думите, постоянно звучеше в главата ми. В деня на тържеството се оказа, че сестричките са болни. Аз и едно друго момиченце пяхме песента. Не беше същото както я пееха те.....И до ден днешен си мисля дали аз ги разболях с голяяямото си желание за "тяхната" песничка?

# 5 765
Реших да се отдам напълно на мрачното си настроение. Като отказвам да мисля за нещо, това не го прави по-малко истина все пак.

Кожата ме "сърби" за нова татуировка и почти всеки ден обикалям в кръг пред студиото.

# 5 766
  • Tам през Атлантическия океан

Кожата ме "сърби" за нова татуировка и почти всеки ден обикалям в кръг пред студиото.

И мен  Flutter единственото което ме спира да имам още е че имам псориазис  Crazy и ту се скрива ту се обостря  Mr. Green Шантава рабУта , значи  Crossing Arms
Като се кротне мисля че ще си направя нова а старата ще освежа  Grinning

# 5 767
  • В Космоса
Така и не си направих татуировка, а бях на косъм (не, на половин, бе направо пича беше извадил машинката вече) и то на най-интимното място.  Crazy

# 5 768
  • out of space
Ужасно много обичам себе си. Такъв невероятен егоцентрик съм, че понякога ми иде да се нашмаря. Единствената ми утеха остава, че центърът на съществуването ми е изместен от децата ми, но отново постъпвам егоистично спрямо тях и света, заставайки по между им.

Дори и децата не успяха... Толкова ми е ....тъпо от този факт.  Явно съм от вълците единаци, а така искам нещо да ме ...събуди!

О, не е вярно, повярвай ми!  Grinning
Дано не ти се наложи да разбереш какво ти казвам.....

# 5 769
  • София
Цитат
Цитат на: Wild_rabbit в Пет., 19 Апр. 2013, 19:37
Цитат на: Касита в Четв., 18 Апр. 2013, 15:10

Дори и децата не успяха... Толкова ми е ....тъпо от този факт.  Явно съм от вълците единаци, а така искам нещо да ме ...събуди!

О, не е вярно, повярвай ми!  Very Happy
Дано не ти се наложи да разбереш какво ти казвам.....

Възможно е, възможно е... аз съм в тази ситуация, само дето, аз съм детето. Супер гадно е, като гледам любящи майки, как умират за децата си, а моята мисли само за баща ми. Преди мислех, че е нормално, но вече ми тежи... Cry

# 5 770
Приятно ми е да си пиша с един човек от миналото...

# 5 771
Вчера прекарах цели три часа в приятна компания, почти без думи, слушайки златните български песни отпреди няколко десетилетия, гледайки София "в краката ни" Heart Eyes Беше божествено и се почувствах истински щастлива отново!

Аз съм решена, само трябва да намеря пари, че татуировка ще имам в най-близко бъдеще.

# 5 772
Завиждам на родители, които успяват да общуват с децата си чрез прости изречения, съставени основно от слънца, принцеси, съкровища и подобни.

# 5 773
  • В Космоса
Разговаряйте! Комуникацията оправя много неща. Никога не можем да бъдем сигурен в положението и мислите на хората ако си мълчим и гадаем.

# 5 774
  • на брега на морето
Разговаряйте! Комуникацията оправя много неща. Никога не можем да бъдем сигурен в положението и мислите на хората ако си мълчим и гадаем.

Това беше един от най-тежките ми уроци. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт