365 тайни от моя живот

• 925 783
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 8 415
  • при моите деца .....
Все по-трудно се справям.....
уморена съм.....
дано съпругът ми започне скоро работа.....
Тайна е, не го коментирам с него, за да не се притеснява достатъчно.... но все по-затворен става и той.... почти не излиза....

# 8 416
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
В новите си запознанства се старая да изглеждам по-неможеща и по-незнаеща, отколкото съм, защото забелязах, че това, че знам много (поради многото четене) и мога всичко, което се прави от женските ръце (поради много учене и старание), не се харесва на околните и като че ли ги комплексира. И почват да пускат саркастични забележки (е, аз не съм като теб да мога...)
Предпочитам да ме харесват и обичат, отколкото да знам и мога.

# 8 417
  • София !
В новите си запознанства се старая да изглеждам по-неможеща и по-незнаеща, отколкото съм, защото забелязах, че това, че знам много (поради многото четене) и мога всичко, което се прави от женските ръце (поради много учене и старание), не се харесва на околните и като че ли ги комплексира. И почват да пускат саркастични забележки (е, аз не съм като теб да мога...)
Предпочитам да ме харесват и обичат, отколкото да знам и мога.

Аз съм по същия начин . По някога се правя на пълна глупачка . Забелязах че когато кажа нещо което съм прочела 100 пъти примерно ( или пък нещо друго в което съм сигурна не зависимо дали съм чела или ми е казано и т.н. ) и съм абсолютно сигурна че е така , тази отсрещната ме гледа ей така  Shocked и почва да ми отговаря с тон , и да ми противоречи . Само и само тя да е правата ! Което пък поражда спорове , и съответно понякога се стига до скандал . Не искам да се карам с приятели за такива неща . Та по тоя повод , понякога , предпочитам да си замълча и да се направя на глупава , макар и да знам !!

# 8 418
Разпознах съфорумка на една от детските площадки в квартала.

# 8 419
Бях депресирана и изядох една кутия сладки , сутринта като се кача на кантара и като си видя килцата след сладките пак ще изпадна в депресия  Laughing

# 8 420
Напоследък съм ужасно изнервена и уморена. Sad

# 8 421
Почти ми се изпариха надеждите за нещо различно. Всъщност, остана само 0.01% за промяна в ситуацията.

# 8 422
Страх ме е от новото .

# 8 423
Смелост ми трябва. Иска ми се да съм по-смела от природата, от живота....да сме поне равни.....
За сега тя води битката

# 8 424

Аз бих допълнил за себе си от новото, но неизвестното ново. Като не зная какво ме чака, пощръклявам Grinning

# 8 425
Много съм притеснена за голямото ми дете. Боли го коляното от известно време и не минава. Не помни да се е удрял. Днес ще го водя на лекар. Тайната е, че ме е страх да не ни наговорят страшни неща, защото просто няма да издържа психически.  Sad

# 8 426
  • Сопот, Пловдив
Искам да се влюбя, да изпитвам страст, но не искам да обичам, искам да спре да ми пука за обекта на влюбването, когато получа някаква доза внимание от него.

# 8 427
  • Tам през Атлантическия океан
Бях депресирана и изядох една кутия сладки , сутринта като се кача на кантара и като си видя килцата след сладките пак ще изпадна в депресия  Laughing

При мен е наоПаки  Rolling Eyes като си имам гадове , ядове , проблемации и т.н. Crazy спирам да  ям , губя апетит , забравям  Tired  не се харесвам когато е така  Crossing Arms

# 8 428
  • при Дядо Коледа
Абсолютно същото е и при мен отслабвам и хич не се харесвам толкова слаба,приличам на нищо.

Днес си промених мнението за един човек.Съвсем различно е сегашното ми мнение от първоначалното,промени се към по-добро.Рядко ми се случва да не преценя правилно някой,но сега се замислих как бях заклеймила въпросния човек  Embarassed

# 8 429
Никога не съм била на мнение, че първоначалното впечатление е най-важно. За да опознаеш някого, е нужно повече от едно-единствено впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт