365 тайни от моя живот

• 925 135
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 8 535
Тайна е, че след моят първи пост ми писаха съфорумки, изживяващи същото като мен. Crazy

Мъжът ми ме попита днес какво искам за рожденният ми ден... Щеше ми се да му кажа, че искам еднопосочен билет с детето, но без него. Не мога да го дишам, не искам да ме докосва...
Толкова съм влюбена в другия, че очи нямам да погледна друг. Жените определено сме големи патки... Grinning

# 8 536
Ще излезе, че на мен ми е лесно, защото нямам ММ и мога да имам всеки, когото поискам. Но ми е все по-трудно да поискам някого. Последното изречение е моята тайна.

# 8 537
  • Пловдив
Започвам да си мисля, че и най-красивата и истинска любов с времето сякаш отлита нанякъде...

# 8 538
Започвам да си мисля, че и най-красивата и истинска любов с времето сякаш отлита нанякъде...
Не. Не отлита.
Просто... друго е. Човек не е моногамно същество, каквото и да говорят хората, и науката. Laughing

# 8 539
  • София
Ще излезе, че на мен ми е лесно, защото нямам ММ и мога да имам всеки, когото поискам. Но ми е все по-трудно да поискам някого. Последното изречение е моята тайна.

Колко ми е познато. При мен е същото. И никой не ми хваща окото, не могат да ме заинтересуват, не могат да ме излъжат, просто всичко което правят ми е познато, а искам тръпка, но....като не ме заинтересуват какво да направя? А и тряя да се правя на тъпа, супер тъпа, защото на такива сякаш им по-върви от умните.

# 8 540
Изобщо не е тайна, че не съм пожелавала друг мъж след бащата на детето ми. Не се гордея с това, не ми е приятно, не искам да съм все сама, но това е. Никой не можа да ме заинтригува. Или вече съм нахитряла и им виждам недостатъците на втората секунда или съм магнит за олигофрени. Tired

# 8 541

Колко ми е познато. При мен е същото. И никой не ми хваща окото, не могат да ме заинтересуват, не могат да ме излъжат, просто всичко което правят ми е познато, а искам тръпка, но....като не ме заинтересуват какво да направя? А и тряя да се правя на тъпа, супер тъпа, защото на такива сякаш им по-върви от умните.
Така е. И да си затварям очите, да се правя на будала, за да не се дразнят като разберат, че знам, че са ме излъгали за нещо. Защото винаги разбирам, когато ме лъжат. А не, мерси. Или ще е Човек или ще съм сама.
Тайната: Не искам нещо, което сама не мога да дам. Тоест търся това, което и самата аз предлагам. За това няма да се примиря с по-малко.

# 8 542
просто всичко, от което се нуждаем е любов. Не спокойна и всепрощаваща, която е толкова съвършена, че прилича на Божията любов, а дива, изгаряща, забранена, страстна, за да ни държи ококорени, чакащи, питащи се, желаещи! И никой не може да ме убеди, че някой ще откаже, ако точно това му се случи.
newsm51  newsm10И
Моята тайна е, че на въпрос дали ще откажа това да ми се случи, ще отговоря: "Да". Но и аз не знам дали ще съм искрена.

# 8 543
Често, много често хората се надценяват! Често си мислят, че са много повече от другите хора, че са по-умни, по-съобразителни, по-красиви, по-заслужаващи разни неща, по-важни, по-по! Но не са. Хората са толкова обикновени и еднакви, че дори не подозират колко. Истински впечатляващите хора са единици и блестят. И нямам предвид външен блясък.

# 8 544
  • Другата България

Отлита и още как....Остава едно... празно такова Confused

# 8 545
  • София !
Често, много често хората се надценяват! Често си мислят, че са много повече от другите хора, че са по-умни, по-съобразителни, по-красиви, по-заслужаващи разни неща, по-важни, по-по! Но не са. Хората са толкова обикновени и еднакви, че дори не подозират колко. Истински впечатляващите хора са единици и блестят. И нямам предвид външен блясък.

+1
Тайната е
: Познавам 2-3 точно по този начин описани особи и се мислят за голямата работа , а всъщност не е така !

# 8 546
Не са голямата работа за тебе. И за мен може би няма да са. Но за някого са, или са били, най-малкото - за да имат причината да мислят така.

# 8 547
Причина да мисли така може всеки да намери. Всеки е обичан от някого - родители, деца, любими, приятели и за тях е целият свят, както поетично се казва. Но това не те прави необикновен. Всичко в този свят е толкова простичко, а хората са склонни да му придават важност, да го обкичват с ореол или да го поставят на пиедестал.
Тайната е, че се възхищавам на мъдростта на Петър Дънов и все по-често имам нужда просто да чета мислите му и да ги приемам, без да ги анализирам, защото са толкова достъпни, толкова простички и толкова верни.

# 8 548
Причина да мисли така може всеки да намери. Всеки е обичан от някого - родители, деца, любими, приятели и за тях е целият свят, както поетично се казва. Но това не те прави необикновен. Всичко в този свят е толкова простичко, а хората са склонни да му придават важност, да го обкичват с ореол или да го поставят на пиедестал.
Тайната е, че се възхищавам на мъдростта на Петър Дънов и все по-често имам нужда просто да чета мислите му и да ги приемам, без да ги анализирам, защото са толкова достъпни, толкова простички и толкова верни.

Вероятно е въпрос на гледна точка.  Peace За мен всеки е необикновен, по уникален собствен си начин.

# 8 549
Всеки човек е отделна планета- не помня къде съм го прочела това и кой го е каза, но животът ми дотук се върти около научаването на един урок- никога и по никакъв повод да не съдя никого и да не казвам НИКОГА. Още нещо- изпитвам ужас, когато чуя нечие категорично мнение по въпрос, по който няма как да си категоричен.

Общи условия

Активация на акаунт