Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 55

• 50 318
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Получих това яке и съм очарована!
http://www.pumpkinpatch.co.uk/flatshot/W1TG40040/col/ROUGE/listi … nits-and-jackets/
С гъши пух, лекичко и меко, със сваляща се качулка, подплатена с мек хубав полар, Jane май беше питала за копчетата-освен тях има и цип и тик-так копченца, ръкавите са двойни и ластикът в края им добре приляга, така че макар якето да е за следващата зима, малката може и сега да си го носи -до коляното й е. Взех 3 , ето и размери : ръкав 37, дълго е от рамото 52см, 34 под ръкавите широко.
Благодаря на dea i ninna за отзивите за якетата   bouquet Споделете и как ги перете и сушите, за да няма проблем с пълнежа  Hug
Рибката, радвам се, че ти харесва и сме уцелили размера  Wink, пожелавам да се носи с много здраве  Heart Eyes
Пера пухените якета, точно, както Деси и нямам проблем  Peace

# 496
  • София
ninnann, благодаря за коментарите за чорапогащника на Некст Simple Smile  И в темата за СД ти си ме ориентирала, така, че и за там пак мерси-за Рийбока.

Dzuls, видях , че ти си показала по- назад в темата поли от Пъмпкина.  Може ли да ми кажеш как си отговарят спрямо таблицата на сайта за талия?

# 497
  • София
Dzuls, видях , че ти си показала по- назад в темата поли от Пъмпкина.  Може ли да ми кажеш как си отговарят спрямо таблицата на сайта за талия?
От тези който имаме гледайки таблицата горе долу си отговарят.Като гледам лентичката сте доста по малки и няма нужда да давам размери.Според ме поръчай един размер  по голям от този който носите и ще са ок  Peace

# 498

Здравейте!
Някой има ли тази рокля или подобна,ако може да ми измери дължината?!
http://www.pumpkinpatch.co.uk/flatshot/W2CG80007/col/DNY/listing … esses-and-skirts/

slan4ize_76, не пишеш какъв размер трябва да мерим, но от подписа ти мисля, че се ориентирах  Grinning ... може би няма да ти свърши работа, но подобен тип рокля в размер 5 е дълга 54 см., размер 4 е 52 см, та може би дължината се променя през 2 см. на размер  Peace
[/quote]
А как е като материя,качество...подходяща ли е за тържество в градината  Tired в смисъл им али по-официален вид .....дано успях да обясня  Blush
 Hug

# 499
  • ВАРНА
А каква е разликата между серията Чарли и другата секция в сайта?

# 500
 Здравейте! Предни години съм пазарувала с Габко като посредник за плащане и транспорт. вече не виждам обаче такава опция /останал е само транспорт/. Знаете ли други такива посредници

# 501
  • София
Milk_Butter, в темата за посредниците питай  кои са актуалните фирми.
morgana07, по- назад в темата има коментар, че дрешките са по- нисък клас. Аз засега не съм взимала от тях.

# 502
Здравейте! Предни години съм пазарувала с Габко като посредник за плащане и транспорт. вече не виждам обаче такава опция /останал е само транспорт/. Знаете ли други такива посредници
Поправям се само за транспорт!
http://www.gabco.org/

Последна редакция: ср, 23 яну 2013, 14:53 от FlooooWeRRR

# 503
Не е само за транспорт. Можеш да го използваш и за посредник!
http://www.gabco.org/
Офиси: София, изпращат със Спиди
Цена при поръчка: 8% върху себестойността на поръчката Ви
Плащане: авансово 50%
Транспорт: 2.20лв./кг.

просто като вляза в акаунта си не мога да намеря формата за поръчки

# 504
  • София
Не правят вече поръчки Габко, не знам дали е временно или постоянно, но засега нямат

# 505
някой поръчвал ли е скоро от tesco groceries, чудя се дали от там или от sainsbury да пусна поръчка

# 506
Не правят вече поръчки Габко, не знам дали е временно или постоянно, но засега нямат
Това не го знаех! Явно са са се ориентирали  само към транспортни услуги. Напоследък много бавно ми пристигат пратките с тях.

# 507
Записвам се, че темата е страшно полезна за такива като мен, които тепърва започват да поръчват.  Peace Аз предпочитам плащането да се извърши от мое име и ще търся такава фирма, видях по нагоре линк за друга тема и се впускам в нея Simple Smile

# 508
  • София
Момичета, в getthelabel какви са условията за доставка до БГ? Прочетох в сайта, че е 8 евро, но да не би да не им е актуална информацията. Също така минава ли плащане с Американ експрес?

# 509
Някой поръчвал ли е от бонприх да каже детските дрехи как са уголемени или умалени ако някой има панталон размер 134 може ли да даде размери

Общи условия

Активация на акаунт