Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 55

• 50 032
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Сигурна съм , че гледах някъде назад тази блузка от Пъмпкина, но сега не намирам къде е. Пак ще ровя, но бързам и между другото пускам питането.

Много моля да ми кажете как е размерът, уголемена ли е много. Интересуват ме и ръкавите й - добре ли са на дължина или е като при блузите на Джордж- точни в тялото и по- къси в ръкавите.

Имаме я много е хубава и доста еластична седи по тялото.Дължината на блузата и на ръкава са си ок.Доста носена и прана съответно не е мръднала,камъчетата също.

# 526
Момичета здравейте .АКо може искам да ми дадете съвет Praynig .Намерих си един плазмен телевизор в Ибей,и ме интересува дали някоя от транспортните фирми може дами го достави.Ако някой е купувал такова нещо ,да ми даде съвет newsm78.Плазмата е 30 кг,42инча,на 30 мили от ЛОндон.Колко ли пари ще ми стъпи,и дали въобще си заслужава?

# 527
  • софия
aleksova1, питай направо превозвачите Peace

# 528
Момичета здравейте .АКо може искам да ми дадете съвет Praynig .Намерих си един плазмен телевизор в Ибей,и ме интересува дали някоя от транспортните фирми може дами го достави.Ако някой е купувал такова нещо ,да ми даде съвет newsm78.Плазмата е 30 кг,42инча,на 30 мили от ЛОндон.Колко ли пари ще ми стъпи,и дали въобще си заслужава?
Около 10 лири взимат за събиране от адрес, но зависи тези 30 мили извън Лондон накъде са Simple Smile Ако са от страната на превозвача - има някакъв шанс. Но ако са на другия край на Лондон може и да не се съгласят Simple Smile
Виж спрямо адреса на превозвача на какво разстояние е Simple Smile - така или иначе ще ти искат пощенски код от където ще се взима.

# 529
Момичета, в Zara приемаха ли нашите карти?
Не, не приемат.
Става само с английски, за съжаление!

# 530
  • София
Момичета, в Zara приемаха ли нашите карти?
Не, не приемат.
Става само с английски, за съжаление!

Kölsches Mädel   bouquet
Разбрах вече ... опитах вчера вечерта ...

# 531
Момичетата, някой пускал ли е поръчка от F & F  с доставка до България.
Чета в сайта, че е 10 лири доставката, но не смея да пробвам. newsm78

Последна редакция: нд, 27 яну 2013, 14:19 от veronika

# 532
Момичетата, някой пускал ли е поръчка от F & F  с доставка до България.
Чета в сайта, че е 10 лири доставката, но не смея да пробвам. newsm78
Да, става  Peace

# 533
Благодаря!    bouquet

# 534
Моля за помощ! Praynig
Искам да поръчам от NEXT, но посредника, който ползвам (Гъбко), не предлагат в момента тази услуга. Моля, да ми препоръчате надежден посредник, който да доставя (с куриер евентуално) и до провинцията. Hug
Аз ползвам Модело в последно време. Доволна съм.
Може ли да споделите за колко време идват нещата и на какъв курс смятат лирата.
Благодаря!

# 535
  • Чукарландия
Моля за помощ! Praynig
Искам да поръчам от NEXT, но посредника, който ползвам (Гъбко), не предлагат в момента тази услуга. Моля, да ми препоръчате надежден посредник, който да доставя (с куриер евентуално) и до провинцията. Hug
Аз ползвам Модело в последно време. Доволна съм.
Може ли да споделите за колко време идват нещата и на какъв курс смятат лирата.
Благодаря!

Пише на първата страница на сайта им - 2,48 лв. за паунд. И курсовете, дати, доставки - всичко пише.  Peace

# 536
Някой пазарува ли от charlesclinkard Харесаха ми обувки, но марката не ми е позната, ако може някой да помогне с отзиви за размерите, интересува ме дали си отговарят. Тези са кожени и са 12 паунда, много ми харесаха  Heart Eyes
http://www.charlesclinkard.co.uk/girls-c23/shoes-c24/1-p13184?attribute[1]=6942
Само да споделя, че аз успях да ме изкушиш, вече пробвах да поръчам - канселираха ми поръчката, защото картата ми е регистрирана в Бг, а поръчах на англ. адрес.

# 537
Някой пазарува ли от charlesclinkard Харесаха ми обувки, но марката не ми е позната, ако може някой да помогне с отзиви за размерите, интересува ме дали си отговарят. Тези са кожени и са 12 паунда, много ми харесаха  Heart Eyes
Само да споделя, че аз успях да ме изкушиш, вече пробвах да поръчам - канселираха ми поръчката, защото картата ми е регистрирана в Бг, а поръчах на англ. адрес.
А специално цените на Clarks, спрямо официалния сайт, са им много надути. Не ме впечатлиха хич  Crazy

# 538
  • София
Имаме я много е хубава и доста еластична седи по тялото.Дължината на блузата и на ръкава са си ок.Доста носена и прана съответно не е мръднала,камъчетата също.
Мерси, Дzuls!
Поръчах до английски адрес и ми даде БД с код UKEM

И сега пак да не забравя да похваля този суитчер от Асда http://direct.asda.com/george/younger-girls-tops/spot-print-hood … 9,default,pd.html. Много приятно се изненадах от него, защото от вътрешната страна е с тънко, меко пухче и съвсем не е тънък плат.

# 539
  • Варна
А специално цените на Clarks, спрямо официалния сайт, са им много надути. Не ме впечатлиха хич  Crazy

И аз се изкуших и поръчах - инкс, след колко време ти отказаха поръчката?
Не мисля, че цените са надути - поръчах детски обувки, намалени на 50% и смятам, че се получи много добра цена  Peace

Общи условия

Активация на акаунт