Математически турнири - 19

• 84 752
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
В първия файл само аз ли не виждам точки, а само подредба. Точки има само на наградените

# 151
В първия файл само аз ли не виждам точки, а само подредба. Точки има само на наградените
Нали и аз това казвам. Освен това при първокласниците има резултати над максимума от 58 точки, а състезанието е качено под друго име.
 Дано  Pomakova разполага с повече информация по въпроса.
О, не! Точките са там, но са на следващите листи, скролни надолу, под списъка с имената! Joy Сега виждам и резултати от рода на 15, 8 точки или 30, 6 точки. Възможно ли е това да не е КМС?

# 152
Аз ще ходя днес на награждаването. Ще гледам да снимам повечко. За съжаление съм без кола днес. Иначе бих взела и дипломите на СМГ, за да ги занеса до охраната на у-ще, например, ако е възможно. Но някой от СМГ не можели да ги пренесе просто до у-щето?
От нашето у-ще ще превозят децата до Еврейския дом, ще пратят и учител с тях и после ще ги върнат обратно за другите часове. Нас ни поканиха да присъстваме, ако имаме възможност.
Та аз мисля да ходя, стига някое такси се смили и ме вземе.

Дани, и нашите така са ги организирали този път. Дано да снимаш и моя човек, че днес няма да отида и ми е мъчно.

# 153
  • Варна, България
Максималният брой точки за 1 клас е 58.
Тези 60 точки ме озадачават определено  newsm78

# 154
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Шумен за първи път се включи в националното Коледно математическо състезание тази година. До сега имаше друго състезание "Коледно междучасие", което се провеждаше една седмица след националното. Просто названието на турнира е останало от миналата година. За точкуването в първи клас нищо не мога да кажа, т.к. моят син е пети, но мога да попитам. newsm78

# 155
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Шумен за първи път се включи в националното Коледно математическо състезание тази година. До сега имаше друго състезание "Коледно междучасие", което се провеждаше една седмица след националното. Просто названието на турнира е останало от миналата година. За точкуването в първи клас нищо не мога да кажа, т.к. моят син е пети, но мога да попитам. newsm78
Задачите са абсолютно същите както в цяла България, в Шумен не е друго състезанието тази година. За точкуването мога само  Embarassed  Grinning

# 156
Е, миналата (а може и предишната да беше) имаше първолаци от Варна със 72 точки. Закачаха се, че там и ДДС начисляват. Не помня обаче дали имаше впоследствие някаква корекция в точките от тяхна страна?!

# 157
  • София и Морето от време на време
Присъединявам се към молбата за резултатите от секция Изток. Моя син беше във 2 СОУ.
Сайта на секцията със 4 браузера не ми се отваря ...  Sad

Дидева, ще съм благодарна, ако под някаква форма, го направите достъпно за всички нас.   bouquet

Допълвам си поста:

Говорих с РИО-София град и оттам ми казаха, че на сайта на 119 СОУ би трябвало да качат класирането за цяла София, тъй като те го били организирали.
Ето линк към евентуалното място: http://www.119sou.com/bg/node/456

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 13:32 от TINA.K

# 158
Успях да снимам резултатите от КМС в 125СОУ, но мога да ги кача едва довечера към 20.00ч.
Ако искате на лични, мога да проверя резултати и да ви върна отговор!

# 159
Присъединявам се към молбата за резултатите от секция Изток. Моя син беше във 2 СОУ.
Сайта на секцията със 4 браузера не ми се отваря ...  Sad

Дидева, ще съм благодарна, ако под някаква форма, го направите достъпно за всички нас.   bouquet

Допълвам си поста:

Говорих с РИО-София град и оттам ми казаха, че на сайта на 119 СОУ би трябвало да качат класирането за цяла София, тъй като те го били организирали.
Ето линк към евентуалното място: http://www.119sou.com/bg/node/456

Може би утре ще излезе, пише след 12 все пак.
Иначе на сина ми са казали в училище, че днес излизат резултатите, но като гледам...

# 160
И докато чакаме Варна, Бургас и София.... Simple Smile
КМС - резултати Кюстендил

# 161
Цитат
Успях да снимам резултатите от КМС в 125СОУ, но мога да ги кача едва довечера към 20.00ч.
Ако искате на лични, мога да проверя резултати и да ви върна отговор!

Извинявайте, че Ви подведох!
Оказа се, че съм снимала Салабашев по погрешка.

# 162
 Rolling Eyes  Защо тази паника, бре, хора - ще ги видим резултатите! Спокойно, и утре е ден! Щом са рекли, че ще ги покажат, няма да ги скрият, я! Множко са участниците, особено в големите градове, а проверяващите и те са хора, учители, имат си и друга работа- да обучават нашите кристални и индигови деца  Laughing  Wink

# 163
И докато чакаме Варна, Бургас и София.... Simple Smile
КМС - резултати Кюстендил
Благодаря за информацията -виждам, че детенцето ми е с 56 точки. Жалко, че не се поразрових за тази тема преди състезанието, толкова полезни неща сте дали, чудесна информация, ще следя с интерес   bouquet .

# 164
  • Варна
Излязоха и за Варна.. моя се е изложил с 52 точки  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт