Математически турнири - 19

• 84 768
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Видях,че Lss*  е дала сайта на у-щето,където се проведе КМС  в Пловдив и където трябва да обявят резултатите.
Но поне аз там не виждам класиране и резултати .Някой има ли друга информация?

и на мен ми отваряше старите класирания. Но новите наистина са качени.
Смених браузъра и там успях да видя тези от тази година.

# 136
  • Бургас
за КМС прави ли се национално класиране или само по градове

# 137
  • Пловдив
Благодаря!Смених браузъра и ги видях.

# 138
Момичета, за Бургас резултатите от КМС качени ли са някъде. Звъних в съюза на математиците, но ми отговориха, че не те организират състезанието и нямат информация.

# 139
Случайно да знаете, ако някое дете днес не отиде на награждаване грамотата ще му я донесат ли в училище?

Забрави...
От личен опит - последните две години не ходи и съответно не получава.
Затова е решил тази година да отиде и да си я вземе задължително.

# 140
За Бургас би трябвало да излязат на сайта на ОУ "Братя Миладинови", но все още не са ги качили
http://brmiladinovi.eu/?cat=5

# 141
За Бургас би трябвало да излязат на сайта на ОУ "Братя Миладинови", но все още не са ги качили
Някъде из темите мернах, че една майка е звъняла в училището и са й казали, че ще ги качат на 13-ти, но не пречи да ни изненадат приятно днес.  Grinning
Намерих резултати от КМС - Гоце Делчев, но леко ме смущават тези на първокласниците.

Ето още един малък град.
КМС - Димитровград

На страницата на ПМГ - Враца, са публикувани резултатите на учениците от 5-12 клас от КМС в Монтана.

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 11:39 от Анонимен

# 142

Намерих резултати от КМС - Гоце Делчев, но леко ме смущават тези на първокласниците.

Децата са получили вероятно и бонус точки за старание и дисциплина. Simple Smile

# 143
  • София

Децата са получили вероятно и бонус точки за старание и дисциплина. Simple Smile

За сметка на това 2, 3 и 4 клас са били без грам старание и дисциплина Wink

# 144
Аз ще ходя днес на награждаването. Ще гледам да снимам повечко. За съжаление съм без кола днес. Иначе бих взела и дипломите на СМГ, за да ги занеса до охраната на у-ще, например, ако е възможно. Но някой от СМГ не можели да ги пренесе просто до у-щето?
От нашето у-ще ще превозят децата до Еврейския дом, ще пратят и учител с тях и после ще ги върнат обратно за другите часове. Нас ни поканиха да присъстваме, ако имаме възможност.
Та аз мисля да ходя, стига някое такси се смили и ме вземе.

# 145
... От нашето у-ще ще превозят децата до Еврейския дом, ще пратят и учител с тях и после ще ги върнат обратно за другите часове. Нас ни поканиха да присъстваме, ако имаме възможност.

И от нашето училище така.  Simple Smile

# 146
От нашето у-ще ще превозят децата до Еврейския дом, ще пратят и учител с тях и после ще ги върнат обратно за другите часове.
smile3516

Загубих 2 минути да търся иконка, изразяваща благородна завист.
Тая не е много благородна, ама е завист поне Simple Smile

Сладур! Simple Smile
Можеха да пратят някой от администрацията на вашето у-ще, за да вземе на всички деца грамотите. Трудно ми е да го разбера, но карай.

# 147
От нашето у-ще ще превозят децата до Еврейския дом, ще пратят и учител с тях и после ще ги върнат обратно за другите часове.
smile3516

Загубих 2 минути да търся иконка, изразяваща благородна завист.
Тая не е много благородна, ама е завист поне Simple Smile

Сладур! Simple Smile
Можеха да пратят някой от администрацията на вашето у-ще, за да вземе на всички деца грамотите. Трудно ми е да го разбера, но карай.

Нещата не са чак толкова зле - досега невзети грамоти, медали и парични награди на ученици от СМГ винаги са стигали служебно до гимназията и децата са си ги получавали в час по математика. Май само сладкишите и портокалите, които преди подаряваха на награждаването на СМТ, може да бъдат изгубени по пътя  Wink

# 148
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Някъде из темите мернах, че една майка е звъняла в училището и са й казали, че ще ги качат на 13-ти, но не пречи да ни изненадат приятно днес.  Grinning

Ето още един малък град.
КМС - Димитровград

На страницата на ПМГ - Враца, са публикувани резултатите на учениците от 5-12 клас от КМС в Монтана.
Има и резултати от Шумен -КМС , на сайта на СМБ-Шумен, но не знам как да ги поставя.....

# 149
Има и резултати от Шумен -КМС , на сайта на СМБ-Шумен, но не знам как да ги поставя.....
Благодаря, ще те отменя в тази задача. Сега ми стана ясно защо не съм ги видяла. Качени са в " Коледно междучасие".  Grinning Да не става дума за друго състезание?
Интересно. И тук при първокласниците има резултат над 58 точки. А в класирането виждам места, но не и точки. Точките са посочени само за наградените.  Thinking По този случай давам и двата линка.
КМС - резултати Шумен

КМС - наградени Шумен

Общи условия

Активация на акаунт