Математически турнири - 19

• 84 778
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Може ли да помоля, като излязат резулатите на Секция Изток от 125-то, някой да качи файла в Докс или другаде, откъдето да се дръпне, защото нямам Интернет Експлорър, а с Хром и Мозила сайта не се отваря.
Благодаря предварително   bouquet
Е аз Internet Explorer също нямам, с  Mozilla съм, ама абсолютно всичко ми се отваря...
Късметлии сте, може би имате по-стари версии на браузерите, но проблемът остава - с новите версии не се отваря. Иначе и аз помня, че всяка година се говори тука на тема как да отворим сайта на смб-изток, затова този път се включих Wink Дано четат и да си имат едно на ум, че няма да е лошо да го оправят.

# 121
бихте ли ми казали къде могат да се проверят работите на децата от коледното състезание. дали са в училищата където са били на 8.12.....обадих се в 125 и нищо незнаеха...

# 122
Може ли да помоля, като излязат резулатите на Секция Изток от 125-то, някой да качи файла в Докс или другаде, откъдето да се дръпне, защото нямам Интернет Експлорър, а с Хром и Мозила сайта не се отваря.
Благодаря предварително   bouquet

Повтарям си молбата, и благодаря на тези, които ще се отзоват  bowuu

Не искам да инсталирам Интернет експлорър, а с най-новите версии на Хром и Мозила сайтът не се отваря. Проверила съм всякакви варианти, преди да го напиша, така че нека не превръщаме темата в отчетна кой какъв браузер ползва. Не става. Факт.

# 123
  • Варна
Някой да е успял да види резултати за Варна? Не ми се отваря ликът им и това е!  Thinking
Та почвам да се чудя, дали изобщо са качили резултатите. newsm78

# 124
  • София
Благодаря за отговора! Е, сигурно ще си останем без нея - не знам дали въобще някой от съучениците му ще ходи - все пак децата са на училище. Здраве да е ....

Е ние миналата година не ходихме да си я вземем и така и не си я получихме. Мисля че това да ти я донесат в училище важи само за олимпиадата. Ако можете, помолете някой да ви я вземе.

# 125
Цитат на: kodbg
Някой от СМГ дали ще ходи утре на награждаването от СМТ да го помоля да вземе един сертификат?

Не сме от СМГ, но можем да Ви вземем наградата!
Мисля да го заведа моя математик.
Пък после ще се разберем как да Ви я предадем.

# 126
  • Варна
Някой да е успял да види резултати за Варна? Не ми се отваря ликът им и това е!  Thinking

Аз не виждам линк - къде е?

# 127
  • непостоянно
...

...

Присъединявам се и аз към тази молба Praynig
Благодаря предварително Peace

# 128

Аз не виждам линк - къде е?
Цитат
Има ли публикувани резултатите от КМС във Варна, на сайта на Славейков не ги намирам?  Blush

Резултатите за Варна, ще излязат на 12.12.12 . Ето тук : http://slaveykov.com/subcategories.php?catid=7039

# 129
...

...

Присъединявам се и аз към тази молба Praynig
Благодаря предварително Peace
Ако никой не ги качи, поемам ангажимента да го направя аз.  Peace

# 130
  • В офиса
Снощи дадох задачките за 1 клас от КМС на 5-годишния ми син....

Дани, аз пък правя точно обратния извод Simple Smile Защото и аз през уикенда ги дадох - тези от 2010 и 2011 без последните 2. Реши ги без никакво замисляне, а не е някакъв супер гений в математиката. Единствено му бях показала преди това идеята с "триъгълник в триъгълника", че да брои и съставните фигури.
Ами за мен не е нормално на задачи, с които се справят 5-годишни деца и единствената клопка да е мъглявото условие, да се прави престижно математическо състезание. Ако даваха интересни логически задачи - да. Както са казали - има достатъчно такива за малки деца, които наистина са трудни - от Азбуката, Крокотак, който и да е тест за интелигентност, ако щеш. КМС или да ревизира задачите за 1-ви клас, или просто да спре с тази пародия и да махне първокласниците от състезанието. Тогава току виж му се върнал престижът на мат. състезание. И така загубените такси от първолаците ще се компенсират от по-големите, които отново ще започнат да ходят Simple Smile Единственият плюс на КМС и ВМС е, че са национални.

Бургас заспаха на Салабашев, какво направиха тези хора. Поне бургазлийчетата знаят ли си резултатите?

# 131
  • Варна

Не са ги качили още.

# 132
Хахаа, значи и ти си направила този експеримент. Simple Smile Освен да предложим да включат и детските градини. Има вече ентусиасти и оттам. Шегичка, разбира се!

Да, иначе си абсолютно права. Гледах на големия ми син стари класирания, когато е бил в малките класове (1-2 клас) и там наистина е имало по едно дете на челно място. И дори не са били с максимален брой точки.

Снощи дадох задачките за 1 клас от КМС на 5-годишния ми син....

Дани, аз пък правя точно обратния извод Simple Smile Защото и аз през уикенда ги дадох - тези от 2010 и 2011 без последните 2. Реши ги без никакво замисляне, а не е някакъв супер гений в математиката. Единствено му бях показала преди това идеята с "триъгълник в триъгълника", че да брои и съставните фигури.
Ами за мен не е нормално на задачи, с които се справят 5-годишни деца и единствената клопка да е мъглявото условие, да се прави престижно математическо състезание. Ако даваха интересни логически задачи - да. Както са казали - има достатъчно такива за малки деца, които наистина са трудни - от Азбуката, Крокотак, който и да е тест за интелигентност, ако щеш. КМС или да ревизира задачите за 1-ви клас, или просто да спре с тази пародия и да махне първокласниците от състезанието. Тогава току виж му се върнал престижът на мат. състезание. И така загубените такси от първолаците ще се компенсират от по-големите, които отново ще започнат да ходят Simple Smile Единственият плюс на КМС и ВМС е, че са национални.

Бургас заспаха на Салабашев, какво направиха тези хора. Поне бургазлийчетата знаят ли си резултатите?

# 133
  • Пловдив
Видях,че Lss*  е дала сайта на у-щето,където се проведе КМС  в Пловдив и където трябва да обявят резултатите.
Но поне аз там не виждам класиране и резултати .Някой има ли друга информация?

# 134
Видях,че Lss*  е дала сайта на у-щето,където се проведе КМС  в Пловдив и където трябва да обявят резултатите.
Но поне аз там не виждам класиране и резултати .Някой има ли друга информация?
Класирането си е там.

Общи условия

Активация на акаунт