Математически турнири - 19

• 84 788
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Ако това е наистина IMAS, според регламента на втори кръг отиват децата, чийто резултат е в рамките на първите 5% за дадената държава.

Според твоята информация какво точно значи първите 5%?

От тук: http://www.mb.com.ph/node/342693/new-math-a ми е останал споменът за първите 5% от държава, но мисля, че информацията от линка на Дидева е по-точна.

Може би вече на втория кръг (ако въобще има такъв) се гледат абсолютните стойности на резултатите, без значение какъв е общият брой участници от дадена държава.

# 91
Някой успява ли да отвори сайта на прословутата Секция Изток на СМБ?
Да им имам и ******та организация - телефони, които никой не вдига; сайт, който не се отваря; служителки, които не знаят нищо и се държат нелюбезно; сбъркани имена и класове в списъците, пропуснати деца...
И когато накрая се свързах с уважаемия господин Димитров, ме нахока, че телефонът му не бил за справки, той бил учител и бил в час, как можело така да го безпокоя, сайта си бил наред  ooooh!

За трета поредна година се заричам, че повече няма да припарим до това състезание, но пък детето си го има в календара и си го иска... Просто не се сещам за по-лоша организация и за по-безхаберен отговорник...

# 92
Някой успява ли да отвори сайта на прословутата Секция Изток на СМБ? ....

Аз пред googlе chrome не го отварям също, но с internet explorer успявам.

# 93
  • София
Някой успява ли да отвори сайта на прословутата Секция Изток на СМБ? ....

Аз пред googlе chrome не го отварям също, но с internet explorer успявам.

Всяка година е така, затова моят син вече не ходи на Коледно и Великденско.Резултатите обикновено излизат в четвъртък , петък тогава сайта проработва. В 119 СОУ може и по рано да се появят.

# 94
  • София
Според мен ще се появят утре към 10 часа. /съдя по миналата година/

# 95
  • Варна
Има ли публикувани резултатите от КМС във Варна, на сайта на Славейков не ги намирам?  Blush

# 96
  • Варна
Цитат
Има ли публикувани резултатите от КМС във Варна, на сайта на Славейков не ги намирам?  Blush

Резултатите за Варна, ще излязат на 12.12.12 . Ето тук : http://slaveykov.com/subcategories.php?catid=7039

# 97
  • Варна
Цитат

Резултатите за Варна, ще излязат на 12.12.12 . Ето тук : http://slaveykov.com/subcategories.php?catid=7039

ooooh! Видях го, но бях убедена че днес е 14.12 Crazy
Благодаря и извинете..  bouquet

# 98
А за утрешното награждаване за СМТ, какво да си носим? Цветя, бонбони, ,,, да не се окажем неподготвени и без нужната "екипировка". То не мисля, че ще е кой знае колко тържествено ама все пак - ако ходиш на опера - носиш цветя, ако ходиш на училищнп търцество - сътветно каквото трябва, а по награждавания Rolling Eyes Кого да поздравя освен детето и да взема да му купя някоя мечтана играчка ???

# 99
Носете си камера или фотоапарат за да снимате събитието и доброто си настроение  Simple Smile

# 100
  • Пловдив
Здравейте!
Имам такъв въпрос: Знае ли дали  някъде се води рейтинг на децата от 4 клас от Пловдив?Проверих в ОМГ и Академия 21,но не видях.

# 101
Здравейте!
Имам такъв въпрос: Знае ли дали  някъде се води рейтинг на децата от 4 клас от Пловдив?Проверих в ОМГ и Академия 21,но не видях.

И в ОМГ и в Академия 21 век се води рейтинг, но е раничко малко.След Нова година, най-рано.

# 102
  • Пловдив
Благодаря за бързия отговор!
Аз очаквах,че  след първите две състезания вече е време,но явно избързвам.

# 103
  • Бургас
Момичета,опитвах с търсачката,но не мога да намеря резултатите на Никулденското състезание в Бургас за седми клас.От съюза на математиците ми се отвори само за втори клас.
Нямам време да търся назад,не че не опитах,но много сте писали.
Може ли да ми пуснете линк,ако има такъв?Моля ви!

# 104
Момичета,опитвах с търсачката,но не мога да намеря резултатите на Никулденското състезание в Бургас за седми клас.От съюза на математиците ми се отвори само за втори клас.
Нямам време да търся назад,не че не опитах,но много сте писали.
Може ли да ми пуснете линк,ако има такъв?Моля ви!

http://www.smbburgas.com/

Общи условия

Активация на акаунт