Математически турнири - 19

• 84 786
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Аз пък издирвам задачите /заедно с решенията, разбира се/ за 5-ти клас от областния кръг на олимпиадата по математика за 2013 година. Ще съм много благодарна ако някой ги качи  Mr. Green
За коя година? Thinking

Иска да се подготви в аванс Simple SmileJoy

# 646
2013  Joy Mr. Green Joy
Гледам, тук всички питат, та реших и аз  Wink
Joy
Чукча писатель, чукча не читатель.

Тя и без това темата напоследък се движи по ръба.

П.П. Само не разбрах на лагер-състезанието в Сандански имало ли е друг отбор, освен син и червен. Ако отговорът е ДА, искам да попитам, какъв е бил цветът му?

# 647
  • София
...

П.П. Само не разбрах на състезанието в Сандански имало ли е други отбори, освен син и червен. Искам да попитам, какъв е бил цветът му?

Joy Joy Joy

Нямаше ли черен Thinking
И въобще на кого му хрумнаха тези политически цветове? Можеха по-патриотично да подходят - например бяло, зелено, червено  Grinning

# 648
Нямало е как да стигнат цветовете на което и да е знаме
Доколкото разбрах - 8 отбора по 10 деца /някои от отборите по 9/
към дотук изброените цветове допълвам циан  Laughing

# 649
  • София
Може ли някой да ми каже кога ще се проведе националния кръг на Европейското кенгуру?
Гледах в плана, но никъде не го видях, май , а от училище организират екскурзия след края на учебната година и не знам дали да я запиша.

# 650
  • София
Може ли някой да ми каже кога ще се проведе националния кръг на Европейското кенгуру?
Гледах в плана, но никъде не го видях, май , а от училище организират екскурзия след края на учебната година и не знам дали да я запиша.

Харесвам оптимистите  Simple Smile
01.06.2013 год.

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 11:04 от Elfi

# 651

Пак на първа страница в темата може да видиш линка с календарния план на състезанията, публикуван от Дидева - на 1 юни е националния кръг на ЕК и съвпада с националния пролетен турнир по информатика в Ямбол. Математиците програмисти ще трябва да избират едно от двете.

# 652

Темата става изключително досадна.
Не може ли преди да се попита нещо, да се прочете поне първи пост на Дидева.

# 653
Моля, ако някой може да ми каже: къде мога да намеря задачи за 7 клас за състезанието "Роман Хайнацки"? Линка даден миналата година от Дидева сега не се отваря. Confused
На първа страница в линковете, които е дала Дидева, може да се намерят (в сайта на Божидар).
Благодаря, Миши-Тети ! newsm10

# 654
Качих задачите от Роман Хайнацки за всички класове за 2007, 2008, 2009, 2011 и 2012 г. Ще напомня, че през нечетните години състезанието се провежда в Ямбол, а през четните се провежда електронен вариант на турнира, като задачите се изпращат по градове на училищата, заявили участие.

http://dox.bg/files/dw?a=36a9809a1c

Препоръчвам да хвърляте по едно око на първия пост в темата, тъй като е възможно в дадените линкове да намерите отговор на въпросите си, както и да използвате търсачката във форума, която също може да бъде изключително полезна.

Ще помоля да се опитаме да ограничим мненията си до областта на математиката и да не пълним темата с постове, които нямат отношение към нея.

# 655
Задачи давани на 2-ри кръг, 2011 IMAS Upper Primary Division (до 6-ти клас, включително):

http://files.chiuchang.org.tw:8080/MyWeb/download/IMAS/2011%20IM … 0Round_UP_ENG.pdf

# 656
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Аз пък издирвам задачите /заедно с решенията, разбира се/ за 5-ти клас от областния кръг на олимпиадата по математика за 2013 година. Ще съм много благодарна ако някой ги качи  Mr. Green
За коя година? Thinking
Стана ми весело !!!!  Да например:  тъмно сини, лилави, бели, вероятно е имало и светло сини и т.н.  Но това са били забавни състезания, за удоволствие, нищо по-сериозно

# 657
В 125-то СОУ са започнали да раздават грамотите на класираните ученици от Коледното състезание, заедно със седем броя на националното списание за подготовка и образователна информация 4-8 клас от 2012 г "Акъл".

# 658
  • София

Харесвам оптимистите  Simple Smile
01.06.2013 год.

Михаела е умно момиче ( на база на наблюдения през последните две години) , сигурна съм ,че се ще се класира. Peace В този случай , спорд мен оптимизмът е подплатен. Simple Smile

Благодаря, за задачите от Роман Хайнацки!  Hug

# 659
Задачи давани на 2-ри кръг, 2011 IMAS Upper Primary Division (до 6-ти клас, включително):

http://files.chiuchang.org.tw:8080/MyWeb/download/IMAS/2011%20IM … 0Round_UP_ENG.pdf

чудно, мерси.

Общи условия

Активация на акаунт