Математически турнири - 19

• 84 832
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Дидева,или ако някой друг знае, можете ли да качите задачите за 4 клас от 2011 г.и 2012г. които са били дадени в СМГ за прием за 5 клас в края на месец юни.
Благодаря предварително, откривам линкове, но папките не са активни.

# 661
  • София
Благодаря ви за отговорите!
Courage, мерси!

Писах, че гледах линка, но го търсих където са обособени по егиди, а то било най-отгоре.
Колкото до оптимизма - характерна черта ми е , но пък влизането в СМГ не ми е амбициозна задача номер 1 за годината. Ако детето има данни за там то нещата ще се случат без усилие. Не казвам преди състезание - "отиди, разбий ги , бъди номер 1 " или каквото и да е в този дух, а 'отиди, забавлявай се, размърдай гънките'.
Дидева, благодаря за задачите!!

# 662
На сайта на МГ Ямбол е публикувана информация за състезанието "Роман Хайнацки" http://mgyambol.com/

# 663
Кога и къде ще излезнат резултатите и класирането на общинския кръг на олимпиадата по информатика?

# 664
Кога и къде ще излезнат резултатите и класирането на общинския кръг на олимпиадата по информатика?

В училището на сина ми, вече са им казали резултатите.
По математика.  Sad
Със закъснение видях, че пише информатика.

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 16:13 от Мимии

# 665
И в  училището на сина ми вчера са съобщили резултатите, но ние не сме от София.

# 666
И в  училището на сина ми вчера са съобщили резултатите, но ние не сме от София.
Интересното е ,че за миналата година никъде не открих нито резултати, нито класиране на общински кръг. Аз гледам на сайта на НПМГ, че те най-бързо реагират. Дано те да ги качат. Във форума на Телерик писаха, че до няколко дни ще са готови. Иначе ние нашите точки си ги сметнахме по дадените тестови примери.

# 667
  • столицата
въпрос ниво 3клас - как да се обясни задача от типа "охлювът се качва денем 8м, а вечер слиза 3м. Кой ден ще се качи на 20-я метър?

# 668
Здравейте.

Аз съм една  амбициозна майка, която недоволства от това че в града ни няма кой да организира  децата за олимпиада по математика за 2 клас  и имам желание сама да запиша детето си за Великденското състезание по математика.
Възможно ли е това?
Ако да, как мога да го запиша?

Благодаря предварително за отговорите  Hug  bouquet

# 669
Здравейте.

Аз съм една  амбициозна майка, която недоволства от това че в града ни няма кой да организира  децата за олимпиада по математика за 2 клас  и имам желание сама да запиша детето си за Великденското състезание по математика.
Възможно ли е това?
Ако да как мога да го запиша?

Благодаря предварително за отговорите  Hug  bouquet

Извинете, но олимпиада за втори клас няма.

# 670
Mимии,http://math-bg.com/?page_id=162  Пише Великденско математическо състезание 20.04.13 ( 1-12 клас)

# 671
Mимии,http://math-bg.com/?page_id=162  Пише Великденско математическо състезание 20.04.13 ( 1-12 клас)

Великденско математическо състезание и олимпиада се две различни неща. Олимпиадите започват най-рано от 4-ти клас. Други състезания има и по-рано. По-добре го запиши първо на Европейско Кенгуру. Интересно състезание е, може да добиеш представа дали има нюх към математиката детето, а и е доста по-масово и се провежда в значително повече училища. В кой град живеете? Трябва да проверите в местното РИО кои училища организират съответните състезания.

# 672
Миши-Тети,Laluni  благодаря ви за разяснението.
Ще се свържа с РИО като за начало .

Между другото съм от Петрич.

# 673
  • ride my bike...
Великденското не е олимпиада.
От кой град си? Ако състезанието не се провежда във вашия град - може да запишеш детето в най-близкия или удобен за теб. Отиваш в училището в което се провежда и плащаш съответната такса ( обикновено 7 лв.)

# 674

Между другото съм от Петрич.

В Петрич едва ли ще има много състезания, но в Благоевград със сигурност организират всичко. Ще пътуват е един час до тамошното МГ.

Общи условия

Активация на акаунт