Щастливи заедно с проектите на Махсун К., Берен С. и колеги в турския ефир

• 72 289
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Еми, Иве, пак си ме разбрала правилно (без да искаш).  Joy Това имах предвид под "трябва да се разпратят покани" (сиреч "призовки" на ЛС). Факт е, че бяхме на една и съща дължина на вълната - един куп "щастливки".
Ти видя ли ми добавката в предния пост? Как се казваше копоят на Низар, който щеше да се жени за Бену? Ама не търси пищови, моля ти се!  Laughing
Роси, не стой на балкона! Ела на 23. февруари да подкрепим "фронта" на Зилян. Simple Smile Силве, Мариана, Луси! Същото се отнася за вас!  Hug
На мен ми стана навик да се дописвам, ама по-бързо пиша, отколкото мисля.  Joy

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 22:20 от Tania M.

# 601
  • София/Бургас
Видях я. Името е правилно. Понапънах се, помислих, и си проверих пищовите, ама си имам оправдание сега Хазар и брат му Махсун  са пуснали погледа в действие от екрана на монитора.  Mr. Green
Аз само да направя преговора и съвсем ще вляза в крачка и ще сме на една вълна.

И една много любима снимка ( да му намачкаш косицата  Embarassed ) :

Тоз нашият балкон много привлекателен (още от предишната тема) я слезте долу. Оставете чайчето довела съм Хазарчо.

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 21:55 от ChemistryLady

# 602
      Добра вечер, момичета. Радвам се, че успях този път да се включа на време.
   Ди, Иве-ChemistryLady,  Hug Hug. Всички вие сте радост и за окото и за душата. Приятно е да ви види човек след толкова време, събрани на едно място.
   Надявам се при Силвето нещата да се подредят, за да е отново при нас. Липсват и Славенка, Петя, Бел с техните колажи, снимки и коментари. Танче, ти си по-настойчива, ако трябва пиши и на ЛС, белким до 23.02. успеем да се съберем.
   За всички вас - любима песен

# 603
Цитат"Роси, не стой на балкона! Ела на 23. февруари да подкрепим "фронта" на Зилян."
Танче, благодаря за поканата! Ще направя всичко възможно да присъствам на купона, но трябва да по преговоря някои неща, че и аз съм позабравила детайлите. Сега съм се отдала на един друг чаровник с кафяви очи и чаровна усмивка, влюбен в едно огнено /циганско/сърце, но най редовно Ви навестявам /макар и по малките часове/ и много Ви се радвам!!! В тази тема съм писала най-много, така че сте ми слабост и винаги ще ВИ следя Naughty!
За сега целувки от мен!  love001

# 604
  • София/Бургас
Ще се съберем накрая старата тайфа май!  Peace
Като гледам май трябваше да се появя с Хазар и брат му Махсун под ръка и да ръся простотии, за да се съберем и да живне темата малко.

Ох, ето една любима снимка :

Ето и нещо с шута на сериала :

Таз муцуна сладка ми липсва. То не бяха танци, газелки, парфюми, романтика!

# 605
 ... Надявам се при Силвето нещата да се подредят, за да е отново при нас. Липсват и Славенка, Петя, Бел с техните колажи, снимки и коментари. Танче, ти си по-настойчива, ако трябва пиши и на ЛС, белким до 23.02. успеем да се съберем.

Муци, Hug Ти така си мислиш (това с получерния шрифт). Хич няма да си мръдна повече пръста след това полу-мълчание в темата вчера и днес (камо ли да се хабя на ЛС).  Добре, че се разшетаха Lady Ива и Ди. Каквото можах, направих.  Който има, уши, да чуе.  Simple Smile
А ти имаш меню да стягаш, нали разбра? И то за цял ден!
Лека нощ! Ако има желаещи за нощна смяна, да заповядат! Heart Eyes

# 606
  • София/Бургас
Танче, що така с лошо ?!  Thinking  Страшна идея имаш, нека да я осъществим. Според мен, ако се пише на  Петя, Силвия, Славенка, Бел ще дойдат. Такъв купон ще направим, че не е истина.

За нощната смяна, знаеш, че аз винаги съм в темата. Щом съм решила да пиша, аз съм винаги в нея (нищо, че пише offline).

# 607
   Менюто ще го спретнем, уточним и т.н. Само, че всяка от вас трябва да си каже предпочитанията, а за гостите ще съгласуваме допълнително. Снощи нямаше как да пиша много, нали ти казах, че съм си взела и домашно. Вчера бях на ревизия в болничната аптека и трябваше да изкарам резултат, пък и нали се очаква смяна на ръководството при нас, денем само успявам да хвърля по едно оче, за да ви следя. Тръстиката ме е потрупала отвсякъде. Затова гледам вечер да се заседя малко повече пред компа, че аз изгледах 10 еп на НИЗМ, но не съм гледала все още 8 и 9, ама след превода на Миленка, едва ли ще ги гледам.
   За сега - целувки, до след малко.

# 608
Ще се съберем накрая старата тайфа май!  Peace
Като гледам май трябваше да се появя с Хазар и брат му Махсун под ръка и да ръся простотии, за да се съберем и да живне темата малко.

Ааа, май няма да се разберем (за това с получерния шрифт).  Laughing Май трябваше аз да ви препитам за датата 23. февруари, да ви организирам парти за  РД и да се появите с рошльо и "разпътния" му брат (по Миленка).  Laughing
Обаче нямам претенции. Вие елате, хиляди щастливки, пък овациите за вас!  Peace

# 609
  • София/Бургас
Май ще трябва да иззема временно правомощията на домакинята (Ди, моля те не се сърди) и да въведа ред!  Naughty Съвсем сте се отпуснали!  smile3506

# 610
Иве, точно така, строй ни в две редици като през лятото! Както виждаш, три месеца по-късно теб те няма, ние сме в строя! Laughing
Така си е, появи се ти с Хазар със зелената риза и я виж - балконът ще се пръсне без малко (ей сега ще се скрият)!  Laughing

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 23:11 от Tania M.

# 611
  • София/Бургас
Иве, точно така, строй ни в две редици като през лятото! Както виждаш, три месеца по-късно теб те няма, ние сме в строя! Laughing
Така си е, появи се ти и я виж - балконът ще се пръсне без малко (ей сега ще се скрият)!  Laughing

Почвам да се ядосвам и накрая ще го направя! (стига да не разсърдим сегашната Ви домакиня!)  Naughty
Тоз балкон и миналата тема имахме проблеми.  Като се напълнеше не можехме да ги свалим, сега пък не можем да го напълним!  ooooh!

# 612
   Танче, не се сърди! Та ти толкова време си от основните "двигатели" на темичката ни. Не ме карай да ти се "покланям" и "моля".

А пък до 23.02 ще сме минали вече и на тази вълна:

# 613
Вай, вай, вай,каква радост за окото, какво раздвижване! #Crazy
За купона хеликоптерът е готов, пилотите и навигатора / то и навигаторите са двама- Хазар и брат му Махсун/ също.Ще доведем целия екип. PeaceВие само се подгответе добре за купона ! Laughing

После се показа рошльо и то с по-дългата коса (рошав, рошав  Mr. Green), която ти се иска да му пригладиш и като пуска и погледа и настръхнах цялата. Нищо не видях от серията (само връщах да му видя рошавата коса  Mr. Green що светен ориз пи калпазанина не е истина  Laughing). Така сериал не се гледа!  Mr. Green

# 614
  • София/Бургас
Тара,  Hug
Тук не е хубав. Такъв ядосан, гледащ лошо. Не искам такъв Хазар.

Общи условия

Активация на акаунт