90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 205

• 41 203
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Мерси момичета за отговорите  bouquet,всъщност да си призная дъвча дъвка като ме налегне глад за сладко,като го смятам за по-малкото зло вместо да налетя на хладилника,но ще гледам да ги махна Naughty

# 61
Аз бих преживяла  дъвка с 0,00000001 микрограма захар, отколкото за вечеря пържени филийки с шоколад  Crazy

Аз вече 2-ри ден съм на плодове, по-точно мандарини. Обожавам ги, най-любимия ми плод  Heart Eyes

# 62
Аз като правих врътката през януари, като ми се ядеше сладко, пиех разтворими витамини  Embarassed

# 63
Аз бих преживяла  дъвка с 0,00000001 микрограма захар, отколкото за вечеря пържени филийки с шоколад  Crazy

Аз вече 2-ри ден съм на плодове, по-точно мандарини. Обожавам ги, най-любимия ми плод  Heart Eyes

Че те днеска са режимни,говоря за дните в които не съм на въглехидрати.. а относно филийките само едната беше пържена,но мн мазна ми се видя,понеже беше без брашно и яйца и др 2 не бяха пържени,не мисля,че съм нарушила newsm78

# 64
Режимни са, но са пържени.  Hug шегувах се. Аз отдавна не ям пържено, вечер пък съвсем
Но ти си яж   bouquet

# 65
Режимни са, но са пържени.  Hug шегувах се. Аз отдавна не ям пържено, вечер пък съвсем
Но ти си яж   bouquet

то и аз май съм отвикнала малко или много от пърженото,защото пържената филийка ми дойде в повече.Май най-много уважавам във въглехидратен макаронките,макар,че някои от момичетата качват от тях Thinking както и да е много мисъл му ударих за едни филии Mr. Green in4e

# 66
И аз да се оплача днес ми е плодов  . Цял ден бях на плодове и преди 1 час ми стана лошо меря си кръвното ниско ,но ме уплаши ниският сърдечен ритъм и си хапнах хляб с домат . Сега съм по добре ,но се чувствам гузна .

# 67
Здравейте и от мен Simple Smile Та какво за дъвките? Нещо не разбрах много -"ЗА" или "ПРОТИВ"

# 68
Дъвките са нещо, което бих препоръчала да се избягва. Ако не са със захар, разбира се. Аспартамът най- често се използва като подсладител, а както знаем, той е страшно вреден. Освен това се вдига кръвната захар, лъжем тялото си, че ще ядем нещо сладко, а първо, че не ядем нищо и второ- то не било истинско сладко.

# 69
  • Горна Оряховица
Ден първи мина успешно. Малко закъснях със закуската, съответно и с обеда, но мисля, че се справих добре. За утре замислям един ориз със зеленчуци. Тъкмо и малкия ще си хапне ( е за него ще има и месце де  Laughing)
За дъвките мислех и аз днес да питам, но вече разбрах, че е по-добре без тях.
Хайде лека вечер от мен  Wink

# 70
Благодаря за отговора за дъвките, но аз имам явно проблем,който не съм мислила до днес ,че е го имам. Simple Smile
Преди 8 месеца пушех по 1,5 кутия цигари на ден.Отказах ги от раз...От 1 април не съм посегнала към тях.За да не кача килограми цяло лято тичам по 5 км по три или четири пъти в седмицата.Започнах преди един месец диетата,свалих около 7 кг . Simple Smile Цигарите заместих с дъвка и ако това ми е проблема,ще ми дойде малко в повече да се справям и с това през тази година
хахахаха

# 71
Вчера имах въглехидратен ден: З: няколко сушени кайсии; О: фасул; В: фасул с много хляб  Embarassed

Днес тестени: З кайсии; О: филия с лютеница; В: спагети с чушки, гъби и домат.

Много хапване ми се събира за последните 2 дни, но не съм яла забранени храни и ако няма "-" след утрешния плодов, дано поне няма "+"

Искам да попитам дамите, които са по-наясно - мога ли да направя ударния режим през първия месец или може само през втория?

# 72
Блекси, Илима, Няма да правя ударния. Няма да мога да се справя с толкова много плодови дни. Вие какво решихте?   bouquet

# 73
asda,същата работа направи и моят приятел. Замени цигарите с дъвките. И сега е с висока захар ooooh!
Облаче, аз го подхванах, да видим как ще продължа.

Отчет за деня:
- две круши
- омлет и домат
- гювече и домат

# 74
Момичета днес ми е втори воден ден удържах фронта геройски само на вода чай и кафе без захар но вече ми стърже яко на коремчето LaughingНямам търпение да видя какво ще покаже кантара утре сутринта .До сега съм спазвала стриктно режима само първия воден беше плодово воден ама нали бях на антибиотик и нямаше как да стоя гладна .
Преди малко намерих тази рецепта нали става за нашия режим[urlhttp://www.zajenata.bg/-recepta4587.html][/url]

Общи условия

Активация на акаунт