90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 205

• 41 180
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
neri19,благодаря ти за съпричастността   bouquet ,малкато вече е по-добре, но този вирус е страшен - не пожелавам на никоя от вас да си гледа детенцето в такова състояние.
За анкетата: "Спазвам, но понякога залитам"
Отчитам цели 2 кг. с "-", но не мисля, че са постоянни. Тези дни имах пропуснат обяд, вечеря, закуска...но пък никакви прегрешения относно поредноста на дните.
Тъкмо мислех да питам за този удърен режим, дето се споменаваше в старата тема и виждам, че има информация Simple Smile И тъй като днес ми е белтъчини, може би и аз ще го стартирам.
Ge4i1970, ЧРД   bouquet пожелавам ти много успехи и здраве Simple Smile

# 46
Здравейте, момичета,

на първо място -  baloni  ГЕЧИИИИИИ,   baloni  Честит рожден ден !!!!   baloni  Hug  Hug  Hug  Hug Желая ти здраве, късмет, да си обичана и обичаща, да постигаш целите си и да имаш верни приятели. А всичко останало да можеш да си го купиш с джобните  Peace  hbday

Тинки, за пореден път ти благодаря за темата  Hug

И аз като Мимси - почивка, върви добре  Mr. Green

Успех на всички режимстващи и почиващи  Peace

# 47
Отново на линия.
Отслабнала и задържала фронта след Лондон.
Прегрешение само едно нощес на летището с един сандвич с яйце, ма след 48 часа безсъние и умора просто нямаше как.
Отидох колана беше на 5 та дупка, а снощи молех приятел да ми пробива 7 ма че дупките на колана свършиха  Mr. Green Laughing

# 48
Отново на линия.
Прегрешение само едно нощес на летището с един сандвич с яйце, ма след 48 часа безсъние и умора просто нямаше как.
Отидох колана беше на 5 та дупка, а снощи молех приятел да ми пробива 7 ма че дупките на колана свършиха  Mr. Green Laughing

КАК БЕШЕ В ЛОНДОН.?Хареса ли ти ?В коя част на Лондон беше

# 49
Отново на линия.
Отидох колана беше на 5 та дупка, а снощи молех приятел да ми пробива 7 ма че дупките на колана свършиха  Mr. Green Laughing

Странен град, странни хора, кофти храна Simple Smile
И ми хареса и не ми. Със смесени чувства съм Simple Smile
В Кингстън бях

# 50
Отново на линия.

Странен град, странни хора, кофти храна Simple Smile
И ми хареса и не ми. Със смесени чувства съм Simple Smile
В Кингстън бях

аха ха кое му е странното на хората...Simple Smile Кингстън доста далечко:)а ма храната не бих казала че е кофти...какво яде
иначе там режимна ли беше?

# 51
  • гр. София
Гечи, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, щастие, любов и успехи!

Вчера тичах цял ден по задачи и не пих много вода. Съответно днес имам голям плюс. До сега съм изпила 2 литра вода и още съм жадна.

Блеки, Облаче, ако решите от утре да почнете ударния режим, пишете. Каня се от една седмица да го започна, ама само се туткам. Все пак като имаш компания е по-добре.

# 52
Гечи, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, щастие, любов и успехи!

Вчера тичах цял ден по задачи и не пих много вода. Съответно днес имам голям плюс. До сега съм изпила 2 литра вода и още съм жадна.

Блеки, Облаче, ако решите от утре да почнете ударния режим, пишете. Каня се от една седмица да го започна, ама само се туткам. Все пак като имаш компания е по-добре.

Как се чудиш  newsm78 Той се прави 12 дена преди втория или третия воден - 45 и 74 ден ...

# 53
  • гр. София
На нищо не се чудя. В почивка съм, но въпреки това искам да започна ударния режим. Търся си компания за по-стимулиращо, защото мога да отлагам до другата година.

# 54
На нищо не се чудя. В почивка съм, но въпреки това искам да започна ударния режим. Търся си компания за по-стимулиращо, защото мога да отлагам до другата година.

И аз чудя ,защото от втория воден въртя едни килограми +/- 1 ... ама се притеснявам да не стане някакъв обратен ефект.. а имам да мисля само 3 дни (днес ми е 71 ) ..  #Crazy #Crazy #Crazy

# 55
  bouquet  bouquet  bouquet`Gechi..Chestit Rojden Den !!!
o4akvam saveti za 4a6ata topla voda s medec sutrin na gladno newsm78

# 56
Здравейте момичета, няколко дни не съм много за хвалене. Направих плодов и 2 белтъчни дни, в които много внимавай със солта и количествата и кантара не помръзна с повече от 800те гр. след плодовия, а свали и още 100 гр, но имах още от големия плюс та се изнервих признавам си Rolling Eyes Дес имах смесен обяд вечерята ще е плодове и утре плодов, Stop да видим. Сега като е студено не мога и да бягам и откровено казано ми е нещо потиснато ooooh! Няколко дни няма да се тегля че заминавами ще видим в петък или събота чак какви са последствията след тези дни. Rolling Eyes
Гечи честит рожден ден. желая ти много хубав празник и разбира се да си здрава!!!! Hug

# 57
Записвам се и аз в новата тема Hug Днес съм на ВХ (32 ден)
3- 2 ябълки
0-геврек и солети
В- пържени филийки със шоколад ще е Laughing
Абе ,момичета вие дъвчите ли дъвки от тези на орбит без захар newsm78 аз съм си позволявала до сега 3 пъти и се замислих...

# 58
Записвам се и аз в новата тема Hug Днес съм на ВХ (32 ден)
3- 2 ябълки
0-геврек и солети
В- пържени филийки със шоколад ще е Laughing
Абе ,момичета вие дъвчите ли дъвки от тези на орбит без захар newsm78 аз съм си позволявала до сега 3 пъти и се замислих...
според мен имат подсладител, аз за 2 години сигурно 3 -4 пъти съм дъвчила, но ги избягвам- имам аспартан а той е вреден Peace

# 59
Да, аспартам е. Има дъвки с други подсладители, ако толкова държиш.

Общи условия

Активация на акаунт