90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 205

• 41 130
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Добро утро и от мен!

-300 гр. след ВХ

Днес:

кафе и фурми (открих, че идеално ми заместват захарта в кафето, т.е. не усещам че е неподсладено), за деня имам тиква, мандарини...

# 706
добро утро Simple Smile

резултата от първата четворка е минус 2 кг   Simple Smile
хубав ден на всички и много положителни емоции!

# 707
Здравейте! Днес ми е първия плодов ден и да попитам може ли на обяд да ям салата от домати и краставици? Че всички сме си вкъщи и поне да правя компания на мъжа ми на масата.

Писето, ти сега ли започна с диетата? Браво за 2-та кг.Аз съм решила да не се меря често,особено в началото, че според мен първите 2-3 кг. са от поизпразване на стомаха.

Снощи не вечерях торта, хапнах някакви крекери,сега ми е едно гладно.....,
изядох една ябълка и ще ми изтърже корема.

Хубав ден!

# 708
  • Cavan, Ireland
Писе засрами се, ще изчезнеш най-накрая  Hug Тинки ако може да ти пльосне снимките на първа страница...много стимулирщи  Simple Smile

# 709
  • някъде далече на хубаво място с любими хора.
izgaria6tata - цяло чудо е че си жива, няма да ти кажа сега каквото и да било, защото съм сигурна,че си научила урока си  bye

Въпреки, че доста съм информирана относно темата, но поради липса на време напоследък ми хрумна нещо та да питам по-имащите опит. Ще ли е редно при пиле с картофи на фурна в белтъчен да се яде месото, а в бобов картофите. Според мен е възможно, но да видя и вашето мнение.

За днес: newsm35 -  кротък плодов ден за мен.
Успех

# 710
izgaria6tata - цяло чудо е че си жива, няма да ти кажа сега каквото и да било, защото съм сигурна,че си научила урока си  bye

Въпреки, че доста съм информирана относно темата, но поради липса на време напоследък ми хрумна нещо та да питам по-имащите опит. Ще ли е редно при пиле с картофи на фурна в белтъчен да се яде месото, а в бобов картофите. Според мен е възможно, но да видя и вашето мнение.

За днес: newsm35 -  кротък плодов ден за мен.
Успех

Според мен отговора от по-старшите ще гласи така: Не може,защото ако са сготвени на едно пилето си е пуснало сосчето и картофките са се напоили с него  Simple Smile

# 711
Момичета - респект, разгледах снимките от първата страница и съм... Shocked Shocked
Нана и всички останали момичета, резултати Ви са впечатляващи Simple Smile
Ох, дано имам Вашите резултати:-)
 И един въпрос - събота и неделя когато  ставам късно, мога ли да прескоча закуската, че не ми се яде?

# 712
в коя първа страница мога да намеря снимките иска ми се и аз да погледна  Wink

# 713
в коя първа страница мога да намеря снимките иска ми се и аз да погледна  Wink
снимки са на първа страница почти най- отдолу, има скрит текст за да не става много голям първия пост, там виж. ако не ги намериш ми кажи.
 Пестиас, закуската не се пропуска, не е правилно. Ще трябв ада станеш да я изядеш и ако трябва пак да спиш. Другия вариант е ако закусиш към 10,11 да си броиш 2 часа и след това да обядваш!

Аз днес съм - 600 и ще се наградя с малко град за обяд Mr. Green Отдавна не съм яла, плана за довечера е таратор, но ще видим Blush

# 714
Добър ден приятели,как сте?Днес ми е 62 ден,бобов ден.
Закуска -1мандарина;
Обяд-боб с зелева салата и 1 филия хляб
Ве4еря-не знам даите идеи?
Някои днес с мене на бобов ден,няма ли да вървим заедно?

# 715
  • някъде далече на хубаво място с любими хора.

Според мен отговора от по-старшите ще гласи така: Не може,защото ако са сготвени на едно пилето си е пуснало сосчето и картофките са се напоили с него  Simple Smile

Ясноооо, да се залавям за работа  cookи да карам по режимчето както си му е редът  newsm78

# 716
Не може, вече са ти обяснили защо /смятам се за ветеран в темата с досега 4 пъти въртене на режима  Mr. Green/
И аз го имам проблема с късното ставане в почивни дни, закусвам към 11 и 2 часа след това обядвам. Ако не ти се яде, пийни един фреш - пак ще ти активизира метаболизма, каквато е ролята на закуската.

# 717
Здравейте и от мен  Grinning днес ми е първи плодов ден,С две ябълки хапнах ,обаче преди това изпих две чаши топла вода,и сега съм си сварила една голяма тенджета с липов чай,че дано не пригладнея много,и да изям някой  Laughing хубав ден на всички  Hug

# 718
  • Бургас
И аз съм на плодове днес, първи ден. Ядох ябълки и киви, за по-късно имам мандарини.  Peace

# 719
Здравейте и от мен  Grinning днес ми е първи плодов ден,С две ябълки хапнах ,обаче преди това изпих две чаши топла вода,и сега съм си сварила една голяма тенджета с липов чай,че дано не пригладнея много,и да изям някой  Laughing хубав ден на всички  Hug

Спомням си първият плодов. Цял ден висях у форума за подкрепа и се наливах с чай. Simple Smile))) Много страшен ми изглеждаше. Simple Smile)) След 3тия или 4тия плодов ми стана любим ден.  hahaha

Аз днес съм на бобов. Отчетът довечера, че плановете ми от заранта винаги се разминават с реалното меню. Simple Smile Закусих една голяма златна превъзходна и съм сита. Стабилен минус имам от вчерашният първи ден, но не съм толкова въодушевена, знам че е вода.

Хубав ден на всички пожелавам! Ние излизаме с децата. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт