Мнения за лаборатории Синево

• 37 885
  • 32
  •   2
Отговори
# 30
Отново пиша добри думи за "Синево" в б-ца "Сердика". Персоналът се смени миналата година. Запознах се с новите и те вече няколко пъти ме обслужват по същия идеален начин. Винаги разполагат с най-щадящите игли тип "Бътерфлай" и при мен използват само тях. Остава точица и няма кръвоизливи. През юни ми правиха доста изследвания и дори за по-малко от 24ч. ми взеха 3пъти венозна кръв! Източиха цели 9епруветки, докато в други случаи са точили 2-3. Резултатът беше 3точици, които изчезнаха за няколко дена и никакви болки в ръцете. Хубави неща чувам и за лабораторията до окръжна б-ца, както и за тази на ул."Ангел Кънчев", но лични впечатления нямам. Любопитно ми е колко лаборатории непрекъснато имат на разположение игли "Бътерфлай". Моя близка лекарка от ИСУЛ скоро ми каза, че все още нямали! Вече 5години.....А в Русе веднъж в болнични лаборатории ме гледаха като извънземно, когато ги питах дали имат и дали използват такива игли. Никога не са имали! Това ми отговориха. А те са както за малки деца, така и за възрастни с проблемни вени. Дано нивото и в останалите градове да е същото.

Последна редакция: вт, 08 авг 2017, 23:59 от vl

# 31
никога повече в синево. След една седмица чакане за резултат и два пъти обаждане по телефона / след като ми беше казано, че няма проблем и до края на деня ще бъдат качени резултатите/ днес ми съобщиха че кръвта която е взета е недостатъчно и трябва пак да изследвам майка ми. Също и че са звъняли да се сввържат с нас, което не е вярно. За мен те са пропуснали да изследват / гликиран хемоглобин/  и са немърливи към работата си.

# 32
А защо не напишете точно коя е лабораторията-адрес, град? Защо не подадете писмено оплакване в централата им? Всичко това, което описвате не ни се е случвало за последните 4г. Класираме ги като номер едно по всички показатели.
Това, което описвате се случи преди години на моята половинка в "Цибалаб".

Последна редакция: пн, 04 юни 2018, 14:38 от vl

Общи условия

Активация на акаунт