Мнения за лаборатории Синево

• 37 854
  • 32
  •   1
Отговори
  • София
 Здравейте! Искам да помоля, ако някой е ползвал техните услуги, да сподели впечатления от тях. Тази е най-близката до дома ни лаборатория, но не намирам почти никакви отзиви за нея.

Благодаря на тези, които ще се включат с мнения!

# 1
Аз за сега имам негативно мнение за тези лаборатории.
Бяха ми отчели нивата на един хормон не към 6 ден от цикъла, а към 14ти, при което резултата беше извън всякакви норми, което ме ужаси.
Сега ще си повторя теста на друго място, като изхарча още толкова пари Sad

# 2
Аз пък давам положително мнение. На няколко места в София има лаборатории с това име и аз се питам Inanna за коя точно става въпрос, ако не за централната им на Англе Кънчев 34. Техен клиент съм също и съм доволна, много ми помогна техният персонал дори когато след взимане на кръв за хормони преди време ми се поду вената на ръката. Доволна съм, това е едно от местата където не ти искат нито такса взимане на материал, нито такса екарисаж и административно обслужване.  Sunglasses

# 3
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕГАТИВНО МНЕНИЕ имам ЗА лаборатории СИНЕВО!

Защо? За изследванията - не мога да коментирам; направиха ми ги, платих си. Но, за обслужването и последващата реакция към недоволен клиент (в случая Аз) - НЕКОМПЕТЕНТНО, НЕПРОФЕСИОНАЛНО, НАДМЕННО И АРОГАНТНО ОБСЛУЖВАНЕ.

Некомпетентност от служител, заради когото не ми бяха възстановени направените разходи от ОЗОФ; неадекватна и надменна реакция от страна на Управителя, който не пожела да вникне в проблема и грешката на своя служител.

Категорично не бих дала и лев повече на тези лаборатории, посъветвала съм същото и всички свои близки! 

# 4
Извинявайте, но съм категорично на противоположно мнение за Синево. Конкретно за тяхната лаборатория в болница "Сердика". Обслужването им беше идеално. Вежливи, внимателни, старателни и компетентни. Станахме почти приятели и занапред се абонирам към тях. Дори и имената им научих. Ето какво написах за тях в една тема:

" Здраве / Здравословни проблеми / Re: Какво се прави при увреждане на нерв или артерия след вземане на кръв?    : пт, 18 апр 2014, 00:06
Можете да попитате тук:  http://www.puls.bg/forum/

При мен се е случвало да боли 3-4седмици, но около лакътя и надолу. Чак към китката не. Може би и вашето ще се оправи след още няколко седмици. Питайте и личния лекар какво мисли, дали не трябва да мажете ръката с нещо.

Преди 2месеца ме изпратиха за кръвни изследвания. Този път реших предварително да се срещна с лаборантките и зададох въпроса дали могат да постигнат да не ме боли ръката даже същия ден, защото предишните ми спомени от други лаборатории са извънредно лоши.  Обещах и черпене. Отговориха ми, че каквото занеса няма да го върнат. Обясниха ми, че с тънки игли и повече старание е напълно постижимо въобще да не боли. Освен това били няколко и ако е небходимо всички гледали преди да бодат. Предварително реших, че като им задам такъв въпрос, отговорът им трябва да ми хареса, за да им се доверя. Наистина се харесахме от пръв поглед. Ако не се бяхме харесали, щях да търся друга лаборатория. Няколко дена по-късно отидох да ми вземат кръв и наистина постъпиха, както обещаха. Занесох им прилично черпене. Дори ми стана неудобно, че 3лаборантки се занимаваха само с мен, но вече беше обяд и други хора нямаше. Едната заби иглата, другата държеше маркучета и шишенце, в което събираше кръвта, а третата ми говореше и отвличаше вниманието. Не усетих нищо! Дори убождането! Значи който може и се старае не прави бели както се е случило с Вас. Питаха ме дали са заслужили черпенето. Отговорих им, че действията им са очарователни и отсега нататък само при тях. За първи път ми се случва да изпитвам най-добри чувства към хора, които са ме наболи! Досега късметът ми винаги е бил лош, но и не се е случвало предварително да се уговарям по такъв начин. Даже ми предложиха да легна, ако искам. Отговорих им, че е излишно. Освен, че не ме боля ръката и главата ми беше добре. Друг път като, че ли са ме удряли с нещо по главата след вземане на кръв. Противно чувство, но сега го  нямаше. Извинявам се за отклонението, но определено смятам, че ако не искаме проблеми трябва да вземаме такива превантивни мерки и ако не ни допаднат-другаде. Няма  нищо сигурно, но все пак....."

Това се случи на 18.02.2014г.

# 5
Всички изследвания през бременността ги правих в Синево в МБАЛ Св. София на бул. България.  Много съм доволна, много са внимателни и приятелски настроени. Позитивно съм настроена, а и не са скъпа лаборатория.

# 6
Да се ОПЛАЧА и аз!!! Възмутена съм... как е възможно #Cussing out
Първо отивам с двете ми деца за изследване на каката, която е на 6,5г, лаборантката изкача и казва " МОЛЯ ОТИДЕТЕ ДРУГАДЕ, НЕОБИЧАМ ДА РАБОТЯ С ДЕЦА, МНОГО СЕ ДЪРПАТ И РЕВЪТ Shocked Shocked Shocked"
ОБАЖДАМ СЕ В ЦЕНТРАЛАТА ДА ГИ ИНФОРМИРАМ, НИЩО.... #Cussing out #Cussing out #Cussing out След месец сложиха друга, реших да заведа бебето на 1г за контролни изследвания... като неполучих резултати отидох и НАЙ-БЕЗЦЕРЕМОННО МИ ЗАЯВИХА, че не са взели достатъчно кръв и се налага повторно вземане... Shocked Shocked Shocked 
Мръсни садисти!!!!

# 7
Ще напишете ли за коя точно лаборатория става въпрос? Точния  и адрес? И как постъпихте най-накрая? Пак вземане на кръв, среща с шефа или "Довиждане"?

Аз пък мога да се похваля, че в началото на юли пак бях там(в лаборатория Синево в болница Сердика) за кръвни изследвания и отново се представиха отлично! Дори вече са въвели преглеждането на резултатите по интернет.

Не ги определям като садисти, напротив твърде внимателни и човечни са. Пипат леко и не се усеща убождането. После също не боли. Имат и някаква щракалка за убождане на пръстчето, която също не се усеща! Докато личните и останалите лекари използват габърчета и игли. Малко е неприятно с тях.
Цените им не са високи. А ако е с направление-нищо! Никакви допълнителни такси! Мога да кажа, че се чувствам комфортно в техните добри ръце. Неприятните ми чувства от вземането на кръв изчезнаха.

Последна редакция: сб, 02 авг 2014, 02:59 от vl

# 8
Да се ОПЛАЧА и аз!!! Възмутена съм... как е възможно #Cussing out
Първо отивам с двете ми деца за изследване на каката, която е на 6,5г, лаборантката изкача и казва " МОЛЯ ОТИДЕТЕ ДРУГАДЕ, НЕОБИЧАМ ДА РАБОТЯ С ДЕЦА, МНОГО СЕ ДЪРПАТ И РЕВЪТ Shocked Shocked Shocked"
ОБАЖДАМ СЕ В ЦЕНТРАЛАТА ДА ГИ ИНФОРМИРАМ, НИЩО.... #Cussing out #Cussing out #Cussing out След месец сложиха друга, реших да заведа бебето на 1г за контролни изследвания... като неполучих резултати отидох и НАЙ-БЕЗЦЕРЕМОННО МИ ЗАЯВИХА, че не са взели достатъчно кръв и се налага повторно вземане... Shocked Shocked Shocked 
Мръсни садисти!!!!
В коя лаборатория стана това?

# 9
ЛАБОРАТОРИЯТА СЕ НАМИРА ПРИ ОКРЪЖНА БОЛНИЦА, МЛАДОСТ 1 Адрес:
ул. "Димитър Моллов" 24
тел.:
02 994 2424

# 10
И аз с негативно мнение.Пуснах ПКК  и си взех резултатите, които бяха супер зле.Стигнах чак до хематолог. Повторих ги в цибалаб нищо общо с техните резултати.Разликата беше не с 1 а с 10-15 пункта.Бях пускала и микробиология  която ми показваше че имам дусбактериоза.Повторих ги в АГ болница- чисти. Цялата работа ми излезе доста солено финансово

# 11
Напишете за коя точно лаборатория от веригата на Синево става въпрос.

# 12
В моя случай в болницата на Мазнейкова

# 13
Тоест коя? Име, адрес?

# 14
vl това е лабораторията на бул. Бълграия 49 в болница св София !

Общи условия

Активация на акаунт