Пълната забрана за пушене в затворени помещения!!!

• 115 756
  • 4 108
  •   1
Отговори
# 3 450
  • София
 Peace На 100 процента подкрепям последното ти изречение.

Не съм се отказала от протести  Peace Подкрепяла съм протести и на майките, нищо че моето " дете" е вече 23 годишен мъж  Joy Правдата си е правда  Peace

Дори имам много приятели, които ще излезнат на протест с нас пушачите, нищо че не пушат  Laughing Заради правдата  Laughing

# 3 451
Цитат
Ние ще се борим за право да пушим все някъде ..........
Че вие го имате....улици, булеварди, градинки, пейки.....

# 3 452
  • София
Ние ще се борим за право да пушим все някъде  Laughing Пък нека и другите да свършат нещо.

а ние се борим да не ни тровите.... в крайна сметка все пак не се раждаш с цигара в ръка и не ти е жизненонеобходимо, решението си е лично твое и не ти дава право да го вреш в носа на хората! разрешено е да пушиш определен тип цигара, която донякъде задоволява "нуждата". и аз забелязвам, че са се появили доста магазини за електронни цигари, и заклети пушачи заканващи се никога повече да не седнат в заведение заради тъпата забрана сега обявиха, че лятото ще е супер гот, защото ще могат да седят на хладно в заведение с климатик.

# 3 453
  • София
Не съм се отказала от протести  Peace Подкрепяла съм протести и на майките, нищо че моето " дете" е вече 23 годишен мъж  Joy Правдата си е правда  Peace

bouquet

# 3 454
Просто цитат:  Wink

"Писна ми да прегръщам некъв газов едва тлеещ чадър навън, при положение, че в добре затопления бар няма никой, понеже видиш ли, некой непушач или недай си Боже дете, кърмачка, бременна, фитнесманиак, монахиня, Милена Фучеджиева, Стрина Гергина или вуйчо Ваньо можело да влязат, да получат рак, косопад, гъзобол и да се гътнат гърчейки се в конвулсии. Не могат ли просто да си сложат по едно лед фенерче на главата, мигащо, като на велосипедистите, и като влизат някъде, където пушим, да знаем и да гасим. Просто е. Като произволно избран министър."
Такова изказване може да направи само пълен простак.

# 3 455

"Писна ми да прегръщам некъв газов едва тлеещ чадър навън, при положение, че в добре затопления бар няма никой, понеже видиш ли, некой непушач или недай си Боже дете, кърмачка, бременна, фитнесманиак, монахиня, Милена Фучеджиева, Стрина Гергина или вуйчо Ваньо можело да влязат, да получат рак, косопад, гъзобол и да се гътнат гърчейки се в конвулсии. Не могат ли просто да си сложат по едно лед фенерче на главата, мигащо, като на велосипедистите, и като влизат някъде, където пушим, да знаем и да гасим. Просто е. Като произволно избран министър."

На мен пък изразът "Просто е. Като произволно избран министър." много ми допадна. Така че съм "за" предложението на abet!

# 3 456

Написано е доста остроумно и последното нещо ,което може да се каже за автора е че е простак.
Това ,че не пушиш не те прави  умна ,знаеш нали  newsm78

# 3 457
  • София
А, аз само цитирам бе  Joy Но е готино това за министъра  hahaha

ева17 , ти къде си си изгубила чувството за хумор? Бегай бързо да си го търсиш  Joy

# 3 458
Не исках да обидя abet,ако съм прозвучала така се извинявам  bouquetПросто изказването ми се видя доста нагло и пресилено. Освен това никъде не съм казала,че пушачите са глупави. Окъде такова изказване. Познавам маса свестни пушачи и се гордея,че сме приятели. Това,което дразни обаче е,че рядко се съобразяват с околните.

# 3 459
  • София
 Laughing Не си ме обидила. При това аз само цитирах, не е мое. Ще е глупаво да се обидя. Но изказването наистина е остроумно.  Peace
Споко  Hug

# 3 460
Не исках да обидя abet,ако съм прозвучала така се извинявам  bouquetПросто изказването ми се видя доста нагло и пресилено. Освен това никъде не съм казала,че пушачите са глупави. Окъде такова изказване. Познавам маса свестни пушачи и се гордея,че сме приятели. Това,което дразни обаче е,че рядко се съобразяват с околните.

Как очакваш да се съобазяват точно? Да не пушат около теб ли?

# 3 461
Не конкретно около мен-не драматизирам толкова нещата,но има хора,на които пушенето сериозни вреди,така,че е редно да се съобразяват с тях.

# 3 462
Досега не съм виждала пушачи да духат в лицето на бебе или малко дете. Аз например като пуша вън – винаги се дърпам лек онастрана от хората – ако съм на спирка или на място с повече стоящи. Сега, ако седнем на маса – то няма как точно да се съобразявам...
А, сетих се - на една детска площадка преди време дядо с цигара в уста помагаше на малко дете да се катери по пързалката, моето стоеше баш до него - подразних се и му се разфучах. Нищо, че и аз съм си кумин...

# 3 463
На мен не ми се струва остроумно, но все пак го приех на шега.
А иначе- разбира се, че всеки човек трябва да се съобразява с други, когато неговите лични предпочитания (навици) вредят на хората наоколо.

# 3 464
Стига с тая преекспонирана вреда  Stop
Като нещо не ти изнася - не ходи на местата, дето ти вредят...
Синът като беше бебе - избягвах претъпкани градинки - пълни с невъзпитани деца, а не карах невъзпитаните да не идват там...
Преди в заведенията, където се пушеше – беше пълно и с непушачи, днес – същите тия – са замислени за здравето си и настояват, че им се вреди...Удобно е така, според зависи...

Общи условия

Активация на акаунт