Пълната забрана за пушене в затворени помещения!!!

• 112 769
  • 4 108
  •   1
Отговори
# 60
Преди се пушеше и в университетите, пред аудиториите, в кабинетите - беше кошмар, пък сега никой не смее да припали, свиква се. И със заведенията ще стане така - хората ще свикнат.

# 61
Определено , след забраната, много се пуши по улиците.  Както в Европата.  Аз лично предпочитам да си пушим в заведенията, а не на всяка крачка някой да ми дими в лицето.

# 62
На мен и преди винаги са ми димели по улиците, най-вече по спирките. Не съм забелязала разлика с преди.

# 63
На вас, непушачите и в съседния град да пуши някой, все ще ви дими. Но на мен, пушачката ми прави впечатление, че много повече хора пушат на улицата - естествено, като няма къде.

# 64
Все ми е тая дали ще я оставят или махнат тази забрана. Вече отказах всякакви заведения и се чувствам прекрасно и пари ми остават повече. Не смятам да ги почвам отново (заведенията), освен лятно време, когато може да се пуши отвън. Евентуално.

# 65
И аз спрях заведенията отдавна, а наскоро след плах опит все пак да посетя заведение, се нагледах на какви ли не трикове и трикчета  ooooh! само и само да си пушат
Попаднах и на великата новина http://dnes.dir.bg/news/zavedenia-zabrana-merki-srestu-pusheneto-12599598?nt=4 щели да пускат пушачи от 15 до 31 декември, че да се видела разликата в оборотите  ooooh! ooooh! ooooh! Що не пуснаха от 15 до 30 ноември, да видим има ли разлика наистина в оборотите, ами точно за НГ ще сравняват 
Ще бъда силно разочарована от правителството, ако се поддаде и този път. Всичко друго му простих на ББ, всичко но това вече  ще е върха Crossing Arms Бих казала че това е от малкото им свестни решения, да не кажа единственото, и ако се отметнат  ooooh!

# 66
  • София
На никотиновия глад очите са големи.

# 67
На никотиновия глад очите са големи.

Кой е изпаднал в никотинов глад заради забраната?

# 68
  • София
Аз не със сигурност, ама като гледам на пушачите "впечатленията", хич не им е добре. Sunglasses

# 69
Аз не със сигурност, ама като гледам на пушачите "впечатленията", хич не им е добре. Sunglasses

Аз всичко което виждам е, че не ходят на заведения или го правят много по-рядко. Което вече няколко човека писахме, че никак не е зле. Пушенето си е същото, следователно няма и никотинов глад.

Относно "впечатленията" - и собствениците на заведенията ли са със замъглено съзнание от абсистенция поради никотинов глад?

# 70
  • София
Значи всичко ви е наред. Няма драма. Sunglasses

# 71
Значи всичко ви е наред. Няма драма. Sunglasses

Наред ни е, каква драма да има?

# 72
  • София
В петицията съм се включила много отдавна. Съжалявам, че не мога да се включа и в протеста, но съм на работа и няма да мога да изляза. Надявам се повече хора да се съберат.

Никога, по никакъв повод, сега и за в бъдеще НЕ подкрепям каквито и да било забрани!!!

То затова в България е такава анархия.  #Cussing out

# 73
Не се ядосвай tania34. Ерика е едно от доказателствата, че мозъка изтича не само с кърменето.

# 74
  • София
Трудно може да ми обясни някой, че в кафене, кръчма ( алкохол ), бардак, стриптийз бар, дискотека - някой е тръгнал заради "здравословен" живот.
А, това са 80% от всички кръчми в БГ-то.
20% са закусвални, ресторанти и т.н.
Виж сега, може да е голяма изненада за теб, обаче единствено Света на пушача се изчерпва с пушене нон-стоп и навсякъде. Другите хора са си нормални, не са обременени да мислят през 10 минути как да си начешат крастата.

Общи условия

Активация на акаунт